היות

ענן 9

New member
היות../images/Emo13.gif

ואהוד בנאי עצמו התנצל בפני,,,אני רואה את הפרשה כסגורה לגמרי,,,, כי בכל אופן מדובר באחד האמנים הכי חשובים בארץ,,, לפי דברי אהוד עצמו באחד הראיונות,,, ולהתעלם ממנו הרי קשה,,, וכשעמד מולי ברחוב אלנבי ואני הייתי הנגן חסר היד מנגן ואספתי כסף לאוכל בעבורי ובעבור הכלב שהיה עימי, לרגע נדהמתי והתייבשתי או התביישתי אמרתי לעצמי:מה, אמן מסדר גודל כזה עומד ומקשיב לי? אני הצפצפן הבלתי נחשב? והיה לי המון להגיד לו,,,, לדבר איתו על פנחס שדה שהכיר היטב,,ולדבר איתו על קניוק שגם קראתי ואהבתי את ספרו חיים על נייר זכוכית,,, והייתי יכול לדון עימו על החיים על הספות על המוסיקה ולרגעים ארוכים הייתי בבלאק אאוט,, וכשחצה את הרחוב נזכרתי בהכל אבל היה מאוחר לי ואבוד,,,ורציתי להבהיר,,, הכסף לכשלעצמו לא היה חשוב לי כלל,,, בשיריו של אהוד יש המון חמלה,,, חשבתי שגם בחיים יש לו וזה הציק לי,,, אבל כאמור הכל תם ניגמר וניסלח ונישכח,,, כל טוב ממני יוסלה,,, אלמוני, אלמוני לגמרי,,

TEENAGER1

New member
תסלח לי על התגובה, אבל יש לי שני

דברים לומר לך: א. הוא אכן אחד האמנים החשובים בארץ, אבל הוא קודם כל בן אדם. מה זה אומר? זה אומר שכמו כל אחד, לפעמים אין לו כוח, לפעמים הוא במצב רוח לא טוב, וכיו"ב. בנוסף, יכול להיות שפשוט לא היה עליו כסף באותו הרגע, או משהו כזה. אלף סיבות יכולות להיות, אז למה ישר לקפוץ למסקנות שליליות? לא סתם נאמר לנו "הוי דן את כל האדם לכף זכות"... ב. כתבת בעצמך שהוא כבר התנצל והסיפור נסגר, אז אולי תסביר לי - לאיזה צורך בדיוק אתה בא ומפרסם את זה? בשביל מה? את התסכול שלך תפרוק במקום אחר, זה לא מכובד ולא ראוי שכתבת את זה כאן לעיני כל. מן הראוי היה שתסגור את זה מולו אישית, מה שמדבריך אני מבינה שנעשה, אז מה ההיגיון לפרסם את זה עכשיו? אהוד אדם טוב, באמת, לא מגיע לו שעל מקרה אחד שאתה בכלל לא יודע מה עומד מאחוריו, תבוא ותשמיץ אותו במקום בו כל אחד יכול לקרוא את זה. רק בריאות.

ענן 9

New member
אכן,,,../images/Emo122.gif

טעיתי,,, וכבר חזרתי בי,,, ואני מודה לך על הדברים הנבונים שרשמת ומעריך את הטירחה,,,

למעלה