חח כן... הרבה יותר מדי זמן.

ולגבי עניין ההחלפות- זהירות, חפירה! (קראתי פה כבר כמה שרשורים בנושא ולא נתתי את השני סנטים שלי בעקבות היותי בארון).

אני חייבת להודות שבכל השנים בהם הבדסמ מצא את מקומו בפנטזיות שלי, גם אני לא הבנתי איך אפשר להתחלף.
המקום של מישהו/י כשולט/ת/נשלט/ת נתפס אצלי כמשהו מאוד אינהרנטי.
כלומר, ברור לי שעניין השליטה מתבטא אצל אנשים שונים בצורה שונה; אצל חלק מדובר בתיבול או מקום שהם אוהבים למצוא את עצמם לפעמים, ואז הסוויצ'יות הייתה לי מובנת, אבל אצל אחרים מדובר במשהו אחר – אפשר להגיד שזה המקום היחיד בו נוח להם.
אני תמיד הרגשתי שאני שייכת ל"סוג" השני, וכשהתחלתי לחפש פרטנר להתנסות הראשונה, היה לי ברור שאני לא מעוניינת במתחלף, אלא במישהו שגם הוא כמוני וחייב את הגדרת התפקידים המאוד ספציפית הזו (ויותר מזה, כשבן הזוג סיפר לי שהוא אוהב להיות גם נשלט לפעמים, זה ממש הפריע לי ואמרתי לו שאין לי בעיה שיהיה עם שולטות אחרות, אבל אני לא רוצה לראות אותו ככה כי אז אסתכל עליו אחרת וזה "יהרוס" לי).
אחרי שלא הרבה זמן עבר, התחלתי לראות את זה בצורה יותר multi-dimensional, ואני חושבת שגם הפרקטיקות המיניות שאנחנו נהנים מהן מחולקות לספקטרומים נפרדים כמו הנטייה המינית שלנו (למשל, כמו שהדעה הרווחת היא שאין ספקטרום אחד עם משיכה לגברים בצד אחד ולנשים בצד שני, אלא שניים נפרדים ככה שמישהו/י יכול/ה להמשך מאוד לשני המינים, אז גם יש ספקטרומים שונים של ההעדפה להיות נשלט/ת ושולט/ת).

That being said, אצלנו, שנינו נמצאים בצד הקיצוני של הספקטרום עם התפקיד ה"עיקרי", אבל הוא נהנה גם להיות נשלט, ואני נהנית מהביצוע. זה בהחלט לא אותו סוג הנאה. מה שאני מקבלת כשאני נשלטת זה לא מה שאני מקבלת ממין ונילי או כשולטת, אבל זה עדיין מהנה ומחרמן ומרגש - בסיטואציות האלה אני לא באמת מצליחה להכנס לתפקיד השולטת ב- spirit, אלא רק בפרקטיקה. נגיד, מרגיש לי מזויף לירוק עליו, וזה המון acting, וגם כשהוא נמצא במקום הנשלט, הוא שולט שנהנה להרגיש משהו אחר, ככה שזה לא הורס, אפילו לא טיפה - אני תמיד יודעת את מקומי