היוששש

היוששש

היי אני לייק חדשדשה אני בת 14 ולייק קוראים לי אמי... אני מחדרה.. לייק אבל אנחנו עוברים לת"א ברור העיר הכי שווה... לייק אתמול עשיתי קניות לשנה הבאה וכימעט הכול וורוד מושי כזה... איזה צבע מדהיםםםםםםםםםם לייק שולט הצבע הזה.. מיש חושב כמוני שיסמן
אתמול גם ראיתי איזה שמה אחתת לייק אוכלת סופגניה בגודל שלה... בעעע איזה מגעילולה היא.. לייק אמרתי לה בפנים שכדי לה לעשו דיאטה למה היא לייק ניראת כמו הסופגניה חחחח היא התחילה לצרוח עלי... אז אמרתי לה שאני לייק מצטערת... נירא לכם שלייק הייתי צריכה להצטער? אני לייק מחר יעלה פה תמונות של כמה דברים וורודים בחדר שלי... ולייק שלא תחשבו שזה כול הדברים.. כי פשוט אי אפשר לצלם כול כך הרבה דברים.. כי לייק יש לי הרבה דברים וורודים מושיים לאב יוו פרום פאקצות שלי
-אמוש-

לייק את זונה לגמרי

איך היית מרגישה אם מישהי הייתה באה לך ברחוב כשאת בניסטאג' על אזה סופגניה והיא צווחנית וקטנה ואומרת "לייייק דעעעע אחותי תעשי דיאטההה למה את נראת כמו הסופגנייה" אם זה היה קורה לי תאמיני לי באחריות שלא היה לך את הידיים המושימזויינות שלך כדי לרשום עכשיו למה הם היו תקועות לך עמוק בתוך התחת יצור נחות

לייק מהה?

את לייק בליים שלך לא תיקראי לי זונה הבנת??? לייק זה לא אשמתי שאני מביע דעה נכון?? אגב אני לייק בתולה... ולייק את סווו מגעילה עליי =[ הייתי בטוחה שזה לייק פורום מושי מושי מושלם אבל כנירא לייק טעיתי...

לייק לייק לייק חעלס ליקעעעעעעע

ולייק אני בן! זה צולל החלומות ולא צולל|דגש|ת החלומות גם לי יש דעות אבל את לא רואה אותי הולך ואומר לכל אחד משהו בפרצוף ולא אין כזה דבר משהו מושי מושה מושאמאק כי תמיד יש חרא בחיים ויש דרך להביע דעה לייק הבנת?! ולייק בתולה בתולה אבל אם תמשיכי בגישה הזאת מחר את כבר לא וכן לייק למה 3\4 מהפורום הזה מתחזים לפקאצות וכל השאר נרדפות עד זוב דם (מטאפורה) ואני מצטער שאני לייק סוווווווווו מגעיל עלייך או מה שזה אומר אבל פשוט לא עושים דברים כאלה ועוד משהו לכי תלמדי איך להיות בנאדם

אבל לייק...

סורי שפניתי עלייך בלשון נקבה... אנד אני מכירה את הילדה הזאת זאת אומרת שאני לא סתם לייק ניגשת לאיזה ילדה ברחות ולייק אומרת לה שהיא שמנה.. זאת לייק ילדה שאני מכירה ואני לייק רבתי איתה... לייק זה לא משנה שאתה ככה.. אני מבינה אז לאבב יו מאמוש
-אמוש השווה-

אה,תגידי,מיסאינפורמציה =\

לאחשוב אם את מכירה אותה אז תקבלי את התנצלותי או בדרך שיותר תביני סוריייייי טוב אחות?

d00sh

New member
לייק ברוכה הבאה, ולייק -

למה את לייק חושבת שהקטע הזה עם הסופגניה מעניין אותנו..?

לא חושבת שזה מעניין..

לייק רק שאלתי אם עשיתי טעות.... למה הפרום המושייי מושלם הזה כול כך פוגעים בי?

d00sh

New member
לייק אני חושבת שכן לייק כי את בריב

איתה אז למה להעליב אותה.. מסכנה השמנה.. ואל תחשבי שאני שמנה .. כי אני לייק סו לא! אני שוקלת 37 ואני בת 14..

ואוו לייק את סוו רזההה

את לייק בטח מזהה מושייי מושלמתתתת לייק קבלי שוקי ממני
-אמוש השווה-

אני עוברת לייק לתל אביב ברור

לרחוב ז'בוטנסקי... אני יודעת שזה ליד כיכר המדינה... אז אפשר לעשות כול יום שופינגגגג

אממ................................

ת'אמת... אני לייק ימשיך ללמוד בפנמיה היוקרתית שלנו... ואז לייק נירא.... מייבי אני יעבור שנה הבאהה לייק לבצפר תל אביבי הכי יוקרתי לייק שיש ...

למעלה