היוצרים ממחזרים רעיונות מSG-1 לאטלנטיס
בדיוק ראיתי את הפרק מהעונה השביעית Grace בו קרטר נמצאת על הפרומיתיאוס ונתקעת בענן גז ומתחילה לקבל הזיות בהן התת מודע שלה מראה לה את טיאלק ואז את דניאל ואז בסוף את אוניל (שד"א מקבלים נשיקה יפה בפרק הזה
) ואז אני רואה ובמה אני נזכר? בפרק של אטלנטיס שהיה לו מזמן עונה 2: Grace Under Preasure! אפילו השם של הפרק כמעט אותו הדבר. וגם פה יש לנו את הרעיון שרודני מדמיין דמות אהובה עליו, מי אם לא קרטר?
וגם פה יש לנו נשיקה לוהטת חח
לא שיש לי בעיות כשממחזרים רעיונות מSG-1 לאטלנטיס, דווקא במקרה זה הביצוע היה טוב. עוד משהו, שראיתי את הפרק הזה, ג'ייקוב אומר לסאם ואחרי זה גם אוניל שמגיע לה לאהוב וישאהבו אותה בחזרה וכרגע הוא לא מרגיש שהיא שמחה מספיק בחייה. זה היה קטע עצוב
זה נכון קצת.. למרות שפיט צריך לבוא בעתיד (בהצלחה לא מרובה חח) ומרטוף היה גם בסדר. אבל מה שהצחיק אותי עכשיו, זה הקטע שהכותבים מעניקים לסאם חיי אהבה, או יותר נכון אנשים שאוהבים אותה.. בדמיון מאשר במציאות. תסתכלו איך כולם אוהבים את סאם
אם יש לכם עוד דוגמאות לשימוש ברעיונות מSG-1 על אטלנטיס אשמח לשמוע.
בדיוק ראיתי את הפרק מהעונה השביעית Grace בו קרטר נמצאת על הפרומיתיאוס ונתקעת בענן גז ומתחילה לקבל הזיות בהן התת מודע שלה מראה לה את טיאלק ואז את דניאל ואז בסוף את אוניל (שד"א מקבלים נשיקה יפה בפרק הזה