היופי שלך

@tagel

New member
היופי שלך

מכתב שתגל כתבה לעצמה ליל אמש: בובת פלאים, פנים ענוגות והיופי שלך מסנוור אחרים הולכת קורנת מחייכת תמיד והיופי שלך הוא פיתוי לזרים מה חשבת שתוכלי רק לרקוד כל הלילה תסחררי ראשים תקשיבי היטב לעולם חוקים משלו ואת עברת עליהם בצעדייך הקטנים עדנה ורוך מנחים תנועותייך יד קטנה מסרקת תלתלים דבש יזרום במתק על שפתייך את יפה - וזו הבעיה בחיים. אל תבכי על חילול כבודך הן היית יפה, זו בעייתך. רוצה שהמקרה שוב לא יחזור הביא לי את פנייך לשבור ארסק את עצמות הלחיים אקרע עור מעלייך ותהיי מצולקת ושבורה ולא יגעו בך שוב נערה הן אכן תמימה היית שם וחשבת לעצמך כי לא יקחו את לא חייבת להסכים ועובדה, שלא שאלו. את לא תריכה להתאבד, רק תשחתי יופייך ואז יבוא קיצך לא יראו בך ייצור מושך אל נא תבכי כי בגדייך צנועים הם לא גופייה תגרה עין חולה כל האשמה בפנייך, החן שלהם נו אינך כה טפשה כעת הכי טוב שאני בך אטפל תני לתגל לשבור את תגל ותלכי כבר להחליף את השם הן השם הזה לא יאה לכופר ואת בזויה ומלוכלכת לעולם אות קין על מצחך ואישיות מקסימה לא תכפר על הגועל שמצוי בתוכך היי שקטה ילדה נסערת הן איש לא יואהבך יכולה כעת את בשקט לשחת את פניך ויופייך ================================= ואז הבטתי שוב במראה כיביתי אור הלכתי לישון!

dafna l

New member
היופי הוא מתנת אל

לא היופי הגורם לא העדינו והחן אלא מעשה ידי אשם ללא יופי מכוער מבפנים את שמכבדת את רצון האחרים לך מובן שיכבדו את רצונך לא בך האשם בו בלבד הוא שישא את מעשיו לאורך ימים שאי ראשך בגאון את יפה מבפנים וכל יום לומדת להכיר בך יופי חדש

@tagel

New member
מתת האל - שנאתיה

וכעת אולי אני מבינה שלא אולי אני טועה אולי אני תועה ?

dafna l

New member
כאשר אנו תועים

אנו מכירים בזה ואנו ואנו בתחילת ההבנה זה לא ברגע זה לא הוקוס פוקוס זה איטי ומחלחל לנשמתנו

tairon

New member
תגלייי זה לך

יופי זו לא בעיה ומה שארע לך זו לא את הכיעור הוא שלהם ולא שלך לא לגעת ולא לשנות במאום ממך את זו את ואלו שחושבים אחרת או נגעו בך הם חיות והן שעברו על החוק מותר לך להיות מי שאת חפצה לעשות ככל העולה על רוחך ללא פחד או מורא ואת הכי טהורה הכי זכה שיש לעולם אל תחשבי אחרת היופי הוא מבפנים ומבחוץ ואת זה אל תתני לאף אחד לקחת ממך אפילו לא לך

@tagel

New member
טאי

למה אני בוכה אולי כי אני יודעת שאתה צודק אולי כי אני קצה בשנאה עצמית די לי, רוצה אהבה לאהוב את עצמי אני מתנצלת בפנייך תגל אל תחמירי שוב עם עצמך

תגלי, הפכי קללה לברכה!

בלי לדעת מה בדיוק קרה שם, אתן לך עצה שנתתי לא מזמן לבחורה אחרת שסובלת מאותה הבעיה, והיא קיבלה ואף הודתה לי על כך: הפכי את היופי שלך ליתרון, לא לחסרון. אם אנשים נמשכים אלייך כי את יפה, ואת חוששת שהם נמשכים אלייך רק כדי להיראות איתך ולהתגאות בך במקרה הטוב, ולנצל אותך במקרה הרע - תני להם להמשך אלייך אבל תחשפי את הפנימיות שלך, ואל תתני להם לשכוח שיש לך גם פנימיות, הפכי את זה לדבר החשוב. מי שימשך אלייך רק בגלל יופייך אבל פנימיותך לא מתאימה לו, ממילא יאבד בך עניין. מי שבאמת אוהב אותך ורואה אותך כמתאימה לו גם בגלל פנימיותך - אל תירתעי ממנו. אני מקווה שעזרתיושתתעודדי. :)

למעלה