היופי שבפשטות

j i m m y

New member
שרבן יא שריף

חלאס עם העצבים
.. אני חושב שמשאירים את זה 'למען יראו ויראו'.

sherban

New member
מה עצבים? תיזהר ../images/Emo3.gif

לרוב אני מוסיף גם מילה טובה אם אפשר - אבל במקרה הזה... חוצמזה, אני באמת מתבאס לשים פה עבודות שלי - ואת האחרונות לא שמתי פה בכלל בגלל זה. אני מבין שיש גם עבודות פחות טובות מטבע הדברים - אבל הקקי האפור הזה לא עונה לשום קריטריון שהוא. לא איור, לא אמנות, לא כישרון, לא יפה ובטח שאי אפשר לומר שזה תרגיל שלומדים ממנו משהו (חוץ מהמיקום של הפילטר בתפריט הפוטושופ - יופי). אני מאוד שמח שהבנאדם לומד את התוכנה אבל לא כל הפלצה צריך להעלות לאינטרנט. אני בטוח שיש פורומים של הורים ששמים ציורים של יליהם בני ה-3 למען יראו ויראו. נראה לי שהסרחה האפורה הזאת יותר תתאים שמה (למרות שגם שם אולי לא - בכל זאת הילדים השקיעו ונתנו משהו מעצמם). זה אפילו לא תת-רמה, זה פשוט לא איור ממוחשב. צריך למתוח קו איפושהו. -השריף

GodOfWar

New member
אני לא יודע מה אתכם -

אבל אני עדיין מקווה שזאת הייתה הודעה סרקסטית וה'יצירה' הייתה בצחוק. .... טוב, תמיד אפשר לקוות
-GoW-

אז זהו?

להתחיל למחוק כל שרשור עם עבודות שלא נראות לי? אני באמת משתדל לא למחוק הודעות מתוך עניין של אידיאולוגיה. ניראה לי שברירה טיבעית, כלומר סלקציה שנעשית ע"י הביקורות והתגובות שיזמינו או ירחיקו אנשים, היא דרך יותר לגיטימית להתמודד עם הבעיה. אני בטוח שהעבודות שלך לא "יתלכלכו" מעבודות אחרות ופחות טובות שיפורסמו באותו עמוד. אולי דווקא יתנו השראה ויציבו רף לכל אותם מאיירים בפילטר. ואם אתה בוחר לשים אותם במקומות אחרים לי אין הרבה מה לעשות בעיניין, בטח שלא למחוק דברים בציפייה שתבוא בזמנך הפנוי ותמלא את הריק שישאר. כדי לשמור על רמה גבוהה של הפורום הזה צריך שיתוף פעולה. אם אני אמחק הודעות ולא יהיו דברים שיבואו במקום, הפורום יחזור לתקופות היובש החשוכות שהוא ידע לא פעם ולא פעמיים בשנתיים ומשהו שהוא קיים. אני לגמרי בעד הצבת גבולות וחוקים כדי לשמור על המקום. אבל זה משהו שצריך לבוא מהחברים, לא רק מההנהלה.

sherban

New member
זה אפילו לא איור בפילטר

זה רק פילטר. אין פה כלום. ואם אתה שואל את דעתי האישית אז כן - למחוק כל שרשור שלא נראה לך. אני לא אזיל דמעה. לאחרים, כמובן, זכות לדעה אחרת. ולא התכוונתי למה שכתבתי כאיום או סוג של שביתה/חרם צרכנים. בסה"כ הבעתי את תחושותי האישיות בקשר לפורום. אני לא מצפה שתמחק הודעות של אחרים כדי שלי יהיה מגרש משחקים שמתאים רק לי. נהפוך הוא - ראיתי שלא מתאים - אז הפסקתי אני מיוזמתי. אני לא מצפה לכלום. אם הפורום מתנהל טוב במצבו הנוכחי -סבבה. אני אמשיך להגיב לעבודות טובות לכשיופיעו. אם יהיו פה שינויים - גם סבבה וגם אני לא ארגיש מטופש להוסיף איור שלי מתחת לקקי האפור הזה. בכל מקרה הכל טוב. אני לא בא לשנות סדרי עולם. בוקר טוב!

e m i l y

New member
וואו!

פשוט ירדתם מהפסים!הרבה פעמים כבר יצא לי לראות דברים הרבה יותר מזעזעים כאן בפורום, והינה בא איזה מסכן עם תמונות של החברה שלו, הדוגמנית, ועושה את צעדיו הראשונים בפוטו שופ ואתם יורדים לו על האמאמא...מה קרה? לא באמת, מה קרה לכם? הפורום מיועד למאיירים מכל הסוגים ובכל הרמות. ואם אני יכולה לשים עבודות שלי לצד עבודות כאלה או ליד עבודות של אנשים שמעריצים את אפרת בלוססקי, אז גם אתה, אדוני, יכול.

gtidhar

New member
../images/Emo45.gif

אנשים כאן הגיבו כאילו הבן אדם אשכרה עשה לכל אחד מהם משהו נוראי. אם אתם מתכוונים לענות בציניות ולהגיד שניתן לטעון את זה לגביי מה שהוא העלה, אז תחסכו את זה. ברשותכם, בי"ס יסודי סיימנו. אפילו אם חלקינו נשארו שם מנטלית. ג'יזס. זאת המילה הנכונה כאן. פשוט "ג'יזס". מי ישמע מה קרה פה. תמיד מחמם את הלב לראות איזה אנשים אדיבים מרכיבים את המדינה שלנו.

למעלה