היופי שבפשטות

כ י ש ו ף

New member
היופי שבפשטות

שלום לכם... כבר המון זמן אני משוטט בפורום הזה וראיתי עשרות יצירות באמת מהממות ומלאות מחשבה... לא מזמן חברה שלי עשתה בוק של הלבשה תחתונה אז החלטתי להשתעשע קצת עם התמונות בפוטושופ... אחרי אין ספור משחקים... נדלק אור בעיני... מצאתי את זה... את היופי בפשטות אולי לכם זה יראה נדוש או אני לא יודע מה אבל בעיני זה פשוט וואו!

j i m m y

New member
../images/Emo6.gif מזכיר לי את עצמי כשגיליתי פעם

ראשונה את האפקטים בפוטושופ

שכנה

New member
לקחת תמונה ולשים עליה פילטרים

בפוטושופ, זה לא איור. אף על פי שיש מאיירת עיתונות אחת שעושה את זה בקביעות.

anarxiya

New member
מה, בן אדם רק מתחיל ללמוד פוטושופ

כולם עשו כאלו דברים, אל תגידו שלא:) ואתה תמשיך ללמוד ולנסות ובסוף תעשה דברים הרבה יותר יפים:)

SCaToPHaG

New member
תזהרי בדברייך

לרדת על אפרת בלוססקי הוא לא דבר חכם במיוחד

לרדת?

הוא הביע איזשהי ביקורת, ניראה לי לגיטימי. כמו שאתה מציג את זה, מי שיורד על בלוססקי (שגם אני לא מתלהב במיוחד מעבודות שלה) מסתבך עם העולם התחתון.

SCaToPHaG

New member
יש ביקורת ויש ביקורת

אם נסדר את המשפט שלה, היא כתבה/רמזה שאפרת בלוססקי "לוקחת תמונה ושמה עליה פילטרים בפוטושופ - זה לא איור". יש כאן בורות, לא ביקורת.

שכנה

New member
ואם אני אזכיר, אתה זה שנקב

בשמה של אפרת בלוססקי. לא אני.

SCaToPHaG

New member
מה גם שההגדרה שלך מועטית

"לקחת תמונה ולשים עליה פילטרים בפוטושופ, זה לא איור" בקונטקסט הנכון, זה בהחלט יכול להיות איור.

e m i l y

New member
הכל טוב ויפה כשזה נראה

טוב. אבל כשזה מכוער אז זה באמת מכוער דרך אגב, אני לא מדברת על הבחור ששם פה עבודה, זה ממש לא כזה גרוע הרבה יותר טוב מבלוססקי. אני הולכת לנעול את כל הדלתות!

*GormE*

New member
אני שונאת את הפילטר הזה.

ואני לא מבינה מה ההתלהבות. רוב הפילטרים בפוטושופ עושים לי רע, האמת. אני כמעט ולא משתמשת בהם, ואם כבר אז באותם קבועים. כל הפילטרים האמנותיים למינהם- אני ממש לא מבינה אותם.

מיכאל ג

New member
לאומנות זה לא שווה

אבל יש כל מיני עבודות גרפיות שניתן להשתמש בו, למשל טקסטורות למודלים תלת מימדיים וכל מיני עבודות הדמיה שונות ומשונות.

ll191

New member
Emboss

זו לא המטרה של הפילטר להוציא תמונות כאלה אפורות וחסרות טעם, בעזרתו אפשר לעשות דברים ממש יפים אם יודעים לעבוד איתו נכון...

sherban

New member
פוטושופ באמת תוכנה וואו

אז זה לא צילום שלך, וזה בהחלט לא איור. הפשטות שבלחיצת כפתור שהופכת את הצילום לאפור. אחרי אין ספור משחקים מצאת כפתור אחד שיפתור אותך מלאייר/לעצב/ליצור בעצמך...יופי למה אין פה איזה מנהל פורום שיעיף שרשורים כאלה קיבינימט? אותי אישית מבאס לשים פה עבודות שלי מול כזה קקה - (זה אפילו לא איור קקה - זה סתם פילטר קקה אפור)

למעלה