היועץ- הגיע במייל

מו שיקו

New member
היועץ- הגיע במייל

רועה צאן אחד רעה את עדרו בקירבת דרך שוממה. לפתע מופיע משום מקום רכב BMW חדיש ומפואר ונעצר לידו בחריקת בלמים. הנהג ב- BMW היה צעיר בחליפה יוקרתית של ארמני, נעלים איטלקיות חדשות, משקפי Ray-Ban ועניבה מתוצרת איב סן-לורן, ניגש לרועה צאן ואמר לו: “אם אומר לך במדוייק מה מספר הכבשים העדר שלך - תיתן לי את אחת מהכבשים בתמורה ?“. ענה לו הרועה: “בסדר”. הצעיר החנה את מכוניתו בסמוך, הוציא את מחשב ה- Dell הנייד שלו ואת הממשק הסולולרי , זיהה במדוייק את המיקום הגאוגרפי שלו באמצעות מכשיר ה- GPS, נכנס לאתר של NASA באינטרנט, פתח את ה- Data base, ועוד 60 טבלאות Excel גדושות אלוגריתמים, לאחר מכן הדפיס 150 דפי רשומות מהמדפסת ה- Hi-Teac Mini printer. לאחר כל אלה - פנה הצעיר לרועה ואמר לו: “יש לך בדיוק 754 כבשים בעדר !”. אמר הרועה: “אתה צודק - ואתה יכול לקחת כבשה כרצונך”. הצעיר בחר באחת הכבשים והעמיס אותה ברכבו. הביט בו הרועה ואמר: “אם אני אנחש את מקצועך - תחזיר לי את הכבשה ?” אמר הצעיר: “כן בהחלט, מדוע לא ?”. “אתה יועץ !” אמר לו הרועה. הצעיר השתאה ושאל: “איך ידעת ?” “פשוט מאוד” אמר הרועה, “ראשית הופעת מבלי שהתבקשת לבוא, שנית - דרשת ממני כבשה תמורת מידע שכבר ממילא ידעתי אותו , שלישת אינך מבין דבר וחצי דבר במה שאני עוסק - כי לקחת את הכלב שלי !”.

ליאורה5

New member
תהיה בריא

חלש לאללה - אבל העיקר הכוונה בגדול - הבנו את התמונה היה רועה - היו כבשים היה יועץ לענייני מיסים יועץ חשב הוא כל יכול והרועה יצא גדול יועץ לעשות עסקים ניסה לקח ת´כלב במקום את הכבשה רועה שתק - לסוף חיכה בסוף דפק לו ת´עסקה מוסר השכל למשכילים מילה "יועץ" שווה "נוכלים" ליאורית

מו שיקו

New member
יווווו ליאורית

איזו תגובה מתוקה גם אני חושב שזה קצת חלש זה למה שמתי את זה כאן אגב יצא לך חרוזים בתגובה שמת לב?

עוד לא הבנת שליאורית גדולה../images/Emo24.gif

וחרוזים במהירות ממציאה? אני אותה הספקתי להכיר רק לא יודעת אולי היא מהכפר אולי מהעיר

ליאורה5

New member
יווווו מושיקו

אתה באמת שפוך - זה לא בצחוק ואפילו קצת מתוק ברור ששמתי
לשרשורים זה כל הקטע - דבר אלי בשירים ליאורית

מו שיקו

New member
טוב נו

אז קחי עצה אחת טובה, היא מתאימה לכל סביבה. כמו אצלינו-בני אדם. גם חרוזים קולם יידם. ושכרם ייצא מפסיד אם על משקל שם לא נקפיד.

למעלה