היומשישי שלי...

היומשישי שלי...

אחרי די הרבה זמן שלא הייתי במתחם הבילויים (ע"ע קפקא, קרפדה, אאוט) יצאתי אתמול. האמת- שלא היה לי ממש מצב רוח לזה בהתחלה, אבל ידעתי שברגע שאצא ארגיש הרבה יותר טוב. אני חושב שעודד פעם אמר לי שזה עובד ככה: בהתחלה אין לך כ"כ כוח לצאת, אבל ברגע שאתה נפגש עם החברים שלך שם, אתה מרגיש כל כך יותר טוב... ישבתי עם שני חברים בקפקא- ולא האמנתי שאני אצליח לשבת שם שלוש שעות...! (האו דה הל אפשר לשבת בקפקא 3 שעות??). אח"כ הלכנו לקרפדה ובאמת שנהנתי שם! שתיתי קצת, ובעיקר שמחתי לפגוש שם את עודד, שלומקה וקסאנאדו..(שלא קלטתי שזה היה הוא עד שלירוי אמר לי הבוקר שזה היה הוא- כי רק קלטתי את השם הפרטי שלך, קסאנדו!) הבעיה היתה שלא הצלחתי לצאת מהמעצורים שלי!! אמנם אני כל הזמן אומר לעצמי "רן, כבר אין לך מעצורים!", אבל בפועל?: לא התחלתי עם אף אחד, ואולי בגלל ששידרתי משהו חוסם, אף אחד לא התחיל איתי. למה אני לא יכול להיות קליל?? למה אני לא יכול "לזרום" (סליחה על הביטוי, לירוי)? ובאמת שהיו כמה שרציתי להתחיל איתם, ובתוך תוכי לא פחדתי, אבל עדיין נעצרתי!! אולי עוד בקבוק דליל של סמירנוף (עודד, גמני רוצה פותחן כזה!) היה עוזר לי? אולי עוד שניים?? אוףףףף! איזה תסכול זה אחרי שיוצאים ממקום כזה כשרוצים להתחיל עם מישהו ולא עושים את זה בפועל! נכתב כאן בפורום לא מעט על הפחד מלהתחיל, והמסקנה שלי היא שאין מה לעשות. זה עניין של זמן, עניין של ביטחון. גם אם אחליט "היום אני לא מפחד! היום אני מתחיל עם מישהו"- לא בטוח שזה יקרה. גם אם תענו לי "מה יכול לקרות?! לך עם הרצון שלך", וגם אם אסכים איתכם, לא בטוח שזה יעזור. זה כנראה עניין של זמן, וקילוף של הרבה מאוד שכבות של פחד שהצטברו במשך השנים. אבל אתם תראו. יהיה לי מישהו בסוף, וכולכם תוזמנו לחתונה, שתשודר בשידור חי בתפוז. שיהיה לך המשך סוף שבוע נהדר. רק טוב, רן.

Liroy26

New member
שנוף יקירי

שום דבר לא קורה מעכשיו להרגע, כי החלטת. טוב, לא שום דבר אבל כשאתה מתחיל תהליך מסוים זה לוקח זמן. אם אתה זוכר עד לא מזמן לא הסכמת להכנס לצ'אטים למשל, ולפני שבוע זה קרה. כמה פעמים כבר יצאת לקפקא ולקרפדה באותו ערב? והנה הפעם עשית את זה! לי זכורים עוד כמה משפטים בשיחתנו שהראו שהתקדמת קצת יותר אבל מפאת חסינות לקוח אני אמנע מלחזור עליהם. אתה בכיוון הנכון ידידי!

s h l o m k e

New member
שנופל יקירי

זה לא קל להתחיל, ואתה לא לבד בקטע הזה כפרה. להתחיל עם מישהו זה החשש להתעמת עם "לא" כאשר אתה בא עם כל מי שאתה. ה"לא" הזה לוקח את כולנו (או יותר נכון את רובנו) למחוזות שחורים בתוך נבחי נפשנו: הוא אמר לי לא כי אני נראה ככה.... הוא אמר לי לא כי אני נמוך הוא אמר לי לא כי אני נשי הוא אמר לי לא כי אני שמן הוא אמר לי לא כי אני כי אני כי אני כי אני ... שנופל, הוא פשוט אמר "לא" כי הוא לא רוצה, ה-ו-א לא רוצה. סבבה. זה רק אומר ש-ה-ו-א לא רוצה אותך, זה לא אומר כלום על אף אחד אחר בסביבה. אני יודע שזה קל להגיד אך מאוד מסובך לבצע אבל צריך לשנן את זה יומם ולילה. נקודת ראות אחרת וחשובה לא פחות: its a win win situation here כרגע הוא לא שלך, אם הוא יגיד "כן" הרווחת. אם הוא יגיד "לא" - לא הפסדת אותו כי הוא מעולם לא היה שלך, אבל הרווחת ניסיון. בהצלחה חמוד !

אכן...

אני אפילו לא יודע אם זה הפחד מלשמוע את ה"לא"... זה כאילו מעצור בלתי מוסבר שמונע ממני להשתחרר מכל הפחד, להיות סופר קליל...לא לתכנן תרחישים, ופשוט להפעיל את הקסם, לחייך את החיוך, ולזרוק איזה משפט או בדיחה צינית..ואולי אם באמת אתחיל לשנן את ה win win situation - זה בסוף יחדור אלי... ובאמת לירוי אתה צודק..! עברתי הרבה מאוד דברים לאחרונה שבהחלט שיכנעו אותי בכוח שלי. ואל תשכח שלומק'ה את מה שאמרת לי בפורום השכן: "אני עוד אמצא לך שידוך.."
. היה כיף לראות אותך אתמול, ותודה לכול-כם על התמיכה. שבוע טוב, פורה, שיאהבו אתכם ושתאהבו את האחרים.

ELP

New member
זה באמת מפחיד להתחיל

ותמיד חושבים טוב נו נשתכר וזה יעזור להתחיל אבל זה רק משאיר אותך בבוקר עם ביצים נפוחות כאב ראש ובחילה... ומשום מה בדרך כלל כשמישהו מתחיל איתי אני לא מעוניין בו זה די מתסכל אבל זה כנראה חלק מתכנית בידור של יישות בעלת חוש הומור מעוות. אני מקווה שתכיר מישהו בקרוב
(זה יחסוך את כאב הביצים לפחות)

amet

New member
שוב אתה בלחץ???

תגיד לי מה יהיה, למה אתה חושב שהכל חייב לקרות ועכשיו. למה אתה גורם לעצמך תסכול בכוח. אז לא הצלחת להתחיל עם מישהו, נו אז???? אולי בפעם הבאה ואולי בפעם שאחרי זה, למה יש לי את ההרגשה שמישהו פה חייב לעשות משהו ואם לא אז מהר מאוד עולה בו הביקורת העצמית שממש אבל ממש לא בונה או מחזקת אלא רק "הורסת". מותק, עוד קצת, עוד מעט או ש........................ אולי תפסיק לנסות לתכנן את זה, ואז לא תהיה מרוכז באיך ותמצא את עצמך עם מי.... בקיצור לאט לאט בייביביביבי רק עכשיו נולדת וכבר אתה רוצה לרוץ........ תהנה מהזחילה זה משהו שלא יחזור על עצמו שוב, אז תהנה. שבוע טוב

אמט,

הדברים שכתבתי לא באו ממקום של לחץ. באמת שאני לא בלחץ למצוא מישהו יותר. כבר השתכנעתי שזה יגיע כשזה יגיע. הם באו מאיזושהי מחשבה שהיתה לי כשהייתי שם. הם באו מתוך זה שראיתי את כל הבחורים עומדים (או יושבים בצפיפות..
) שם, ומתוך תהייה שלי איך הדברים האלה עובדים... אני יודע ואפילו מאמין שאמצא מישהו. באמת- אבל ב-א-מ-ת שזה כבר לא בוער לי כמו בעבר. סוף שבוע מעולה כבר לך.

למעלה