היומן

סתם רוצה לשתף אותכן... קשור להראלי

שאתמול הייתי אצל חברה שלי.. יש לה כמה קומות.. .הינו בקומה השנייה בקומה הראשונה היתה טלויזיה דלוקה על 24. ואז יצאתי מהחדר שלה בקומה השנייה ובאתי לעבור לשרותי שחדר ליד ... ואז שמעתי ת'שיר של הראלי כמה עוד אפשר ישר טססססססססססססתי ואיי כימעט יצא לי פיפי ...חחחח והשבוע הייתי בקניון עברתי ליד חנות אנג'ל והיה שם רק מוכר. אני רואה אותו כולו מאושר... שר (מזיז ת'שפתיים) ואז אני אומר :"ואיי ממה הוא כ"כ מאושר ... איזה חמוד". פיתאום אני קולטת שזה הראלי
רק תיראו מה הוא גורם לאנשיםםםםםםם
\ מי שקראה שתסמן לי . ותוסיפו עוד דברים. סיפורים קטנים כאלה של דרך-אגב

מ א מ י2

New member
טאפ >< ../images/Emo219.gif

יש לי חברה. קוראים לה גבאי שניצל. (לע,סתם,אנחנו קוראים לה גבאי שניצל. אבל קוראים לה מאי) היא הסתומה של החיים. אבל אני אוהבת אותה
. גם היא אוהבת את הראל. היא לא נרשמת לתפוז הפגרתת. ככה שהיא לא בפורום. היינו באיסע קניון וראינו 2 אנשים רוקדים וואלס (עם השיר של ואת) >< היא הצטרפה אליהם! שלישיית הוואלס >< חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה קורע :|

עוד סיפורון ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif

קצר וחמדמד.. אתמול בבי"ס באתי לקפיטריה לקנות אוכל.. ואז המוכרת שם אומרת לי "וואי שוב השיר הזה.. משמיעים אותו כל הזמן ברדיו!" ושאלתי אותה איזה שיר והיא דיברה על הראלי! ואיזה שיר?? ואת! שמחתי לשמוע שעדיין משמיעים אותו מלא ברדיו

כשיצאתי מהחתימות....

וז נישארתי שבוע עם הדיסק ביד ... ואח"כ איבדתי אותו וזה ..אל תידאגו! 2 מתוקות מצאו לי אותו
חחח... אבל לפניי זה אני עוברת ליד המדרגות הנעות. איזה אחד עושה לאישתו. בואי ...... נקנה ת'דיסק! הוא יחתום לך ... וזה. לכי ... תראי הוא חתם לה. ורק אחרי זה קלטתי שהראלי שלי חתם לי
מושלמוני שלייייייייייייייייייייייייייייי

ראיתי ...אבל לא הפנמתי

מכירה את זה?! שאת מצפה לראות אותו 3 שנים ופיתאום את רואה אותו. ולא מעקלת?!?!!?!?

לאו14

New member
../images/Emo31.gifאין..=/וקרן ולוטן יש לכן../images/Emo141.gif

אחלה סיפורים

כה ... ?! תודה../images/Emo70.gif

חחח... אם זה קשור להראל אז בשמחה
ואיי יש לי עוד סיפור! תשארו במתח להודעה (אני ישרשר יפה!)

|קדינה| כנסי בבקשה! ../images/Emo60.gif

מחקתי את הודעתך האחרונה כיוון שאסור לפרסם מספרי טלפון על גבי הפורומים!! ובבקשה תשרשרי..

למעלה