היומן של קורט

Lounge Act

New member
היומן של קורט

רק רציתי להגיד שלא כדאי לכם לקרוא את היומן, זה היומן האישי שלו והוא לא רצה שאנשים אחרים יקראו אותו! ויש לכך גם הוכחה... על הכריכה של המחברת (שהייתה היומן) הוא רשם: If you read you´ll judge ומצורפת תמונה..

ALMIGHTY

New member
אני חושב שיש הבדל

בין כניסה לחדר פרטי של בנאדם ולהתחיל לקרוא את הצורה של היומן שלו לבין לקנות עותק של היומן שנמכר במיליוני עותקים.

tomgavish

New member
בטח שאין הבדל!!!! קורט לא חי להגיד

שהוא לא רוצה, קורטני רק חיפשה בבית עוד דרכים לעשות כסף ונתקלה ביומן, אפילו שאני טוען שהוא מזויף

Hairspray Queen

New member
אוף! בבקשה אל תקראו את היומנים!

זאת חדירה מושלמת לפרטיות של קורט... אני לא חושבת שכשהוא כתב את זה הוא רצה שהזונה הזאת תמכור את זה אחר כך ותרוויח כסף על גב הפרטיות שלו... כמה שזה מסקרן ומעניין לדעת מה הוא חושב, אתם בטח לא הייתם רוצים שיעשו לכם דבר כזה, וזה דוע כמה שקורט לא אהב פירסוםםםםםם חוץ מזה- קורטני הכלבת מרוויחה על זה הון! אל תפרנסו אותהההההההה

tomgavish

New member
הכסף של קורטני זה גם הכסף של

פרנסיס, אז כאלו קורט עדיין דואג לבת שלו גם במותו

DUDE5

New member
אז למה הוא לא שרף את היומן?

אם הוא כזה דביל, שהוא שכח לשרוף אותו אז מגיע לו. לא נראה לי שכל כך מזיז לו כי הוא מת.. אתם כנראה לא עקילתם עדיין את העובדה שהוא מת אה? אנשים מתים לא צריכים פרטיות כי הם.. אך אני יגיד את זה... מתים! כמה זה כבר קשה לשרוף יומן? הוא השקיע במכתב התאבדות ארוך אבל לא שרף את היומן? מה עם אנה פראנק? לא היה לכם אי פעם נקיפות מצפון לקרוא בבי"ס קטעים מיומנה של ילדה מתבגרת?? זה אפילו יותר גרוע! ולא לדבר על זה שלפני מספר חודשים פירסמו עוד קטעים מהיומן הזה, שהם אישיים ביותר, כמו השנאה שלה לאמא, וההתבגרות המינית שלה... אולי קורט לא רצה שיקראו את היומן שלו, אבל הדגש הוא על "רצה". עכשיו הוא מת, הוא לא רוצה כלום כי הוא לא קיים, הוא לא צריך שישמרו לו על הפרטיות כי הוא כבר לא קיים. הוא סתם זיכרון.. אני ממש משורר..

November Rainִ

New member
../images/Emo4.gif

רגע.........DUDE5 עכשיו זה גורם לנו לחשוד עוד יותר שאולי קורט לא התאבד... ובכלל כל אחד יעשה מה שבא לו, מילא אנשים יקנו את זה ויקראו את זה, זה שאולי רק מיעוט ממעריצי נירוונה <או לא מעריצי נירונה> לא יקראו לא ישנה את העובדה שהרוב כן יקראו. שכל יעשה מה שבא לו מי שרוצה שיקרא ומי שלא אז שלא יקרא... למה לפתוח מיליון שירשורים באותו נושא?

princess black

New member
איזה שטויות ../images/Emo46.gif

מה זתומרת "מגיע לו" ? אתה מעניש אותו? העובדה שהוא מת לא נותנת לנו את הזכות לפלוש לו לפרטיות ...יש דבר כזה "כבוד המת" אתה יודע.. ובקשר לדוגמא של אנה פראנק- היא כתבה ביומן שלה שאחרי המלחמה היא תרצה לפרסם את היומנים שלה בספר בשם "החדר האחורי" אז יש הבדל.

Hairspray Queen

New member
../images/Emo46.gif!

אולי כי הוא לא חשב שפתאום לאשתו יתחשק לרצוח אותו! לא כל אחד שורף את היומנים שלו סתם ככה!

tomgavish

New member
תגיד יש לך כבוד אליו בכלל?

כאלו אתה רוכש אל הבן אדם הזה כבוד בכלל? וכבוד למתים יש לך? אז מה אם הוא מת זה לא נותן לך את האישור ופלוש לו למוח, לדברים שהוא כתב רק בשביל שזה יהיו לו איפה שהוא, שהוא יוכל להוציא הכל למקום כל שהוא, וכן אני שונא לקרוא את היומן של אנה פראנק, אבל זה אחד הדברים היחידים שנשארו מהשואה ומקשרים אותנו אליה, אבל לדעתי אם אתם רוצים להתחבר אל קורט שמעו את המוסיקה שלו, וקראו את הביו שלו, זה מספיק בשביל להבין מה עבר אליו, הוא לא רוצה כלום? כשהוא היה חי הוא לא רצה, ולדעתי מכבדים את המתים לפי בקשותיהם בחיים, אם הוא היה רוצה, הוא היה מפרסם את זה בעצמו

made in china

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!

איך אתה יכול לדבר ככה? קורט לא כתב את כל הדברים הפרטיים והסודיים ביותר שלו כדי שמיליוני אנשים יקראו אותם אחר כך! זה לא משנה אם הוא בחיים או לא, היומן שלו, בניגוד ליומן של אנה פראנק, למשל, לא מתעד שומדבר חשוב ולא נותן פרטים שיעזרו לך במשהו ושיעשירו לך את הידע. הוא סתם יגרום לך לתקוע את האף שלך ליומן של בנאדם ששנא פרסום, ועכשיו הוא מקבל אותו בצורה מאוד שלילית. לא היית רוצה שאנשים יזלזלו בך ובפרטיות שלך כשתמות, נכון? לפי דעתי, הפצת היומן הזה זה בדיוק כמו לרכל על מישהו מאחורי הגב, ואני לגמרי מתנגדת לזה.

אתם בכלל לא יכולים לדעת מה קורט רצה

ומה לא... אני לא הולך להזמין את היומן במיוחד,וגם לא להוריד אותו מהאינטרנט,אבל אם למשל אני יראה אותו יום אחד על מדף בחנות ספרים,אני בהחלט יציץ (ואם המחיר יהיה נורמלי אז גם לא תהיה לי בעיה לקנות).אנחנו לא יכולים לדעת אם קורט רצה שאנשים יראו או לא...ואולי הוא בכלל היה שמח שאנשים מתעניינים בו ושאשתו האהובה גם מרוויחה כסף? ויכול להיות שזה לא ככה,והוא היה כועס על העניין הזה.הבעיה שהוא מת ואין לנו כל דרך לדעת מה הוא חושב.לכן תעשו מה שאתם רוצים,תקראו או לא,אבל לא צריך להטיף לאחרים מה לעשות ואיך לחשוב בקשר לעניין הזה.

tomgavish

New member
חייב להגיד שזאת הגישה הכי מטומטמת

ששמעתי בחיים שלי (בלי להעליב), דבר ראשון קורטני לא הייתה האהובה על אף אחד לא עלינו ושנותיו האחרונות של קורט גם לא עליו (לפחות ככה הוא גרם להרבה אנשים להרגיש), היא אישה מאוד שנואה על הרבה אנשים, וזה שהיא מרויחה כסף ממות של מישהו זה לא בסדר מבחינה מוסרית חברתית, עזבו אותכם שנייה שזה קורט. חוץ מזה תראה את זה ככה קורט ניסה למשוך כמה שפחות צומת לב, הוא שנא את זה, הוא אמר בראיון ליציאתו של נוורמינד, שהם יהרגו את הקריירות שלהם אם הם יהפכו לסופארסטארים, הוא קיים האחרים כנראה לא. חוץ מזה שהוא עשה כל מה שהוא יכל כדי להוריד מהם את האורות, הם הוציאו דיסקים שנחשבו פחות טובים מניוורמינד בעוד שהייתה להם אפשרות להוציא "ניוורמינד 2". אם הוא היה רוצה בזה, הוא לא היה מתאבד, תעשו אחד ועוד אחד, הוא לא אהב תהילה

אתה פשוט לא מבין,אה?

אני אומר שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה מי שרואה את זה כמוך,שלא יקרא את היומן מי שרואה את זה אחרת,זכותו,והוא יקרא את היומן אם הוא רוצה. אתה לא יכול להחליט בשביל אדם מת מה הוא רצה או לא רצה (ואולי גם זה טיעון כנגד פירסום היומנים)

DUDE5

New member
חחחח

לא להתרגש, חבר´ה take it easy. אני בניגוד לרבים ממכם לא סוגד את האדמה שקורט דרך עליה, אני מעריך אותו כמוזיקאי וכאומן ולא יותר מזה. מה שאני אומר בסיכומו של דבר זה שאם הוא לא רצה שיקראו את היומן הוא פשוט היה יכול להשמיד אותו, אם הוא לא השמיד אותו זאת אומרת שהוא רצה שיקראו. אלה אם כן אתם חושבים שהוא נרצח, אז אין לי ממש מה להגיד לכם...

the sofa city

New member
מה זאת אומרת לא השמיד אותו?

גם אני לא חושבת שקורט הוא אלוהים או משהו כזה... אבל אם הוא התאבד הוא לא אמר לעצמו עכשיו אני מתאבד אה לפני שאני מתאבד אני ישרוף את היומנים שלי כי בעוד 8 שנים אישתי המפלצתית תפרסם אותם... מה תחשוב רגע בהיגיון מה אני בטוחה ב 98% שחשבת פעם להתאבד... מה אמרת לעצמך שאתה צריך לפני להשמיד את היומנים שלך???

DUDE5

New member
קודם כל...

אני לא כותב יומנים, דבר שני כן הייתי משמיד את היומנים! בהנחה שלא הייתי רוצה שמישהו יקרא אותם. זה לא כל כך מסובך, אם אתה לא רוצה שיקראו את מחשבותך הפרטיות אחרי שאתה מת, אם זה מפריע לך, אז תיקח את היומן הזה איתך לעולם הבא, אם לא אז שא בתוצאות. הוא רכש אקדח, כתב מכתב התאבדות, ברח מהבית, אה כן והוא רק שכח לשרוף את היומנים קודם... נשמע לכם הגיוני? מסקנה: הוא בחר לא להשמיד את היומנים. בכלל בהנחה שהוא התאבד אז אני ממש לא מרחם עליו, הרבה יותר מטריד אותי העובדה שהוא נטש את הבת שלו, התאבדות כשיש לך מחויבויות כאלה גדולות היא כזה דבר אנוכי וחסר אחריות ואני לא חושב שצריך לעשות ממנו קדוש רק בגלל שהוא הרשה לעצמו לשקוע ברחמים עצמיים ולהתאבד (שוב בהנחה שהוא באמת התאבד). אל תרחמו על קורט, תרחמו על פרנסיס, היא גדלה בלי אבא ועם אמא שלדעת רובכם היא "מפלצת".

princess black

New member
../images/Emo4.gif

אולי אתה צודק בזה שהוא התחמק מהמחויבות. אבל לפי מה שהבנתי הוא התאבד בשביל להגן על הבת שלו כי לדעתו הוא לא אבא אידאלי. בכל מקרה אתה לא זה שתשפוט אותו כי אתה לא יודע מה הוא באמת חשב.. וחוץ מזה יכול להיות שזו בדיוק הסיבה שהוא לא שרף את היומנים- בשביל שפרנסיס תגדל ותקרא אותם ותבין למה הוא התאבד.

iLoveKurtCobain

New member
אני באמת חושבת שלא צריך להתחיל להסי

ט לכיוון אחד או אחר... לאנשים יש טבע מאוד מיוחד שזה לחקור ולחטט בחיים של מתים ובעיקר מפורסמים... הם לא ישקטו עד שהם יגלו כל פיסת מידע שנשארה על אותו אדם... ככה זה עם קורט וככה זה יהיה... אז במילא אין טעם להתווכח כי הציבור אמר את שלו והוכיח שהדברים האלה מעניינים אותו בלי קשר לכבוד המת וכל שאר הדברים! מאותה סיבה הספר נמצא במקום ה-4 במכירות הספרים של אנגליה (אם אני לא טועה במדינה)

למעלה