באיחורP:../images/Emo82.gif
קמתי ביום שישי עייפה יותר מכל יום שישי,למרות שישנתי יותר מכל יום שישי. בד"כ בין חמישי לשישי אני ישנה 4,5 שעות ואני קמה לעבודה בסדר,הפעם ישנתי 7 שעות וקמתי ממש עייפה. אבא בא איתי לעבודה כל שישי כי הוא קונה מאצלנו דברים. אחת העובדות הכינה שוקו לאחת העובדים ושמה את זה באיזה מקום ליד מלא שקיות איפה שכולם עוברים,וזו טעות לשים את זה לידי כי אני כזו שמפילה דברים[במיוחד בשישי.כל שישי משהו אחר,שבוע שעבר זה היה עוגת קרם]. לא שמתי לב שהיא שמה את זה שם ועשיתי תנועה עם היד וכל השוקו נשפך,עם המזל שלי גם הבוס היה שם וזרק הערה בסגנון "אתן רואות מה קורה עם הצחוקים שלכן?!"
ואבא שלי ראה את זה מהצד נשפך מצחוק. לי זה לא כזה הזיז שהבוס צעק עליי,גם ככה הוא צועק על כל שטות. אתמול הייתי בקופה לבד ככה שלא הייתי צריכה לעשות הרבה,למרות שהיו כמה גלים שהיו פוווול אנשים.והכי מעצבן שהם הגיעו בדיוק כשראיתי מורה שרציתי לראות מלא זמן!והיא לא ראתה אותי כי היו מיליון אנשים שהסתירו אותי ואותה]; וראיתי עוד מישהי מהכיתה[סתם מעפנה כזו,אחת שחשה],ואחת שעבדה אצלנו והתגייסה השבוע באה עם מדים וקפצתי מהתרגשות לראות אותה.יצא שהיא התגייסה עם חברה שלי ושתיהן באותו הצוות.איך שמחתי בשבילן
ועוד חברה אחת שעבדה איתי פעם ולא דיברתי איתה שבוע באה לבקר ואמרה שלום. סה"כ היה נחמד אתמול. בערב הלכנו לארוחה משפחתית אצל סבאוסבתא והיה יומולדת לבנדוד אז חגגנו לו. היה דווקא מצחיק. סה"כ סופ"ש נחמד היה.