היום

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
היום

מצטרף בני ברמן לז´אק ברל, לבני אמדורסקי, לדודו דותן, לאיב מונטאן, לאלוויס, לשייקה אופיר, ז´ילבר בקו, אדית פייאף, ולעוד רבים וטובים.......לגלריית האמנים שמחכים לו שם.... לטרובדור........עם הרגל מעץ...... בלינק יש כמה מילים שאני כתבתי.......

ולנחמה הנדל הנהדרת -זז"ל../images/Emo70.gif

זז"ל = זכר זמר/ת לברכה

magy

New member
נא להוסיף את כל מי ששכחתי

בודאי, נחמה הנהדרת, שבסוף מתה לבד........בביתה....

אתנה33

New member
ועוד כמה שהלכו אבל השירים פה וישארו

בני אמדורסקי ז"ל מאיר אריאל ז"ל שמשון בר נוי ז"ל ואם כבר הזכרתם את נחמה הנדל בואו לא נשכח שהיא ורן אלירן היו הצמד רן ורנה לאחר שיחרורם מצה"ל.

ואלו ה´פיבוריטיים´ שלי מאז ועד היום

בראש הרשימה ~~~~~זמר~~~~~~ ~~~~זמרת~~~~~ מתי כספי ~ חוה אלברשטיין ואחריהם אריק איינשטיין ~ דורית ראובני חנן יובל ~ נחמה הנדל יזהר כהן ~ מיכל טל אריק לביא ~ מיקי קם בועז שערבי ~ עירית סנדר (המעפיל) עוצמה מדהימה יש גם לחיה סמיר (זוכרים שאבא שלה נחטף בתחילת האינתיפאדה הנוכחית?) והקולות העבים והעמוקים והמשגעים של: חיים טופול שייקה לוי (גשישים) נדב בר-ניב (הבחורים מאפיקים) בני אמדורסקי שמעון ישראלי וגם: ריקי גל שלמה ארצי (של פעם-לא ב´דוואין´9) נורית גלרון מיטל טרבלסי (נועה, הו רב חובל..) נתנאלה רונית אופיר הרכבים: שלישיית שריד -כמובן! שלישיית המעפיל! הנשמות הטהורות (אחכה לך..) הבחורים מאפיקים הגבעתרון

אתנה33

New member
רוח יקירתי אבל הם רובם עדיין איתנו

יבדלו לחיים ארוכים ומלאי שירה. ופה מנינו את אלו שהלכו להם מאיתנו ושאת קולם נשמע מעתה רק על גבי המדיות השונות.

magy

New member
מותר

לזיין, סליחה.....לציין.........בלי ז"ל על יד השם......
PP

אתנה33

New member
בטח מותר רק ציינתי שיבדלו לחיים

ארוכים ופוריים מבחינת יצירה חלק מהרשימה שלך מופיעים גם ברשימה שלי:) }{

עירית סנדר

קול נפלא עם גוונים נדירים זוכרת שראיתי אותה בילדותי כשעוד הייתי מגיעה לקבוץ המעפיל עם ההורים שלי לא שומעים אותה כמעט ולא יודעת למה חבל

סיווג הקולות ה´פיבוריטיים´ שלי:../images/Emo79.gif

ואלו הסיבות לאהבתי את הקולות הנ"ל בסיווג של אוזן עממית (בהגדרות ודאי לא מקצועיות): 1. קול רך-חם: כמו מתי כספי, חנן יובל יפה ירקוני 2. קול עצמתי-חם: נחמה הנדל, דורית ראובני בועז שערבי 3. קול עמוק-חם: כמו חווה אלברשטיין, אריק איינשטיין מיכל טל, עירית סנדר 4. קול עמוק-עצמתי: כמו יזהר כהן, שושנה דמארי, מיקי קם 5. קול עמוק-נמוך: חיים טופול, שייקה לוי שמעון ישראלי ובהרכבים הרמוניה כמו: שלישיית שריד (בסוף באמת ימאס לכם ממני-מהם) הערה: סתם יכולת קולית כמו ריטה מרשימה אותי טכנית בלבד - לא ´עושה´ לי את זה...

magy

New member
אני לא רואה ברשימה את

נורית גלרון.....עם המנעד שלה...והקול המיוחד. שלא לדבר על נשים עם קול נמוך.....אחרות......חוץ משושנה....

נשים עם קול נמוך?

דווקא לא ציינתי בעלות קול גבוה מלבד נחמה הנדל ודורית ראובני (ורונית אופיר) למיכל טל, למיקי קם, לחווה אלברשטיין,ליפה ירקוני ולשושנה דמארי -אין קולות גבוהים ? תני דוגמא... יש היום את הזמרת טל גורדון או אורלי זילברשלץ (אשתו של יובל בנאי של יוסי בנאי) אבל זה סתם קולות נמוכים-מחוספסים מסיגריות!! ואז זה כמו להגיד איזה אף יפה על משהי שעשתה ניתוח אף ובקול נמוך מה שיפה בעיני זו הגבריות (לכאורא כמובן)

טרה10

New member
עירית סנדנר.שלישיית המעפיל לפני חדש

שרה בערוץ 33 יחד עם החברה של שקדי..שעכשיו אפשר להשמיץ אותו- כי הוא לידי קרוב ולא רואה ולא שומע..גם יפה וגם שרה נהדר. ויש הרבה זמרי/ות שנעלמו..כמו דורית ראובני- שכמעט לא, ורוחמה, וקם דור חדש..שחבל"ז על חלק מהם..! אבל האמת שזה ענין של טעם..והבן שלי שהוא עם חינוך מוזיקלי.. יש לו דעה אחרת.! ולצמד קראו ´רן ונמה´. והבחורה הזו נחמה הנדל ז"ל נסעה לגרמניה והתחרפנה..חבל על הכשרון והאנרגיות..!

טרה10

New member
עירית סנדנר.שלישיית המעפיל לפני חדש

שרה בערוץ 33 יחד עם החברה של שקדי..שעכשיו אפשר להשמיץ אותו- כי הוא לידי קרוב ולא רואה ולא שומע..גם יפה וגם שרה נהדר. ויש הרבה זמרי/ות שנעלמו..כמו דורית ראובני- שכמעט לא, ורוחמה, וקם דור חדש..שחבל"ז על חלק מהם..! אבל האמת שזה ענין של טעם..והבן שלי שהוא עם חינוך מוזיקלי.. יש לו דעה אחרת.! ולצמד קראו ´רן ונמה´. והבחורה הזו נחמה הנדל ז"ל נסעה לגרמניה והתחרפנה..חבל על הכשרון והאנרגיות..!

למעלה