היום!!!

היום!!!

אני מופיעה ברדיו!!! 102FM קול הים האדום =] בשעה... 19:00 בערך בטח טיפה אחרי חחח שידור חי אני מדברת על עוד פרוייקט שאני משתתפת בו משהו יפה =] האזנה נעימה...!!!

harhanegev

New member
עוד משהו שקרה היום :

עברתי ליד בית הספר שלך, ומתברר שיש עוד 2 מעריצות לבן המתוק שלי. אז הודעתי להן שאם ירצו להמשיך לראות אותו, שיפנו אלייך ואת כבר תשלחי אותן לפורומים המתאימים
. בתמונה - מעריצה אחרת של הבן שלי (הצטלמה איתו באוטובוס מהצפון).

המעריצה הצפונית יפיופה כמוהו |מאוהב

אני חייב להתחיל לנסוע יותר באגד או איזה אוטבוס שזה היה .. רוני פיספסתי את הפעם הזאת את תופיעי עוד פעמים ?

harhanegev

New member
אין לי מושג רון,

לא שאלתי אותן. אם הייתי שואל, עוד היו חושבות שאני מנסה להתחיל איתן חס וחלילה.

חחח הקטע

שכולם שואלים אותי את זה... נמאס לי כבר לכתוב חחחחח טוב בכללי זה מה שהיה: באנו לשם, עשו לנו סיור נחמד כזה, היינו באולפן ובכל המבנה שם (שאגב... מבפנים הוא הרבה יותר גדול ממה שהוא נראה מבחוץ) ראינו מה התהליך של החדשות לדוגמא והכל הכל... כל הקטע העסקי גם (הפרסומות והשיווק). ואז הגיע השעה... 7 התחיל השידור היינו כמה באולפן... איזה... 10 ככה. ושאלו מי יתחיל לדבר וזה... ואז נדבו אותי הזבלות ואני כולי בפדיחה חחחחח הקטע... שהם יודעים שכשאני מתחילה לדבר... זה לא נגמרררר....!!! וזה אחת הסיבות שנדבו אותי החברים האלה... גם כן חברים חחחחחחחח ראו שכולי בפדיחה ואוקיי... התחלנו... זאת שראיינה, יש לה נשמה טובה, קוראים לה זילי, היא עושה הרבה דברים, הכל בלב רחב. היא מנהלת של עמותת לתת באילת, ובית רפאל ועוד כמה דברים. לב ענק. שאלה אותי שאלות וזה... ועניתי חחח אבל הקטע... שהיה לי פחד במה... רק במקרופון!!! חחחחח התחלתי כזה לעצור באמצע היה גרוע חחחחחח אבל אמרו לי שהיה בסדר... וזה לא היה בסדר!!! חחחחחחחחח לא משנה קיצר היה צחוקים שם היא שאלה שאלות והכל... וענו לה והיתה אחת שמלאה את מקומי... התחילה לדבר המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וזה היה... ארוך חחחחחחח ובאמצע כשהעלו אנשים על הקו... כשהם דיברו, אז עשינו צחוקים באולפן והיה שווה חחחחח והפרסומות חדרו לי למוח... איך הם מסוגלים...?! חפירה אמיתית הפרסומות האלה... אהה שומעת?!... כתבת בעיתון, שדרנית ברדיו, ועכשיו מה חסר?! טלוויזיה!!! אבל לא חחחחחח זה כבר לא בשבילי חחחחחחחחח אני הולכת לחפש עיסוק אחר P: שמעי היה עוד משהו שהייתי בשוק ממנו... אבל לא סיפרתי כי כתבתי עכשיו יותר מידי ואין לי כח לחפור... לא היום לפחות חחח אם את רוצה תשאלי מה היה ואני אענה... אבל לא בהודעה הזאת שאני כותבת עכשיו.

אממ

צילמו אותנו שידור חי ברשת חחחחחח אחד הנהלים שלהם היינו בשוק זה שבר את הסטיגמה על הרדיו ("שומעים ולא רואים", לא בבית ספרנו)

למעלה