היום..

pink101

New member
היום..

גיליתי כמה, ואין מילים לתאר עד כמה המצב שלי עגום. זה לא בא מרחמים עצמיים, זה בא מתוך עצב, כאב עמוק על מצב שאני נמצא. היום גיליתי עד כמה אני נכה ריגשית, היום גיליתי כמה צדקתי שביקשתי שאני יעשה מה שאני רוצה לעשות ואני יודע מה טוב לי וכולם היו נגדי! היום גיליתי יותר ממה שידעתי על עצמי על האינטלגנציה הנמוכה, הזיכרון שירד, המיקוד. ואני מקווה שאין עוד דברים שיש, היום גיליתי שהכל בבית שלי אבל הכל מתנהל על אגו! כן אגו! ואין טיפת אהבה הכל אגו אין גובה עיינים. היום גיליתי על הגוף שלי שלא ראיתי. היום גיליתי, שהתהום כבר כאן ולא קרוב אליו. היום גיליתי איזה משפחה גועל יש לי. היום הרגשתי כמה אני טלוש, ומרחף, הכאב הכי גדול שאתה יודע איך יראה העתיד שלך בעוד כמה שנים.

ע ו פ ר ה

New member
פינק שלום

תגליות קשות היו לך היום. קשה לקרוא וקל להזדהות איתך. אני רוצה להציע לך משהו, שאפשר לעשות אותו, למרות שהוא בהחלט יכול להיות לא קל. כתבת שהכאב גדול שאתה יודע איך יראה העתיד בעוד כמה שנים. אני רוצה להציע לך לשנות היום את העתיד שלך. לדמיין איך אתה רוצה שהעתיד שלך ייראה. ממש לבנות אותו בדמיון שלך, כאילו הוא כבר כאן ולראות את העתיד שאתה רוצה בו - ולא זה שמוכתב לך על ידי אחרים- כמטרה לחיים שלך בעתיד. כשכואב לנו, זה המקום שבו הלב נפתח ויש מקום לעשות שינוי. לפעמים כשלא כואב לא שמים לב לדברים. קח את המקום הזה במחשבה ש"אין כישלון , אלא משוב להצלחה" ותראה מתוך הדברים שיש שם מה אתה לא רוצה. אחרי שתזהה אותם תוכל להתמקד במה אתה רוצה עבור עצמך. שיהיה לך בהצלחה ותדע שזה אפשרי. אני עשיתי את זה. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

pink101

New member
איך

איך, לכל אחד שבא לעולם יש כלים את יודעת לממש את עצמו פוטנציאל, אינטלגנציה, יכולת ריכוז וזיכרון, אינטלגנציה רגשית, ועוד.. כל אדם יודע מה יש לו, אבל הכאב שהכלים האלו נהרסו במהלך מלחמה על משמעות חייך, איך אפשר להתקדם ללא כלים כאלו. פעם החשיבה שלי היתה שונה, השקפת עולם אחרת לגמרי, היום יש לי חשיבה של אדם נטול IQ היום אני משהו כואב. אומרים שאנשים הם המראה שלך איך שאת מסתכלת את רואה את עצמך. היום הספיק לי, היום ראיתי מה שההיתי פעם, המציאות נתנה זביינג והראת לי תמונה לאור זרקורים צועקים. ידעתי מה מצבי לפני אבל היום ראיתי תמונה מלאה. אותי לימדו בשנים האחרונות, אין אהבה יש אגו, יש לסרוף רגשות וללמוד לשנוא את עצמך.

ע ו פ ר ה

New member
פינק ../images/Emo24.gif

אני מציעה לך להחליף את המורים שלך. אתה עוד צעיר, הכל לפניך. יש כל כך הרבה כלים שתוכל בעזרתם לעשות שינוי. תמצא לך מורה דרך חדש וצא לדרך. מישהו שיראה לך את האור שיש בחיים. הכלים האלה שאתה מזכיר לא נהרסו, הם רגע כוסו בערפל אבל הם שם. היום בראיה לאחור , אני יכולה לספר לך שאפשר גם אחרת. ואני רוצה לסיים במשפט ששמעתי פעם: ישנן כמה רגשות מאוד כבדים כמו כעס וצער. אבל מתחתם נמצא רגש הרבה יותר כבד שנקרא שמחה. לקח לי 40 שנים להגיע אליו. אני רוצה לאחל לך שאתה תגיע לשם צעיר יותר. עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה