היום...

Rinattt

New member
היום...

לאחת ראיתי שזהו יום העצמאות ה-4 ואחרת היום תשנה סטטוס לאחר\ת זה סתם יום ולאחר\ת אולי לא אבל לאחת זהו יום קצת קשה, אפילו מאוד, היום בעצם יקבע כמה זמן נותר לה לחיות
היום יום התרמה ענק של דודה שלי שנאבקת בסרטן כבר 9 שנים עד עכשיו היא נלחמה בכל כוחה, בכל כספה ובכל רצונה...
עצוב! ושאלוהים יסלח לי על... שאני צוחקת מידי פעם, ואפילו מבלה, מטיילת עם הבנות וחיה חיי יום יום רגילים, אבל ה
שלי נשבר והנשמה שלי בוכה, ובלילה כשיש שקט אז גם העיניים דומעות...

סאדיסטיות לשמה

נקיפות מצפון שכאלה.. איך אנחנו ממשיכים לחיות לבלות להנות, כשמקורבים לנו חולים או על ערש דווי.. מכירה את זה מקרוב, היינו שם.. בטוחה שהיא לא היתה משנה לך את החיוך ואת ה"סדיסטיות" שבך.. אלוהים לא יסלח לך אם לא תמשיכי לחיות את החיים שלך. ------------------------- גם אנחנו משנים סטטוס בעוד כחודש ימים

קטי30

New member
ב-ה-צ-ל-ח-ה../images/Emo57.gif

כואב לשמוע ולראות אדם שאתה אוהב ככה סובל אבל החיים מסביב נמשכים וזה מה שעושה אותם מוערכים בריאות איתנה לדודה הצלחה ליום ההתרמה ולך מקסימה יום טוב

עצוב../images/Emo201.gif

עצוב יותר שהחשיבה שלך מעווותת בעניין ההקשר לשמחת החיים שלך ובנותייך. מאחלת לדודה כוחות להמשיך ולהלחם בסרטן.

../images/Emo24.gif

מתוקה.. אל תקחי על עצמך אשמה כל כך כבדה לכולנו דרך משלנו, איש ודרכו, והתמזל מזלכן לחלוק חלק ממנה אבל רק שמחה וכוח יחזקו אנשים אהובים האשמה - מפוררת אותנו מבפנים, בעיקר כשאין לה צידוק כלל רק אהבה, אהבה, ועכשיו - גם לעצמך על האהבה שבך..

deena

New member
הפרטים להתרמה

בית החולים הלל יפה פונה אל הציבור הרחב בבקשה לסייע במאבק זה ולהפנות את תרומתכם למחלקה לקרן מחקרים של המרכז הרפואי הלל יפה פרטים בטלפון; 04-6304766, או בטלפון עם מענה קולי; 04-6304223. כל תרומה תתקבל בברכה למטרה נעלה וחשובה זו. מתוך הכתבה מצ''ב

L o v e M e1

New member
בהצלחה ביום ההתרמה../images/Emo24.gif

עצם העובדה שאת מצינת שדודתך נלחמת במחלה, ז"א שיצר החיים והרצון להמשיך לבלות, לחיות, לטייל קיים בה למרות הכל. זוהי ההוכחה שהחיים שאת מנהלת זה הדבר הנכון לעשות, לא רק שלך אלא של כל בני משפחתה. זה מקור הכוח שלה.

Rinattt

New member
המון תודה...

תודה דינה על הקישור, לכם על החיבוקים והמילים המחזקות... אני מקווה שיהיה בסדר

קטי30

New member
חשיבה חיובית../images/Emo57.gif

"אפילו חרב מונחת על צווארו של אדם אל יתיאש מן הרחמים"
רק בריאות נשמה לדודה היקרה

למעלה