היום

חיבוקים...../images/Emo24.gif

האמת ביחס לחיבוקים: אין חיבוקים גרועים וחיבוקים גדולים יש רק חיבוקים טובים חיבוקים אינם משמינים,חיבוקים הם טיבעיים ללא חומר משמר ומרכיבים מלאכותיים או... שיירי משקעים החיבוקים חסרי כולסטרול וממתיק מלאכותי הם מזינים והם מקור שניתן למחזרו לחלוטין החיבוקים נוחים לטיפוח,לא זקוקים למצברים,ליכוונון או קרני רנטגן על החיבוקים לא מוטל מ"ס,הם לגמרי ניתנים להחזרה ובעלי אנרגיה יעילה החיבוקים בטוחים בכל מזג אוויר- למעשה... החיבוקים טובים במיוחד לימים קרים וגשומים. החיבוקים יעילים בצורה יוצאת דופן לטיפול בבעיות כמו חלומות רעים או עצב פתאומי אף פעם אל תמתין למחר כדי לחבק מישהו שאתה יכול לחבקו היום ברגע שתתן אחד מיד תקבל אחד בחזרה. סוף שבוע מקסים לכולכן מלא בחיבוקים

לולי80

New member
היום

הייתי במצ רוח ממש ירוד... ועבדתי כפולה בעבודה (חמוריקו)... הבוסית שלי ראתה אותי כל היום ככה, עד שבסוף היא אמרה לשאר העובדות: אני יודעת מה משפר מצב רוח: היא התקרבה אלי, אני התרחקתי שאלתי אותה אם היא הולכת להרביץ לי (אני אפילו לא יודעת למה (קצת פתטי שזה האינסטינקט הראשוני)) ואז היא פשוט חיבקה אותי את החיבוק הכי חם שקיבלתי מזה ה-מ-ו-ן זמן!! חיבוק אימהי, לשנייה אחת בלבד התמכרתי למגע הזה לחום ואז הדפתי אותה ואמרתי לה שתפסיק (ממש הייתי באמוק) והיא אמרה למה? אמרתי כי אני אבכה. למה? כי אני לא רגילה לזה... ואז עוד ניסיתי לשדר עסקים כרגיל ואז נשברתי והרגשתי איך כל האזעקות בגוף פועולות... רצתי לשירותים ובכיתי.... פוחדת להפגע... רוצה את החיבוק הזה כ"כ !!!!! כמעט 10 שנים בלי חיבוק...

לולי80

New member
תודה לכולכן...

עודדתן אותי, חיבוקים חמים לכולכן חזרה

אז הרשי לעצמך...

את החיבוק לו את כה משתוקקת... לא חייבים להיפגע... יש גם אפשרויות אחרות. תני לעצמך לפתחו דלת חדשה... אפשרי את המגע הזה לגוף... ולנשמה... למדי לקבל...

לולי...../images/Emo20.gif

זה לא היה אמור להשלח ריק..
אז הינה התוכן של ההודעה: מכירה את המצב הזה.. שכל כך צריכים את החיבוק הזה אבל כל כך קשה לקבל אותו.. יודעת כמה הוא מרתיע.. מפחיד אולי..? ואין לי ממש עצות בנושא.. מצטערת.. צריך ללמוד לקבל אותו.. באהבה ובכיף.. ללמוד לאפשר את זה לעצמך.. זה מגיע לך
בנתיים... מקווה שחיבוק וירטואלי זה בסדר...
איתך...

אני סאקרית של חיבוקים.

זה ממש תרפויטי בשבילי. מוכנה להתחבק כמעט עם כך אחד וכמעט בכל מצב ... ממש מרגישה שזה צורך כמעט קיומי אמלי ...

למעלה