היום.........

fatpig

New member
היום.........

שלום בנות........ לפני כמה זמן סיימתי ללמוד לכימיה (יש לי בגרות מחר....)והחלטתי לבדוק מי פה.......כנראה שאף אחד....... אז אני יכתוב את מעללי היום כדי להעביר לי את הזמן.......(אני לא יכולה לעשות כלום כי ההורים שלי כבר חזרו מאילת ואני לא לבד בבית........) היום לחברה שלי היה יום הולדת והיא החליטה שנלך לאכול בבית קפה כדי לחגוג לה.....- לא איכפת לה שהיינו צריכות ללמוד כי היא לא לומדת כימיה! אבל שטויות . נסעתי לאסוף אותן והלכנו לאכול.לא התפתתי ואכלתי סלט חצי בחצי עם חברה.......היה ממש טעם(למרות שלא נגעתי ברוטב......מן הסתם) אבל אח``כ שחזרתי הבייתה הייתה לי תחושה מוזרה - לא של כבדות כי אכלתי ירקות בסה``כ אלא של מחנק....(וזה לא שהעמסתי על עצמי יותר מידיי...)כאילו הכול יושב בגרון, מסרב להשלים עם גורלו, מתנגד בכול תוקף להיבלע........אם הייתי לבד הייתי....אבל לאאאאאאא , חברה הייתה אצלי ובגלל זה אני עדיין פה, עם אותה תחושת מחנק....מחכה שהיא תעבור..... מצטערת שהייתי צריכה לספר לכם כזה דבר משעמם........אבל הייתי חייבת להעביר עוד קצת זמן.......... אוהבת נועה2

ערב טוב לך נועה

אולי את מצטערת שלא הייתה לך היזדמנות אבל אני לא. ולמה? כי אולי גילית בזכות זה שאפשר לכתוב ולהוציא את ההרגשה ההרעה הזו של המחנק...ושל משהו שיושב בגרון ומפריע ומציק... להביע את כל זה בכתיבה ולא במעשים. והכי זו אחת מהמטרות הראשונות של הפורום. אז כותבים...מעבירים את הזמן עד שהתחושה הזו תעבור לה ותחלוף. ורק אל תצטערי... כי ממש ממש אין על מה. בשביל זה אנחנו כאן....גם בשביל לעזור להעביר את אותן שעות מתות בשלום.. שלך מאיה.

סתיו*

New member
נועה

יקירה שלי, אל תצטערי על שום דבר! את צריכה להיות גאה בעצמך. אני מכירה את תחושת המחנק הזאת, שהכל עומד בגרון. אבל את יודעת מה, מישהי מקסימה אמרה לי פעם שהמחלה הזאת באה בקריזים, שאנחנו לא שונים מאלו שעומדים בתור לבקש אדולן. ואם מצליחים להעביר את הרגעים הכי קשים האלו, את רגעי המשבר, מגיעה אחר כך הקלה. זה לא משנה איך את מעבירה את הרגעים הקשים, אם זה עם חברה, או טלוויזיה, או בכתיבה, בציור, בפורום. העיקר שאת לא מוותרת. והתחושת מחנק הזאת, היא תעבור. ואת מקומה תתפוס תחושת ניצחון, תחושת הישג. יקירה שלי, תראי כמה את מיוחדת, שברגעים קשים יש לך חברות טובות שיעמדו לצידך. את מ י ו ח ד ת. :) :) :) :) נועה, אני שולחת לך את כל החיזוקים שביכולתי, בצירוף חיבוק ענקי. מקווה שהמחנק עבר בינתיים. לילה טוב חמודה, ובהצלחה מחר בכימיה. ;-) ;-) ;-) אוהבת סתיו

למעלה