היום!!!

chen h

New member
היום!!!

יואוווו היום אני הולכת להופעה שלהם בהאנגר 11!!!! איך אני מתרגשתת יואווו תגידו: יש אפשרות להגיע אליהם אחרי ההופעה
אין שורות שם אז כמה זמן כדאי לי לבוא לפני

perrinat

New member
../images/Emo140.gifתהני../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

כל מי שהולך: תעשו חיים
תמסרו ד"ש לנינט מהפורום......
ואל תשכחו לקחת מצלמה, לצלם, ןלהעלות את התמונות לפורום

shanyz

New member
נכון!!! ההופעה היום! איזה כיף../images/Emo70.gif

אני מתרגשת
הלוואי ותהיה אפשרות איכשהו אחרי ההופעה לדבר איתם או להצטלם איתם...

shanyz

New member
בטח! אני רק מקווה שאני אצליח לתפוס

מקום קרוב לבמה.. ולא בסוף
זה יהיה הבאסה של החיים!
תקווי בשבילי

shanyz

New member
אגב יש לי שאלה/בקשה

נכוןבגמר כולם עשו סיצוע של "לא נזוז מכאן" אז.. מישהו בבקשה יכול לכתוב לי מי שר איזה קטע? כי..יש כאלו שנאי לא ממש מכירה/מזהה..
אני מאוד אודה אם מישהו יעזור לי! תודה!!

בבקשה..

בן שרעבי: מכאן, לא חשוב לאן.. לא נזוז מכאן, יחד נישאר ואולי.. גיא שרפי: מכאן,בוקר יעלה, אני לא אתפלא שאני עוד כאן.. מאיה ממן: כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... מעיין שקד: כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. מורן גמילאל: לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, שייבין: הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. מכאן, לא חשוב לאן.. לא נזוז מכאן, יחד נישאר ואולי.. מכאן,בוקר יעלה, אני לא אתפלא שאני עוד כאן.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר לנו לבכות.. מכאן, יש לי אור קטן. אם אני עוד כאן, זה תמיד סימן שיבוא.. רק טוב.. אלוקים לקח, אלוקים נתן.. אור כחול לבן. כאן הכל התחיל... בוריס: מכאן, יש לי אור קטן. אם אני עוד כאן, זה תמיד סימן שיבוא.. רביזדה: רק טוב.. אלוקים לקח, אלוקים נתן.. אור כחול לבן. שי גבסו: כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... נינט: כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. שירי: לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. וכולם ביחד... כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר לנו לבכות.. רק הערה קטנה לגבי הקטע של שייבין לופסקו ולירז אני לא בטוחה במאה אחוז...

טוב זה יצא מבולגן ...

אז אני ארשום את סדר השרים: בן שרעבי גיא שרפי מאיה ממן מעיין שקד מורן גמליאל אסתי שייבין טל לופסקו לירז רחמין תאומים בוריס רביזדה שי גבסו נינט שירי ואז כולם ביחד.. רק הערה יכול ליהות שהתבלבלתי בין לירז ולופסקו

nir2107

New member
רק כשרביזדה שר "אלוקים לקח, אלוהים

נתן" קלטתי שהוא דתי....לפני זה לא שמתי לב....מוזר...

chen h

New member
אני רוצה עוד הופעה!!

יואוו הייתה פשוט הופעה מדהימהה
אני רוצה שובבבבבבבבבבבבבבבבב

double O S

New member
בגלל שהוא אמר אלוקים../images/Emo35.gif../images/Emo96.gif

זה לא פשוט מרמז על זה שאתה מזרחי

perrinat

New member
לא ממש קשור...../images/Emo103.gif

יש כאלה שלא אומרים "אלוהים" כי זה קדוש, אלא אומרים "אלוקים".... שיהיה.....

למעלה