בבקשה..
בן שרעבי: מכאן, לא חשוב לאן.. לא נזוז מכאן, יחד נישאר ואולי.. גיא שרפי: מכאן,בוקר יעלה, אני לא אתפלא שאני עוד כאן.. מאיה ממן: כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... מעיין שקד: כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. מורן גמילאל: לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, שייבין: הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. מכאן, לא חשוב לאן.. לא נזוז מכאן, יחד נישאר ואולי.. מכאן,בוקר יעלה, אני לא אתפלא שאני עוד כאן.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר לנו לבכות.. מכאן, יש לי אור קטן. אם אני עוד כאן, זה תמיד סימן שיבוא.. רק טוב.. אלוקים לקח, אלוקים נתן.. אור כחול לבן. כאן הכל התחיל... בוריס: מכאן, יש לי אור קטן. אם אני עוד כאן, זה תמיד סימן שיבוא.. רביזדה: רק טוב.. אלוקים לקח, אלוקים נתן.. אור כחול לבן. שי גבסו: כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... נינט: כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. שירי: לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. וכולם ביחד... כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר לנו לבכות.. רק הערה קטנה לגבי הקטע של שייבין לופסקו ולירז אני לא בטוחה במאה אחוז...