היום...

Krishi

New member
היום...

נכשלתי בטסט ראשון... אבל מה שהכי מצחיק זה.. שזה לא בגלל הנהיגה שלי.. שהייתה מצויינת... נדמה לי הנהיגה הכי טובה שהייתה לי מאז שהתחלתי ללמוד... אלא זה בגלל שהטסטר אמר שנסעתי לאט מדי.. אבל זה לא מובן איך זה יכול להיות... זה לא כאילו נסעתי 20 קמ"ש כל הטסט... כל הטסט היה בדרך עירונית ונסעתי בסביבות 35-40 קמ"ש לפעמים אפילו 45... כל העסק הזה נראה לי מסריח מאוד... כאילו סתם בא לטסטר לדפוק אותי ושאני אשלם עוד כסף למורה על שיעורים ועל הטסט ולמשרד הרישוי על האגרה... הכי באסה זה שאי אפשר לערער על דברים כאלה... מה אתם חושבים?

RozwareZ

New member
למה אי אפשר לערער../images/Emo35.gif

חבר שלי אתמול נכשל בטסט ועירער ואני לא מבין מה קרה פה אבל החליטו שיש לו רשיון... בדרך כלל אחרי עירעור אמור להיות טסט חוזר אבל למה אתה לא יכול לערער
נכון שמה שהוא עירער יותר שקול במחלוקת אבל עדיין

RozwareZ

New member
דרייבר טו בי

אני ישמח באמת עם תגיד לי עם זה חוקי כי המורה שלי אמר שהוא לא שמה על זה בחיים ושזה לא נראה לו הגיוני... אני מתכוון שמישהו נכשל(על דבר שנוי במחלוקת), אחרי זה עירער וקיבל רשיון יענו לא קיבל טסט נוסף אלה קיבל רשיון זה הגיוני

Krishi

New member
איפה??????????

איפה אפשר לערער??????????????????????????? אני אשמח מאוד אם תגידו לי!!!!!!!!! מישהו!!!!!!! בבקשה!!!!!! אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה זה מבאס להיכשל רק על דבר כזה!!!!!!!!!!!

RozwareZ

New member
תגיד למורה שלך שאתה רוצה

לערער הוא ידע לעשות את זה בשבילך

Antonio Montana

New member
לפי מה שאני מבין

זו די טרחה בשביל מורה להגיש ערעור - אבל אני מקווה שהכל ילך טוב וחלק. מדוע זאת טרחה? מכוון שלוקח הרבה זמן עד שהערעור נבדק, ועובר הרבה דרגות עד שמגיע לרב בוחן של משרד הרישוי בו נבחנת - ובסוף שזה יגיע או לך או אל הטסטר , למי יאמינו? ובמקרה שהערעור שלך מתקבל, אתה תקבל טסט נוסף בחינם. לא שמעתי על אפשרות של לקבל רישיון פשוט. לא חשבתי שזה קיים. בהצלחה בכל מקרה.

N I R VA N A

New member
תשכח על הערעור

אפשר להגיד שזה סתם בולשיט - כי זה דבר כמעט בלתי אפשר - אני לפחות לא שמעתי על מישהו שהצליח לערער... לדעתי אין מה לעשות עם זה, כולם כבר יודעים איזה חראות הטסטרים האלה - למען האמת אני כבר בטוח ב 100% שהם יודעים מראש שהם הולכים לפסול - זאת אומרת, אפילו אם תהנג מושלם הם כבר יפסלו אותך... ככה זה, אין מה לעשות עם זה...

driver2b

New member
נשמע הגיוני רק

במקרה בו "הכשלון" לכאורה נבע מסיבה טכנית, לדוגמא - בלבול בין תלמידים. פחות נשמע סביר שהבוחן ישנה לפתע את דעתו בעקבות ערעור, ללא טסט נוסף.

be_roo

New member
מבלי להתייחס ספציפית למקרה שלך

כי הפרטים אינם ידועים, נסיעה איטית יכולה להוות הפרעה לתנועה ומסוכנת. אם בכביש מסויים מותר ואפשר מבחינת התנאים הסביבתיים לנסוע 50 קמ"ש, אין שום סיבה לא לעשות זאת. במקרה כזה, נסיעה במהירות של 35 קמ"ש, איטית ב-30% מהמהירות שבה התנועה אמורה לזרום, וגורמת להפרעה, ובמקרה של טסט, יכולה להצביע על חוסר בטחון של הנהג. שוב, אין סיבה שתתחיל להתגונן, אין באמור להצביע על הסיבה לכשולנך בטסט, כי יתכן שבמקרה שלך כן היתה הצדקה לנסוע במהירות זו.

WxHxNx

New member
לא נורא

גם אני כנראה נכשלתי בטסט היום טסטרים = בע

למעלה