היום

GM1988

Well-known member
אז חבל מאד שאת בתור נקבה אומרת את זה

כי אני בתור זכר ממש לא רואה אישה שמתלבשת כמו אלני (ויש לציין שזה בגד להופעה בסהכ, שלא משקף מי זו אלני בתור אדם) זונה או לא יודע מה ...
מה עושה אותה זונה בדיוק? שהיא עושה כושר ושומרת על תזונה בריאה? מה רע בזה?

מה היתרון פה בדיוק לנשים שמנות שסובלות מעודף משקל ומפתחות מחלות שונות במהלך הזמן?
את חושבת שלנטע ככ קל לעשות את מה שהיא עושה? שמעת איך היא מתנשפת מריצה קלה על הבמה וכמה תנועות של תרנגול?

Princess Lotta

New member
לא סותר - דווקא השואו השנה עמוס מאוד ביותר מדי שטויות

והופעות פשוטות, נכונות ומדויקות עובדות! ליטא ואירלנד למשל, או אם הולכים על קצבי שבדיה, צ'כיה וקפריסין יימח שמה העמידו הופעה טובה שמבטלת את הבמה הדלה.

דווקא ההופעה של ג'מלה הייתה מעולה, האפקטים (מאוד יקרים),

האורות (אדומי מלחמה), צילום הזעקה של גמלה לשמיים מעין קריאה וזעקה למשפחתה שנספתה, והצמיחה מחדש עם העץ היה מאוד מרשים ויפה. (בכלל היה הכי אומנותי, לפי דעתי).

GM1988

Well-known member

leftclick

New member
ההלקאה העצמית מיותרת

כל הנוגעים בדבר עשו כמיטב יכלתם ומה שיעלה על הבמה הוא המיטב שיש בידי ישראל להעלות.
הקפריסאית מקצועית במידה שלא תאומן ! הריקוד המדהים והתיאום עם אחיותיה למופע מופלאים.
חלק מהישראליות בצד חוסר המקצועיות הוא גם אי היכולת לפרגן ולהעריך את האחר.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא רק מיותרת אלא גם מוגזמת. ההופעה של ישראל לא רעה בכלל

GM1988

Well-known member
אין פה בכלל עניין של סגידה ליופי ולרזון

פשוט ההופעה של קפריסין נותנת את כל הווייב האמיתי של שיר והופעה מנצחים, וזו המטרה של האירוויזיון, לא?
אני רואה את השיר הזה מתנגן בכל מסיבה וכל מקום חברתי אחר.
זה שיר שבא לך לשיר, לרקוד, לשתות, להשתולל לצליליו!
זה שיר שאפשר לעשות איתו כושר, אימוני שחייה ומה לא ... זה שיר שמתאים כמעט לכל מצב רוח!

השיר הישראלי פשוט לא מספק את הסחורה של הקליפ, ובמקום ללכת על הדבר הכי בטוח - לשחזר את הקליפ, כמו שעשו מדינות אחרות, לבמה, הם המציאו איזו הופעה מיותרת ומשעממת, שפשוט לא מצליחה לשחזר את הוואו של הקליפ.
זה העניין.

באותה מידה כפי שאת נותנת משקל לצפיות ביוטיוב, אחרים אולי נותנים משקל לרזון וליופי.
סתם נקודה למחשבה

סטילהוק

New member
בדיוק, אין להופעה החיה של ישראל את אפקט ה

אמרתי את זה עוד בחזרות השניות ואחר כך בחצי גמר. וזה מה שעושה את ההבדל בין שיר שרק עולה בטוח לגמר ואולי נכנס לטופ 10 ואף גבוה מזה לבין שיר מנצח.

Laaaa2

New member
ובהופעה של קפריסין יש את אפקט ה"וואוו"...

איזה אפקט ואוו יש בפואגו?! זמרת עם 4 רקדניות ואש סטייל 2005? מה מנצח בזה?
אפקט הוואו היחיד שם זה איך היא עדיין לא קיבלה זעזוע מוח עם כל התנועות האלה.

mati020202

New member
צריך נס כדי לנצח את ביונסה הקפריסאית

למרות שאני חייב לציין שבטבלאות בהימורים כמעט כל המדינות באדום מלבד מדינה אחת שיש לה רצף כחול וזאת ...ישראל.הפערים בין המקום הראשון(קפריסין) למקום השני(ישראל) הצטמצמו לאחר החזרה הגנרלית כך לפחות ע״פ האתר הזה
https://eurovisionworld.com/odds/eurovision
כניראה שאנו הולכים לקרב נוסח קורין נגד עפרה מקווה לתוצאות אחרות מאשר אירוויזיון 1983 .

mati020202

New member
די מוזר שהזכרתי את אירוויזיון 83 משום שטקס פתיחה זהה לשנה זו

עם הדגלים ועליה לבמה וקריאה של כל מדינה.כן זה היה גם בשנים האחרונות אך הצורה שבה זה מופק מתאים יותר לשנת 1983 .

M a g n u s

New member
אני לא חושב שישראל תסיים שנייה

לא נראה שזה לי שזה יהיה ראש בראש כמו שצופים ההימורים.
תסריט גבאני נראה לי סביר יותר- מקום 6-10.
לדעתי קפריסין תיקח בהליכה.

mor873

New member
צריך להגיד את האמת למרות שזה לא פופלרי

חודשיים מטורפים עברו פה בפורום עליות וירידות והגענו למתח שיא , יכולנו להיות במקום אחר לגמרי במידה והביצוע של נטע היה משכנע ולא היה לנו את "ביונסה הקפרסאית" שללא כל צל ספק לקחה לנו את הזכייה .
&nbsp
מאז החזרות התלוננו על הופעה לא טובה מבחינת קונספט, אבל אם להגיד את האמת אחרי חצי הגמר והחזרות, נטע לא מבצעת את השיר טוב כפי שחשבתי שתבצע השיר נשמע ממש לא טוב משהוא בקול שלה נשבר וזה ממש משפיע וחבל.
יש משהוא עקבי באמנים ישראלים כמה שהם גדולים (ריטה סקעת וכו') שברגע האמת ההתרגשות גומרת אותם .
&nbsp
צריך ממש נס בכדי שישראל תזכה, מאוד מקווה שזה בכל זאת יקרה. אבל אם לא ישראל מקווה שזו תהיה קפריסין או צרפת .

fsociety

New member
קשקוש, נטע מבצעת את השיר מעולה

זה שיר סופר קשה לשיר והיא עושה עבודה מעולה, זה ממש לא הזיופים של סקעת.
&nbsp
ההעמדה פשוט גרועה, אין מה להגיד. היו יכולים לעשות עם השיר הזה כל כך הרבה ובסוף יצא פסטיבל. מה לעשות.

סטילהוק

New member
ההופעה החיה הישראלית זה בלאגן שלם בעיניים

הצבעים של הבגדים גם של נטע וגם של הרקניות נבלעים עם הרקע, החתולי מזל היפניים לא מוסיפים שום דבר, וכבר היה עדיף בהרבה מסך לד מפוצל מאחוריה. ומה שבטוח, שמשהו שהעולם עוד לא ראה כמו שמדלי הבטיח לכולם כבר לא יהיה בהופעה של ישראל השנה.

סטילהוק

New member
50% של נקודות השופטים כבר ניתנו אמש בחזרת השופטים

היום זה רק הצופים מצביעים. קרי: לא משנה עד כמה תהיה טובה נטע וההופעה הישראלית הערב, הנזק כבר נגרם ואי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. מה עוד שאני לא מאמין שנראה הופעה אחרת ממה שראינו בחצי הגמר מישראל. אולי הווקאל יהיה משופר ונטע תהיה יותר חדה ומפוקסת על השיר במקום על הקהל באולם, אך לא מעבר לזה. משהו שהעולם עוד לא ראה כבר לא יהיה בהופעה של ישראל השנה.

shay1810

New member
דווקא הם שיפרו את הצילום לגמר

ראה את הסרטונים מחזרת השופטים.

bigop1

New member
ישראל תזכה בסופו של דבר לא יצביעו לשיר פופ זול זה כל כך 2005

אנשים יצביעו למשהו חדשני שעוד לא היה וזה השיר של נטע

daniDan21

New member
זאת הבעיה... שאחרי חודשיים שהקליפ בחוץ הוא כבר לא חדשני

אין לי ספק שאם התחרות הייתה נערכת שבוע אחרי יציאת הקליפ הניצחון היה שלנו.. היום אני לא בטוח

mati020202

New member
ניתן לראות את ההופעות של ישראל וקפריסין בחזרת שופטים אתמול

שימו לב איך הקהל מגיב לשני השירים.אלו שני השירים שגרפו את מירב מחיאות הכפיים אתמול.

למעלה