היום!!

skid girl

New member
היום!!

ב23:00 להיות בצ´אט הספציפי הזה של דרים והמון שנה טובה.

cha ching

New member
אהא!

עליתי עלייך ועל המשחק המלוכלך שלך! את מלהיבה ומשכנעת את כוווולם לעלות לצ´אט, ואת לא מגיעה בעצמך!

skid girl

New member
סניף...לא ננכון...סניף

הייתי שם .נכנסתי דרך הקישור בעמוד זה חיכיתי כמו ילדה טובה 5 דקות ןלא היה אף אחד.
חג שמח-פורום מתנכר שלי..חג שמח..
ואגב-למישהו יש המצלה לגבי מהירות צורב כדי שדודה סקיד תקנה אחד לחג? שנה טובה מי ייתן ויתמלאו מדפיכם דיסקים חדשים מי ייתן ולא תדעו רוק ישראלי מי ייתן ולא יהיו בוסים יותר(ובטח שלא בוסית בלודינית)

NiGa

New member
אההה!! דודה סקיד איזה חמוד!!!

אמממ אני קניתצי עכשיו 24x 10x 40x, שזה סופר דופר מצויין (דיסק בערך ב 3 דקות) אבל יש גם 40x 28x 48x או משהו כזה... אם את בבנק הפועלים, או דודה סקיד בבנק הפועלים, יש להם מבצע צורב 40X ב 500 שקל שזה מחיר אדיר!

skid girl

New member
דודה סקיד שבעה

אכלה עכשיו המון גפילטע פיש ונזכרה שכבר יום וחצי לא ביקרה את הפורום החביב עליה...
את האמת יש לי חשבון בדיסקונט ובלאומי אבל בבנק שלך אני לא...
אמרו לי שי צורבים ב-300 שקל-כנראה שהם לא מהירים וטובים... אשמח לקבל כל המלצה שנה טובה לכל חברי הפורום!!
מה המיספרים האלה מציינים?

NiGa

New member
הסבר:

24x 10x 40x המשפר השמאלי 24 מציין את מהירות הכתיבה זה אומר שהוא צורב במהירות של 150KB X 24 שזה דיסק של 700 מגה ב 3 ורבע דקות בערך.... האמצעי 10 מציין את מהירות השכתוב לדיסקים שהם REWRITE הימני 40 מציין את מהירות הקריאה היום אם קונים צריך מהירות כתיבה 16 ומעלה לפחות...

למעלה