היום

TheIllustrator

New member
היום

היום אסף חזר אלינו מהצפון הרחוק(קלקלתי לך את ההפתעה, ממזר!
), ובנוסף, יצאתי היום לצילומים בעזריאלי(וממנו) - יש למה לצפות!(צילומים חדשים ומעניינים!) יש גם צילומים של איזור הבורסה מזויות חדשות ומעניינות, ומחר יום הצילומים ימשיך, ככה שיש עוד למה לצפות. אין לי זמן כרגע אבל מחר יהיה... אני מקווה. נתראה ח´ברה בקרוב!

kyle

New member
עם מספר הפעמים שאתה יוצא לצלם....

אתה יכול להפוך את זה לעבודה!!! חחחח...
עלית למצפה? תן לי לנחש, בפעם השש - עשרה, או שלא?
וכנראה שכן... נתראה בקרוב!!

TheIllustrator

New member
כנראה אתה צודק! ../images/Emo6.gif

אז אולי אני צריך להפוך את זה למקצוע?
בכל אופן, לא, הפעם שקלתי האם לעלות אולם השעה כבר לא התאימה לצילום וגם הייתי עם כמה דברים לעשות, אז העדפתי לדחות את זה לפעם הבאה שפיירמן בת"א! LOL

kyle

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחחחחחחח רק עכשיו שמתי לב! חחחחח......... ממזר!
ברוך השב אסף!

fireman

New member
איזה זוויות חדשות עוד יש

לבורסה ברמת גן?!? כבר צילמת את כל אריחי השיש שמודבקים על הסיטי טאוור אחד אחד כבר צילמת את כל המתחם מכל זווית אפשרית בחיאת רבאק, תשקיע 50 שקל, סע לחיפה, תצלם שם סע לבאר שבע תצלם שם סע לרמלה תצלם שם סע לעזה מצידי אבל ת-ג-ו-ו-ן!!!!

Secular

New member
אני עם ליאור ופיירמן!

אגב,חלק מן הסיבות לדעיכת הפורום נעוץ בפרסום תמונות חוזרות ונשנות של אותם מגדלים כל הזמן! שגרה בנאלית שכזאת לא מוסיפה לאיכות הפורום!!

TheIllustrator

New member
כמדומני, כבר יצא לצלם בב"ש... ../images/Emo13.gif

ערן, יש עוד מה לצלם בעיר??? וכמה קומות יש למגדל העצמאות הדליק?

TheIllustrator

New member
יש... האמן לי, יש!

מר פיירמן הדלוח, יש עוד הרבה זוית לכל הבניינים בת"א ור"ג... מיצוי הבניינים הללו לוקה בחסר! בניגוד אליכם, אני עדיין בדיעה שבת"א(יותר), ור"ג(פחות), יש לי מה לצלם - AND I WILL!!! לגבי נסיעה לחיפה, ב"ש ורמלה(ו...רמאללה!?), מה יש לי לחפש שם? אם אזדמן למקומת, אצלם, אך לא אסע במיוחד. יודע מה פיירמן, אתה בא איתי - נוסעים לחיפה! הולך?

ווקשלק!

אתה לא עונה לי למסרים אז...
א. לא הכנסת את התמונות של מפעל נשר ברמלה, שאתה בקשת! ב. לא עדכנת את הדף של רחובות (צלמית הרבה תמונות משם לאתר!)
אז יאללה! לעבודה!..
נ.ב. לגבי הרחוב של מגדל אמריקן סיטי: "דרך הים (דרך יבנה)" - זה המדויק...

למעלה