היום

עדן ה1ת

New member
היום

הכיתה שלי עושה את הטקס ליום השואה ויש לי סולו ב"אלי אלי" ואני ממש מתרגשת. אנחנו עושים קטע כמו של משחק אז אני משחקת את אנה פרנק {מדברת כאילו בשמה}. ואני ממש מפחדת לעשות פדיחות.

יואו עבר לי יום מעייייף אלוהים כאלו פסטיגל :S

היה טקס יום השואה אצלנו והשתתפתי בהדלקת משואה (נציגה של כיתות ז' חח) קיצרר עשינו תטקס 3 פעמיייםם ל-ז',ח' .. ט',י'...יא',יב.... והיה כל כך מעיייף ) : ואז ילד מיא' או מיב' שהיה גם בטקס בא אלייי ואל חברה שלי מי"א ואומר אשכרה פסטייגל אז אמרתי לו ותחשוב הם עושים את זה יותתתתר פעמים !: ] ופעעם אחת ניצולי שואה גם באו (בטקס של ז-ח) וניצול עלה איתי ולמעעלהה וראיתי תסימן על היד יואוו אבל זה היה מצחייייק גם כי ניצולים אחרים התחילו לרדת על המנהלת שלי שהיא דיברה ועל עוד כמה דברים :D ואז ידיד שלי מיא' או י' לא יודעת חחחחח בא אליי ואמר לי להצטרף שנה הבאה ללהקה של יוקנעם.. כי שרתי איתו פעם וזכינו מקום ראשון בכל יוקנעם חחחח ! קיצר עד שנה הבאה אלוקים גדול ונראה מה יבוא לי.. וגם שיחחררו אותנו ב11 וחצי (שסיימנו.) ואמרו לנו לחזור לב"ס כי זה היה בהיכל התרבות והחלטתי הבייתה כי הייתי מוטשת חח נקווה שמחר המנהלת המפגררת לא תעשה לי משהו : P חחחפרתי S:

oOosapiroOo

New member
וואי איזה פאדיחות היו לי חחח

השנה בטקס לא השתתפתי במסיבת סיום של היסודי עשיתי הכי פאדיחות חחחח פעם אחת שכחתי להעלות לבמה לא שמתי לב פעם שנייה במקום את החולצה הורודה שמתי כחולה ופעם שלישית לא עליתי לריקוד חחחחחחחחחחחח איזה מצחיק זה היה

sarit19

New member
לא הבנתי מה הייה מצחיק במספר על היד שלו...

זה די עצוב את צריכה לקחת את זה יותר ברצינות בתור נכדה של ניצולת שואה צרם לי בפנים לראות את מה שכתבת זה יום כל כך עצוב ואת משווה אותו לפסטיגל... =\

sarit19

New member
אולי לא הבנתי נכון,

אבל עדיין הדבר הכי מצחיק ביומיום בקושי מעלה חיוך ביום עצוב שכזה... לי אישית קשה לעבור את היום הנוראי ככה... נורא :\

וואיי ואיי אל תזכירי לי את השיר הזה....

פקאצה אחת מהשכבה שלי חושבת שהיא יודעת לישר והיום בטקס היא שרה שני שירים..לא ידעתי אם לבכות או לצחוק..

למעלה