היום.....

בת ה י ם

New member
היום.....

איש יקר אאלץ לתת לך את המכתב כואבת....ניסיתי לדחות את הקץ.... אך ללא הועיל. "עקב צורכי המערכת, הריני להודיעך על הפסקת עבודתך בחברה..." יודעת שאתה מבוגר ושהיום יותר מתמיד קשה שם בחוץ. היינו חברים טובים לעבודה ומחוצה לה, מצטערת ....חייבת בהצלחה לך . אווווווווף

*pank

New member
מצמרר!!!

יש בחיים רגעים, שכדאי לעבור אותם מהר ולברוח הלאה!!!

ODED99AA

New member
כמה שקשה

חיבים להפריד בין ידידות ליחסי עבודה מי אמר שהחיים קלים? ועוד בארץ?......

אופס....לא נעים../images/Emo4.gif

אבל אין ברירה אחרת. אני מאמינה שעשית את זה הכי אנושי שאפשר בהתחשב במצב. ממש לא נעים.

בת הים היקרה

לפעמים לא קל לקבל החלטות ויותר מכך לבצען את בוודאי יודעת מה אומרים שלכל דבר יש סיבה, כנראה שהייתה לכך סיבה שולחת לך כוכבי אומץ רק טוב!!!

בת ה י ם

New member
יום אחד אחרי....

עדיין מגעיל בלב... לשלוח אדם מבוגר יחסית הבייתה כשכל כל "קר" שם בחוץ אבל אין ברירה, ומכאן מרימה ראש גבוה וחוזרת לעצמי. תודה לכם אנשנושים

מרפי

New member
ואולי....

אולי הוא יגלה שזה היה רק לטובה? הרי הזמן יעבור ודברים יקבלו פרספקטיבה אחרת ובמבט חטוף לאחור הוא יראה שזה היה רק לטובה?????? הלוואי ולא כזה קר שם בחוץ, אני באותו מצב

*pank

New member
ואולי לא!!!

אבל מה שבאמת חשוב, הוא שתדעי שיש מצבים שאין לנו שליטה עליהם. ואילו זה היה תלוי בך (אם הבנתי נכון) זה לא היה קורה. אז את רק השליח, ובימנו כבר לא יורים בשליח. אם לא הבנתי נכון את הנסיבות ונאלצת לפטר אותו משיקולים עסקיים, אז גם זה מעין מקרה אונסין. לכן הרימי ראש, וצעדי הלאה, ואני בטוחה שגם הוא מבין ולא מאשים אותך ואם הוא כן מאשים אותך, אז יש לו בעיה קשה עם עצמו.

בת יקרהההההההה

לא תמיד פשוט לצעוד במשעולי החיים, אבל הצעידה הזו מלמדת אותנו כל פעם משהו חדש על החיים ובעיקר על עצמנו רק טוב!!!

למעלה