היום
היום
היום
היום

like daa

New member
היום../images/Emo13.gif היום../images/Emo13.gif היום../images/Emo13.gif היום../images/Emo13.gif

כמו כל שבוע הגיע היום בו אני כותבת בפורום הזה!!! היום אני מזכירה לכל עם ישראל להדליק בשעה 21:15 בערך טלויזיה בערוץ 3 ולצפות בבנות גילמור ! היום בנות גילמור!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
אתמול ../images/Emo4.gif אתמול ../images/Emo4.gif אתמול ../images/Emo4.gif

אז מה אני אגיד לכם? בדרך כלל אני כותבת את ההרהורים די בכיף, אחרי הפרק של אתמול אני יבשה כמו חסה אחרי שיזוף. אז האכזבה הכי גדולה היא שלא נשאר בי (כשנגמר הפרק) תחושת הלורליי שמקפיצה לי ת´פיוזים (וזה כיף). האכזבה הקצת פחות הכי גדולה היא שברוב הפרק הייתי אדישה למדי. הצחקוק בקושי עלה על פניי העצבוביים (
). אז כן, נקודת מפנה חשובה ביחסי לור-אמילי, ואהבתי את אמילי מאוד בפרק הזה, אבל לצערי הרב ולאכזבתי המרובה גילינו, שלא כולם מתים על לורליי כמונו.
מה זאת אומרת, לסרב ללורלי?? מה אתם, חולי נפש?! מופרעים?! מאושפזים?! אז כן, זה מוכיח לכולנו שלור לא מושלמת והשנינות שלה לא מתחבבת על כולם כמו שעל רובנו, אבל זה ממש, ממש מאכזב. רורי, לעומת זה, דפקה יופי של פרק. עברה את פריס בציון, אבל זה היה קיטשי וצפוי מדי. חוצמזה היא הספיקה לריב עם שתי החברות הכי טובות שלה בעולם (ליין ולור). וחבל שלפחות בריבים היא לא רצינית עד הסוף.
ג´ס היה חסר לי, איפה העלילה, איפה?! סוקי הייתה חמודההההההה שלא נדבר על ג´קסון ועל אהוב ליבנו לוק, שהסכים להתאפשר ולהתלבש כמו מדונה.
*קלאפ קלאפ*, פרק טוב לשלושה הנ"ל. וזהו, אני לא מפרטת הרבה. אני מכריזה על ההודעה הזאת כעל ההרהורים של הפרק, ואני ממש חייבת לזוז עכשיו.
LUV YA אופיר. נ.ב החתימה שלי היא בגלל שאני גולשת בעוד כמה פורומים אחרים, והפורום שלנו, לצערינו
עדיין לא מלא אנשים. אז פרסום סמוי, מה קרה?

LarzA

New member
ורורי ודין בשעה טובה

התנשקו כמו שצריך... ולא ליטפו זה לזו את השפתיים....
לירז

YaLdoNet 4 EveR

New member
יווווווווו קלטי, את מתה!

ככה איזה שלוש שניות לפני הנשיקה אני כזה "יא וואראדי כבר שמונים שנה הם חברים ועדיין לא הצטרפתו לנו..
" פתאום---
קטע מרגש. מה נכנס ברורי? אולי היא במחזור.

LarzA

New member
ואיך דין התלהב מהנשיקה...

גם הוא הרגיש את השינוי... אני אישית מעדיפה שרורי תתנשק עם מישהו אוקי... ההמממ... תנחשו מי?? עם ה"ילד הרע""..... יותר מתאים לה...

Uv Kruvi

New member
חחחח....איזה לירז זאת!!

חחח.... מיכמוני יודע שתמיד אמרת לנו על הנשיקות ביניהם... אז כנראה המפיקים שמעו או משו... :) אבל היתה נשיקה נורמלית... :)

למעלה