היום 3 דקות ל 12

tupac west side

New member
היום 3 דקות ל 12

ערוץ ארבע הסרט של אייס קיוב "next friday" או כמו שתירגמו את זה "שישי"

micL

New member
אם זה באמת next friday אז התירגום

הוא "שישי הבא" אבל אם ראית "שישי" אז הסרט הוא friday

tupac west side

New member
יש לאייס קיוב סרט שקוראים לו

שישי?!?! לא, אז זה next friday מה אתה רוצה ממני? אני לא כתבתי את התרגום... כך לדוגמא: shallow hal = הפנטזיה של הל, אבל באמת זה הל הרדוד ויש עוד מלא סרטים התרגום לא נכון!!

micL

New member
כן. יש לו סרט שקוראים לו שישי

next friday הוא סרט ההמשך של friday ושישי הבא הוא סרט ההמשך של ... ניחשת דרך אגב, יש גם סרט (יצא או עומד לצאת) המשך שלישי קוראים לו the friday after next

Sister G

New member
next friday זה ההמשך ל-

Friday שהיה עם כריס טאקר... הסרט הראשון הרבה יותר מצחיק אבל גם זה פשוט ענק!! ויש גם לנקסט המשך שקוראים לו Friday after the next את זה עדיין לא ראיתי

ערוץ 4?!?!?!?!

למה???... אוףףף... עכשיו אני צריכה לקנות מישהו שיקליט לי.. פעם ראשונה שאני רואה חיסרון ב"יס"

MICL זה לא נראה לך

מוזר של"תמיד מאמין" יש YES? שמן... ד"א שמעת שנפל טיל כוס'עמ על הישוב "מעלה עובש", והרס שם את כל הפטריות של צה"ל....

אוקיי... שאלות מטומטמות...

רק עכשיו ראיתי ש-micl זה משתמש... רק כדרך אגב, התרגום לעברית זה לא "תמיד מאמין", אלא האופטימיסטית הנצחית... מה מוזר עוד לא בנתי אבל נשאיר את זה לכם... "אתם רואים ילדים?? מוסר השכל - להיות בטוח שעברת על כל הפרטים לפני שאתה שולח הודעה שיכולה לצאת מטומטמת למדיי"

micL

New member
חחחחחחחח

הוא דיבר אלי ו"תמיד מאמין" זה בדיחה פרטית, זה ממש לא קשור אליך למרות שזה דומה

Sister G

New member
יווווווווווווווווווווווווווו תודההה

תודה תודה תודה תודה!!! יש לי את פריידיי על וידיאו עכשי ויהיה לי גם את השני!! באיכות נורמלית!! (לא שבמחשב זה היה נורא..) תודה רבה!!!!!!

למעלה