היום 20 שנה בלעדיו...

היום 20 שנה בלעדיו...

היום לפני 20- שנה הנווט רון ארד נפל בשבי. בחרתי השנה להפיק אירוע בעבודה על מנת לזכור ולא לשכוח שרון ארד יצא בשליחות המדינה ולא חזר! בחרתי להפיק את האירוע כי אסור לשכוח שיש משפחה ש 20 שנה חייה בחוסר ודאות והחיים שלנו ממשיכים הלאה כאילו דבר לא קרה.... בחרתי להפיק ערב שירה דווקא עם להקת נוער והשירים הם שירים ישראלים משנות ה - 80 עם קטעי קישור על חיו של רון. בחרתי להזכיר לקהילה הקטנה שבה אני גרה כי רון לא כאן! היום ב 6:00 חילקנו מאות בלונים כחולים לכל מי שיצא מהייישוב והופתעתי מהתגובות...אנשים פשוט שאלו "אין לך משהו יותר טוב לעשות ב 6:00 בבוקר? " יצא לי קצת מבולבל...יום טעון עבורי....הייתי שמחה עם כל אחד היה לוקח דקה היום לזכור את רון... ברשותכם אסיים עם דברים שאמרה בתיה אמא של רון: "עם שלם מתגעגע אליך, חושב עליך ויעשה הכל כדי שתחזור", אמרה בתיה, אמו של רון. "עם שלם מתנער מהוויכוחים ומצרות היום-יום, וכשמוזכר הפרט הקטן ביותר עליך, קופץ העם את אגרופיו ומייחל... ואני כל-כך מרגישה את העם הזה בתוכי. למרות שכל העם הזה לא יכול להרגיש מה חשה אמא אחת... אמא של רון".

יחד עם רון

יחד עם רון ישנם עוד כמה נעדרים בלבנון מאותה התקופה. אין בדברי ביקורת על התמיכה הציבורית הנהדרת שיש להחזרתו של רון, רק חבל לי שלשאר אין מערכת יחסי ציבור טובה כמו שיש למשפחת ארד. שימי לב שכתבתי לשאר.. אומנם אני יודעת על קיומם, אבל אין לי מושג איך קוראים להם. מניחה שאם היתה להם מערכת יחסי ציבור טובה יותר אפילו אני הייתי זוכרת את שמם.

../images/Emo102.gif

מייקי31

New member
גולדווסר רגב ושליט

מערכת יחסי ציבור, זה מה שהם צריכים? ראש ממשלה נועז זה מה שהם ואנחנו צריכים. היום זה הילדים שלהם מחר אלוהים יודע של מי הילדים יהיו. את זה אסור לנו לשכוח. כנראה שאחרי חודש תחת מטחי טילים בחיפה, הפרורפציות משתנות, והטלויזיה הפכה בשבילי לקצת יותר מבוב ספוג. בלי להעליב כמובן מיכל

לא הם

אלו חטופים טריים, אותם עדיין זוכרים. ציינתי בהודעה המקורית שמדובר בנעדרים מהתקופה שבה שהיינו בלבנון ומהתקופה בה רון נעדר. את שמם או על קיומם ידעת?

מייקי31

New member
האמת שלא, באמת שלא זוכרת

אני אפילו בספק אם אי פעם ידעתי. עדיין, בסיפור כל כך רגיש, כפי הנראה יחסי הציבור זה לא מה שבאמת יעזור להם.

../images/Emo102.gif עבור רון ועוד ../images/Emo102.gif עבור

כל החטופים שלנו שכולם כמובן נולדו לחופש
אמן ויחזרו בשלום הביתה

קטי30

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif../images/Emo102.gif

לרון , ולכל חיילים השבויים שישוב הביתה במהרה בריאים ושלמים.

למעלה