היום תור

לי חן

New member
היום תור

היום בצהריים יש לי תור אצל הרופאה שלי, נראה מה היא תגיד לי על המשך טיפול, בטח נמשיך סבב שני של מנוגון, אחרי שבסבב הראשון הגעתי לגירוי יתר בשחלות ולא הגעתי לכוריגון. אנחנו מנסים כבר שנה! מתי יגיע "ה
?! ונצליח????????
...

נועם@בת

New member
שיהיה בהצלחה לי חן

אם מותר לשאול איזה בדיקות כבר עשיתם ומה האבחנה? נקוה לשמוע בשורות טובות
נועם

לי חן

New member
בדיקות

בעלי עשה בדיקת זרע והתוצאות אומרות שהכל תקין חוץ מהכמות, שגם היא די טובה אבל גבולית (כ-20 מליון) הוא עשה בדיקה נוספת ויש לנו פגישה עם רופא לגבי בדיקה זו ביום א´. אני עשיתי היסטרוסקופיה, והבדיקה תקינה. ובדיקות דם שאומרות שיש לי בעית הורמונים (אין מחזור ללא כדורים-גלולות[שאני כמובן כבר לא לוקחת למעלה משנה] וארגסט [שאני מקבלת רק לפני בדיקות מסוימות שאני צריכה לעשות אחרי המחזור] וזהו, אנחנו ממשיכים בטיפולים. אני אחזור לעדכן אחרי הפגישה עם הרופאה (בשעה 14:00) אז בי בינתיים לי חן.

נועם@בת

New member
האם את מאובחנת כבעלת שחלות

פוליציסטיות? לכמות גבולית מספיק לעשות השבחה והזרעה, ואז הסיכויים הם כמו של מצב תקין. שיהיה בהצלחה נועם

לי חן

New member
טיפול

הי, חזרתי ויש לי שחלות פוליציסטיות. אבל הבנתי שצריך לעבור 3 סדרות של טיפולי זריקות, לפני שנותנים לי להמשיך להזרעה... ואני עברתי רק אחד (בעוד חודש אני אתחיל את השני) אחרי שהרופאה אמרה לי שיש לי שאריות של זקיקים מהטיפול הקודם. כלומר בעוד כ-3 שבועות רק להתחיל לקחת ארגסט, ואז כמובן-שוב זריקות... אני באמת מקווה שזה יהיה הטיפול האחרון שלי...

נועם@בת

New member
אם יש לך שחלות פוליציסטיות

זריקות זה מה שיאזן את ההורמונים שלך ויביא לביוץ. מה שחשוב זה להקפיד שהרופאה עושה לך מעקב זקיקים באןלטרסאונד, כדי לוודא שאכן היה ביוץ. מאחר והזרע הוא גבולי, יש הגיון לעבור להזרעות כמה שיותר מהר. אבל כנראה הוא גבולי בצד הסביר
ולכן לא בוער. שאריות של זקיקים הם זקיקים שלא בייצו והפכו לציסטות, וצריך לחכות שהן תיספגנה. אין ברירה אלא להתאזר בסבלנות, והתינוק כבר בדרך. שבת שלום נועם

לי חן

New member
תמיכה נהדרת

הי נעם קראתי את התגובה שלך, וזה מאד ריגש אותי "התינוק כבר בדרך"... הלוואי!!! ובאמת צריך המון סבלנות, ואני מאד מקווה שתהיה לי הסבלנות הזאת, כי אם לא אני אשתגע... ושוב המון תודה על התמיכה הכל-כך נחוצה ובהצלחה לכל מי שזקוקה לזה! בי לי חן!

יש לנו אותה בעיה

היי לי חן! אנחנו מנסים כבר כמעט שנה טבעי אבל ללא הצלחה. אני פוליציסטית ומחזור לא סדיר בכלל לפי בדיקות הדם אני צריכה להסדיר את הביוץ. בדיקת הזרע של בעלי תקינה ואני מתחילה אחרי יום העצמאות טיפול של גונל F + הזרעה/יחסים.(אחרי 3 מחזורי איקקלומין ללא הצלחה) כדי לעודד אותך תדעי לך שהרופא שלי היה מאוד אופטימי והוא לא שלל היריון כבר במחזור טיפול ראשון, הואאמר לי שבדר"כ פוליצסטיות לא מגיבות טוב לאיקקלומין אבל מגיבות אפילו יותר מדי טוב עם זריקות. יש היום תרופות מצוינות להסדרת הביוץ. הכל טוב ויפה בל אני מה זה לחוצה ואני שוקלת להתחיל לקחת רגיעון של הדס.

לי חן

New member
הי רוני קול

אמרת שיש תרופות להסדרת הביוץ, את מתכוונת לזריקות? או שיש משהו אחר? אני מקבלת זריקות "מנוגון" ושומעת הרבה על ה"גונל-F" זה אותו דבר, או שנותנים את זה לפני הזרעה? כי אני עוד לא הגעתי להזרעה, והבנתי שעם זרע טוב, (עם הבעיות שלי של אי ביוץ שמסדירים) אפשר עדיין להיכנס להריון בצורה הטבעית. וזהו, נקווה לטוב. בי

נעשיתי מומחית לא קטנה

תאמיני לי, לי חן, שמאז שגיליתי שיש לי בעיה אני למדתי המון הן מהפורום השכן (פרופ זיידמן) והן מהפורום הזה, מהשאלות והתשובות שלנו הבנות. תראי הפרטים שמסרתי לך הן מילותיו של פרופ´ זיידמן בתשובתי לשאלתי על שחלות פוליציסטיות. איזה זריקות אני לא יודעת אבל מחליטים מה תלל לפי הבדיקות דם שלך. תראי אני יודעת שהרופא שלי דר טור כספא מתחיל איתי בשלבים קודם כל יחסי מין רגילים ואם זה לא יצליח נעבור ל- IUI (הזרעה). אם את שואלת אותי לדעתי חבל לבזבז זמן ולעבור ישר להזרעה. ונקווה שבקרוב נייצר כבר בדיקת היריון ביתית לבד בבית במקום לקנות כל פעם ומי ייתן שהפעם יהיו שני קוים. לו יהי!!!! בי ותהיי בקשר ונקווה לשמוע בשורות טובות במהרה.

למעלה