היום שרה וגריסום

ענתר

New member
היום שרה וגריסום

היו ביחד כמו זוג אני לא זוכרת שראיתי אותם כך קודם זוכרת שהיו רמזים לרגשות האם הם היו קודם ביחד?

ענתר

New member
עונה 6

נדמה לי שהיה כתוב פרק אחרון בכל אופן זה הפרק השני, לאחר שהשוטר, בראס נדמה לי קוראים לו נפצע הפרק הזה הוא חוזר להכרה

צשייר

New member
^^^

האמת היא שכל הזמן מראים אותם און אוף כמו זוג... בעיקר בעונות אחרי אני חושבת... לפני? אין לי מושג... זה נראה בכלל כאילו הוא מבוגר ממנה בהרבה!!

ענתר

New member
כן, הוא נראה מבוגר

אבל גם היא לא צעירה מאוד, ובגילים כאלו, המראה והגיל פחות חשובים, מבגיל צעיר

צשייר

New member
נכון

אבל הם פשוט לא מתאימים לדעתי.. משהו לא מתחבר... היא יכולה לשחק מישהי נגיד בת 32 ככה... הוא נראה בן 40 ואולי אפילו יותר... ומשום מה שם זה כן מרגיש עקרוני עניין הגילאים... :? חחח ...

ענתר

New member
לדעתי (ואני קרובה לגיל)

הוא לפחות בן 50, ולא שמור טוב היא כן, 30 + בגלל שהם לא הראו מספיק, לא רואים מה יש בינהם, למה הם ביחד זה לא מתחבר כי בעלילה לא השקיעו בזה

צשייר

New member
לא נראה לי שהוא

עד כדי כך... הוא לא מעל 50 לדעתי... בעיקרון הרעיון הוא לדעת לעשות הפרדה ולא לטחון יותר מדי לתוך החיים האישיים שלהם.. כי אנחנו באים לראות CSI לחקירות ובונוס הוא היחסים בצורה מתונה... הם באמת לא ביססו את זה טוב... בNY ביססו יותר טוב את הזוגיות של לינדזי ודני... הכייייי אני אוהבת בNY את דני ולינדזי!! שם עשו את זה כל כך יפה את האהבה שלהם!! הם פשוט מתוקים יחדדד! אבל נגיד את מק ופייטון אני ממש לא אוהבת... בעיקר כי אני לא אוהבת את פייטון (הפתלוגית).. יש בה משהו מעצבן בטירוף... וזה ממש לא ברור איך איתה הוא יכול אבל לפני כן עם סטלה הוא לא יכל...

ענתר

New member
גם אני חושבת שדני ולינדזי חמודים

ועשו את זה יפה. אני עדיין מכירה רק את הפרקים של מק וסטלה, לא יודעת על ההמשך, הפרק של אתמול שהם ביוון, הוא הפרק הכי מתקדם שראיתי

צשייר

New member
אני חושבת שאני

אמצא איך שהוא את הפרק כדי לראות... נשמע לי מגניב חקירה ביוון... רק, איך הם הגיעו ליוון לעזאזל? חחח

ענתר

New member
טוב, תמצאי תדעי

אבל אגלה לך שיש כלי כזה שנקרא מטוס אבל רק רמזו עליו

צשייר

New member
חחחחחחחחחח

זה היה הניחוש שלי... P: אראה את הפרק בקרוב אני מקווה... תזכירי לי- איזה פרק ועונה זה?

זה בכוונה ככה מוזר

יענו לא מפגינים רגשות , לא הולכים ביחד וזה. אבל כן היו כמה מבטים וזה, ובכוונה עושים את זה בשלב במאוחר וכאילו התחילו את זה ממקודם. אני זוכרת את הפרק שבו אקלי נזף בשרה בעונה 5 או 6 או 4
וגריסום בא אליה הביתה ושם היא סיפרה לו על החיים שלה.

ענתר

New member
כנראה בעונה שלא ראיתי

כי אני לא יודעת כלום על החיים שלה. מבטים וכו אני זוכרת אבל פתאום ככה, הוא שוכב במיטה והיא מופיעה מחדר אחר ממש זוג אז אני מבינה שגם את לא זוכרת קודם משהו כזה

../images/Emo58.gif בעונה 3

(שסיימתי לראות אתמול) קורים לשרה דברים מעניינים - היא מגלה שלחבר שלה יש חברה אחרת שהוא משקיע בה הרבה יותר... בשלב מסויים היא מציעה לגריסום לצאת לארוחת ערב והוא מסרב. כנראה שהיחסים ביניהם התפתחו בעונות 6-7 שבסוף עונה 7 היא נחטפת ע"י "רוצח המיניאטורות" ומושארת תחת גרוטאת מכונית במדבר. בתחילת עונה 8 מוצאים ומחלצים אותה ואז מתגלה הקשר הרומנטי ביניהם - דבר שאסור לפי התקנות ובפרק 7 של העונה היא עוזבת את לס-וגאס ואת הסידרה (למרות שהיא עוד מופיעה אחרי זה - נדמה לי שאחרי שגריסום עוזב, הוא מופיע אצלה באוהל באיזה חור בדרום אמריקה בו היא נמצאת במשלחת מחקר)

ענתר

New member
אם מותר

ספר היכן סיימת את עונה 3 הלוואי והייתי יכולה לראות מההתחלה תודה על העידכונים

למעלה