אבל הם פשוט לא מתאימים לדעתי.. משהו לא מתחבר... היא יכולה לשחק מישהי נגיד בת 32 ככה... הוא נראה בן 40 ואולי אפילו יותר... ומשום מה שם זה כן מרגיש עקרוני עניין הגילאים... :? חחח ...
עד כדי כך... הוא לא מעל 50 לדעתי... בעיקרון הרעיון הוא לדעת לעשות הפרדה ולא לטחון יותר מדי לתוך החיים האישיים שלהם.. כי אנחנו באים לראות CSI לחקירות ובונוס הוא היחסים בצורה מתונה... הם באמת לא ביססו את זה טוב... בNY ביססו יותר טוב את הזוגיות של לינדזי ודני... הכייייי אני אוהבת בNY את דני ולינדזי!! שם עשו את זה כל כך יפה את האהבה שלהם!! הם פשוט מתוקים יחדדד! אבל נגיד את מק ופייטון אני ממש לא אוהבת... בעיקר כי אני לא אוהבת את פייטון (הפתלוגית).. יש בה משהו מעצבן בטירוף... וזה ממש לא ברור איך איתה הוא יכול אבל לפני כן עם סטלה הוא לא יכל...
יענו לא מפגינים רגשות , לא הולכים ביחד וזה. אבל כן היו כמה מבטים וזה, ובכוונה עושים את זה בשלב במאוחר וכאילו התחילו את זה ממקודם. אני זוכרת את הפרק שבו אקלי נזף בשרה בעונה 5 או 6 או 4
וגריסום בא אליה הביתה ושם היא סיפרה לו על החיים שלה.
כי אני לא יודעת כלום על החיים שלה. מבטים וכו אני זוכרת אבל פתאום ככה, הוא שוכב במיטה והיא מופיעה מחדר אחר ממש זוג אז אני מבינה שגם את לא זוכרת קודם משהו כזה
(שסיימתי לראות אתמול) קורים לשרה דברים מעניינים - היא מגלה שלחבר שלה יש חברה אחרת שהוא משקיע בה הרבה יותר... בשלב מסויים היא מציעה לגריסום לצאת לארוחת ערב והוא מסרב. כנראה שהיחסים ביניהם התפתחו בעונות 6-7 שבסוף עונה 7 היא נחטפת ע"י "רוצח המיניאטורות" ומושארת תחת גרוטאת מכונית במדבר. בתחילת עונה 8 מוצאים ומחלצים אותה ואז מתגלה הקשר הרומנטי ביניהם - דבר שאסור לפי התקנות ובפרק 7 של העונה היא עוזבת את לס-וגאס ואת הסידרה (למרות שהיא עוד מופיעה אחרי זה - נדמה לי שאחרי שגריסום עוזב, הוא מופיע אצלה באוהל באיזה חור בדרום אמריקה בו היא נמצאת במשלחת מחקר)