היום של אתמול..

קוקולה25

New member
היום של אתמול..

אתמול הייתי כל כך מאושרת!! הצבע שקניתי לדירה החדשה שלי הגיע,צבע של מסטיק בזוקה..חזרתי בשמונה מהעבודה ישר לדירה החדשה וקילפתי מעליי את בגדי העבודה למכנסיים קצרים וגופיה..השותף שלי היה בהלם,"חשבתי שרק אני מתלבש כך"..אמר
..יאללה בוא תעזור לי..אני שונא צבע! הוא אומר.. תזכור! אני מזהירה אותך!! איימתי.. אחרי כמה דק´ הוא התחיל להרצות לי על עירבוב צבע וכמה צריך ולמה..שני (החברה שלו)הלכה לצפות ארונות בשמלת קוקטל אני עומדת לידה עם הצבע על הידיים המכנסיים הקצרים והמברשת ביד ואומרת לעצמי:"לעזעזל לאן התדרדרתי ..איפה הציפורניים הארוכות הלק..אך, אני ממש מוזנחת.. "הרבצתי" צביעה במשך שעתיים 3 קירות כבר צבועים בלבן וקיר אחד הפך למסטיק ..עכשיו אני צריכה סולם כדיי להגיע לחלקים הגבוהים וכמובן לעשות שכבה שניה.. אם בעלת הבית תראה את הצבע היא מקבלת התקף לב!! מצבע צהוב זקיינה הפך למסטיק
!!! בעשר היה לי בליינד דייט הראשון מיזה 3 חודשים.. נפגשנו הוא היה נחמד אבל זה לא היה זה.. היה לי עדיין צבע על הידיים הוא לא הוריד את העיניים עד שהסברתי.. אחרי רבע שעה שיחה מסתבר ש.. והינה המזל האיכס שלי מתחיל.. הוא החבר הכי טוב של החבר הראשון שלי!!! של הנשיקה הראשונה שלי... הוא התחיל לספר לי עליו ועם מי הוא יוצא ומה הוא עושה ועל החברה שלו.. נזרקתי כמה שנים אחורה בבום... למה, למה, למה רק לי זה קורה!! בסדר מדינה קטנה אבל דווקא הוא ?! מסתבר שהוא זוכר הרבה סיפורים עליי רק אף פעם לא ידע שזאת אני!!! הוא לקח אותי לדירה הישנה שלי(הייתי צריכה לקחת כמה דברים מישם בפעם האחרונה) איך שיצאתי מהמכונית התחלתי ללכת הוא נסע ובום..אני על המדרכה אייייי הלכו לי הברכיים השתפשפו לי הידיים .. התישבתי על המדרכה להתאושש מהכאב..למה, למה למה לי?! אוףףףףףףףף!! עוצר לידי קורבט של ערס :"בובה בואי אני עוזר לך,הוא יוצא מהאוטו ומתחיל לשלוף ידיים לעבר המותניים שלי..הלווווווו !! לא תודה אני מסתדרת!!! קמתי במהירות(כואב, לעזעזל)!! איזה זקן הגיע מהפיצוציה בפינה..כווללהה נפלתי..דיי תרגיעו...איזה פאדיחות
הגעתי לדירה עשיתי בדיקת נזקים: הלבלב במקום הסרעפת תקינה ..מה עוד? ברכיים נפוחות נו.. יצאתי בזול..(יחסית להשתטחות הדרמטית). התחלתי לנקות את הדירה,לא נעים להשאיר אותה כך.. ישנתי כבר שם .. התעוררתי בבוקר בעלת הדירה החדשה מתחילה לנג´ס..היא רוצה שאני אהיה שם כדיי שיתקינו את התריסים..אני לא יכולה יש לי ישיבה!! דיי מספיק תקראי ליאיר..הוא גם בישיבה..נו..אבל אתמול הייתי 3 שעות עם הנגר!! דיי בעבודה כבר עושים פרצופים!! אני לא יכולה,פנינה תסדרי את זה כבר, אני לא יכולה להתיצב כל שניה בדירה בלי שתתאמי איתי.. קיבלתי מכתב..דחו לי את הבקשת ערעור לאוניברסיטה... יופי!!! זה ממשיך להיות יום מחורבן...
אני רוצה לישון עד מחר..אולי אני אתעורר לדירה מוכנה בלי ניג´וזים... שיהיה אחלה יום .. סתם רציתי לשפוך תיסכולים..

rose1971

New member
ישנם ימים כאילו שצבועים אפור

ימים שרק רוצים לשכוח לא לזכור שלא תדעי עוד ימים כאילו אבל לפעמים במבט לאחור אפשר לראות שטוב שיש ימים כאילו אחרת אך היית יודעת שהסרעפת בסדר מתי פעם אחרונה ששמת לב לסרעפת שלך ?

קוקולה25

New member
הסרעפת..../images/Emo13.gif

סתם לא נראה לי שנותנים לה מספיק תשומת לב... אוף.. הבחור התקשר עכשיו.. חשבתי שהוא לא יטלפן, מסתבר שהוא חשב שזה מתאים.. נו...

למעלה