היום שלי

כל אחד נכשל מתישהו בחיים שלי.

קחי את זה בפרופורציות הנכונות וכך לא תהיי מאוכזבת. תזכרי שתמיד אפשר לשפר. ודווקא הציון באומנות טוב. 79 זה כמו שמונים, אז זה כבר ציון :]

MoonyAvFreak

New member
אי אפשר לשפר את הציון בביולוגיה.

אי אפשר לעשות מבחן שיפור ציון כי זה לא נושא בגרותי. חח אם אומרים 80 זה נשמע יותר טוב מ-79 כי 79 זה מבאס. חח ואם 80 אני עוד איכשהו אסתדר.

תמיר1991

New member
אז נכשלת. אפשר לחשוב../images/Emo2.gif

כאילו, מה זה משנה אם נכשלים? ביולוגיה זה בכלל לא מקצוע חובה, אז את מי הוא מעניין?
תמיר.

חצילע

New member
מעיין.

מזה 79?$@#% 80. 80 זה אחלה ציון. חוץ מזה, את יכולה לשפר כי זה מקצוע שיש לך בגרות בו השנה.;]

יום בסדר

הלכתי לשיון אתמול אצל טליה יחד עם הדר ונועה ראינו סטפ אפ [באמת סרט מלך, השירים שם זה שמהו לא מהועלם הזה!] ותוכנית ריאלטי על מילארדים ומסיבת הסוויט 16 שלהם... הם פאקינג קיבלו מרצדס!!!!!!!!!!!!!!! ישנתי די טוב ולא חלמתי הרבה, שזה פלוס בבוקר התברר לי שצלצלו אליי מייו ואור, דיברתי עם מעיין והתחלתי לבכות=/ אח"כ הלכתי לחדר כושר והיה כיףףףף ממש הייתי בבריכה יחד עם כולןן ורצתי 20 דקות בהמירות של 7.2 מייל שלעה
היו קטעים מצחיקים לאללה עכשיו הלכתי למסיבת הפתעה ביי

P i x i e s

New member
אוי בובה ;-(

לפחות תתנחמי בזה שעברת את היום הכי גרוע ושלא תעברי ימים נוראיים יותר מזה! |חיבוק||לב|

Double U

New member
היום יהיה יותר טוב!

אני מבטיח! יש ימים כאלה שכלום לא הולך, קורה
הכי טוב לשכוח מזה ולהמשיך הלאה:)

יום מתיש...

התחיל בהתחלה עם 3 שעות מבחן בלשון.. ווא איזה מבחן ארוך ומתיש.. הוא כלל ממש כמו בבגרות.. דיוקי הגיה, פועל, תורת ההגה, תחביר ושחבור, הבנה והבעה.. דוקא הלך לי טוב :) אחרי זה שעה תנך ואחרי זה שעתיים פיזיקה..

הבחור המנ.. זרק אותי?

אבל למי אכפת סתם אפס היה יום שכונה לחתולין שעתיים[!] מבחן בספרות, שסיימתי אותו באיזה 15 דק'(עניתי על 2 שאלות במקום 3
למי אכפת מהכינור של רוטשילד!] שעתיים תאטרון שהמורה עברה על 5 מונולוגים בערך של אחרים הברזתי משעתיים אנגלית א. צהרים, לשון ושיעור חופשי. 'סה סטייל.

למעלה