היום שלי

היום שלי ../images/Emo163.gif

הגעתי לבצפר ב12:45, הלכתי ממנו ב13:40. אחח.. החיים לא קלים כשאתה בכיתה י'.

שביתה ../images/Emo13.gif

קמתי ב-11:15 ככה.. טלויזיה,מחשב :] ובערב הולכת לחברה שיש לה יומולדת ומשם לבית קפה[וואי איזה מילה של גדולים
] או משהו.. פאן פאן פאן

Snow fairy

New member
../images/Emo3.gif

שעת אפס- היסטוריה, הוא נתן לנו להתכונן למבחן והיה ממש מצחיק כי יאלו טיפשה
אח"כ תנ"ך, היה סתם מצחיק^^ מבחן בהיסטוריה- הלך נחמד אני חושבת:] וסיימתי אותו קצת לפני 11, והתבטל לנו ספורט, אז ב-11 וחצי כבר הייתי בבית:] ועוד שעה יש שיעור גיטרה

Double U

New member
גם לי היה יום דומה../images/Emo3.gif

התעוררתי ב10:15, 10:55 שיעור ראשון, 11:40 עד 12:25 שיעור שני והבייתה

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif מתמטיקה..

היה מבחן והלך מעולה!!!
אני כל כך שמחה
מסתבר שבקודם קיבלתי 76 אז אני עוד בסדר איכשהו, לא מצפה למגן גבוה. :]

noname202

New member
היום שלי

שביתה, היה מאגניב. תיכף פורום ח' בלהבות
ואז בשמונה וחצי הולכים להתנחל אצל נועקפשוש כי יש לה היום יומולדת יאייי

תמיר1991

New member
משפט מבויים, ראיון עם ניצולת השואה

לפרוייקט שלנו, שיעור ביולוגיה ו- 7 בפיזיקה
ואתם? תמיר.

7? תותח! ../images/Emo163.gif

מזכיר לי את ה12 במת' לפני שבועיים.. המורה כזה חמוד, במקום לתקוע משפטים כמו 'את מפגרת' ו'למען השם, את בשלוש יחידות חלש!', הוא רק רשם 'בלתי מספיק'.

תמיר1991

New member
ולי יש 23 במתמטיקה משבוע שעבר../images/Emo6.gif

אני כמעט כפול ממך
אוי, כמה שאני לא ריאלי...
תמיר.

חחחח כנ"ל../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

מזל שאני לומדת רק מת' ולא כל הפיזיקה/כימיה וכל השיט הזה

תמיר1991

New member
זהו, אז החל משנה הבאה אני גם אינצל

מהתופת
אני צריך להשתמט איכשהו ממבחן קיץ
תמיר.

תשלם למורה? :) ../images/Emo163.gif

או תנסה להוציא פטור/פתור (איך כותבים את זה?!), תתחנן הרבה ותבקש איבחונים

adida12

New member
אממ...

באתי ב-10 לקולנוע.. ואז ב-12 וחצי היה מבחן פרישה ממחשבים..וזה אומר שאין יותר מחשבים!! וזה נחמד ביותר =] ואז.. סבתא באה אליינו מחיפה..והכינה אוכל חח
וזהו...

שיוו איך היה כיף אתמול

הייתי מתה להעתיק את השיחה במיי ספייס עם דרייל. כושים כ"כ לא מובנים, נקרעתי פה לגמרי. והגיעו כולם והיה ממש כיף, רק שעכשיו אני עייפה רצח קרמיקה: ריכלו על ג'ו סעמאק!! היה לי בא ממש לצעוק על סידני הזאת פיזיקה: יום הפאי
המורה הביא עוגות ורק אני לא אכלתי. היה מבחן על גלים ומממ הלך בסיידר שיעור חופשי: פרשת בלק זהו אני מתה מעייפותתתתתתת

חצילע

New member
מבחן בהיסטוריה$#@%@

היה בסדר, חזרתי הביתה, הלכתי ללי, חזרתי הביתה, הלכתי ללי, חזרתי. דיברתי עם ישראל, וחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יונתן הטמבל הזה: אני אכתוב לך שיר. יונתן וזהו. אומר/ת: נועם. ספרי על פחדייך, צרחותייך. קראי "רותי!!!111 שתקי!" תראי, אני בוודאי גמל, דווקא היום ודאי זה חובה. טמבלית! יונתן כבר לא מת. ועוד אחד מפי מוחו הגאון של יונתן D: יונתן וזהו. אומר/ת: שיר! תביני אותי, בטח גם דוד היה ורוד. זה חביב. "טוב, יונתן כנראה לא ממש ניסה סמים", עניתי. פרות, צחוקים. קניתי רגל. שלום. הולכת לישון בקרוב D:

חצילע

New member
XDD

אני משועשעת XD Noam. אומר/ת: אה בגלל גל דוד הוא וופל? זברה חתכה טיפות יונה!1 כל לונדון מאסה, נרגשה, ספגה, עבורה. פרפר ציווה קרנף רע שיחזור. תמרור.

למעלה