היה מדהים../images/Emo45.gif
ים מטורף הלכנו ימינה לסיזונס אחרי הקאמל [ממ מי פה חיפאי שיבין על מה אני מדברת] פעם ראשונה שהייתי שם והיה מדהיםםם היה כ"כ כיף ואז אכלתי כמות פשוט מטורפת חח אני חייבת להעתיק שיחה יעריתי... אומר/ת: היה כ"כ טעים יעריתי... אומר/ת: זהו אפשר למות בשקט מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: חחח שמנהה! יעריתי... אומר/ת: תקשיבי זה כזה אכול כפי יכולתך יעריתי... אומר/ת: 11 סוגי בשרים יעריתי... אומר/ת: אכלתי כ"כ הרבה שאת לא יכולה להבין מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: האכול כפי יכולתך הזה זה משו חח יעריתי... אומר/ת: חחחח כן במיוחד למרובי יכולת כמוני יעריתי... אומר/ת: חח תקשיבי אני רוצה לספר יעריתי... אומר/ת: ככה יעריתי... אומר/ת: זה התחיל מכנפיים סתם בקטנה יעריתי... אומר/ת: אכלתי אחד יעריתי... אומר/ת: אח"כ היה פולקע פשוט מעולה יעריתי... אומר/ת: עוד אחד יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיעו פרגיות כאלה ברוטב מדהים יעריתי... אומר/ת: עוד אחד יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיעה סינטה יעריתי... אומר/ת: שניים מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: אני שונאת שאומרים פולקע חח זה כל כך אשכנזי שזה משו. יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיע נתחי אנטירקוט ברוטב בירה יעריתי... אומר/ת: חחחחחח נו מה אני אעשה אני אשכנזיה יעריתי... אומר/ת: קיצר שניים מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: טוב נו תחנקי. יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיע משו מפלצתי יעריתי... אומר/ת: נתח בשר כזה אנטירקוט יעריתי... אומר/ת: דמייני משהו ממש ממש גדול יעריתי... אומר/ת: זה זה יעריתי... אומר/ת: ואז הוא פרס לפרוסות ונתן לי יעריתי... אומר/ת: כאילו פאק אכלתי איזה חצי יעריתי... אומר/ת: בשלב הזה כבר לא יכולתי יותר לטעום כלום יעריתי... אומר/ת: כולי מלאה יעריתי... אומר/ת: ואז הגיעו צלעות כבש יעריתי... אומר/ת: לא וויתרתי יעריתי... אומר/ת: ואז! יעריתי... אומר/ת: מנה אחרונה מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: נו?תפתיעי אותי חח יעריתי... אומר/ת: סופלה שוקולד ועוגה של שכבה באוניז גלידה קרמל ושוקולד מריר יעריתי... אומר/ת: שתיים אכלתי חחחחח טוב מלא זמן לא הייתי במסעדה בשרית כמו שצריך אז מותר לי להתלהב