היום שלי-רביעי

היום שלי-רביעי../images/Emo69.gif

איזה מגניב הוא אה? [הסמיילי] בכל מקרה בהצלחה היום לכל המחשביסטים [בגרות אחרונה שלכם במקצוע הזה לא?] לומד לומד לומד לתקשורת,נמאס ]:

Snow fairy

New member
יום חופש לפני מתכונת!

היה לי שיעור נהיגה ברבע ל9, אח"כ התחלתי לסדר את הארון וסיימתי עכשיו
. ב7 שיעור תפירה ואח"כ אני מקווה שניצן יבוא אלי:]

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifיום נחמד =]][[:

3 שעות אומנות, התחלתי לעצב כבר את הנעליים
! אח"כ שעה אזרחות...עבר ממש מהר. והיא ביטלה שעה אחת, אז הברזנו מיזמות אח"כ:] בצהריים\ערב הולכת עם אמא לקניון:] ומחר עד שבת רותםםםםםם D: וסתם תמונה מהבצפר ששלחו לי מקודםXD אני הימנית

dcohn

New member
אז באתי ב9 לבצפר.

היינו 9 ילדים בשיעור ספרות. לא נורא לי היה נחמד. אח"כ הפסקה וזה. אח"כ היינו כבר רק 7 לשיעור ספרות אז המורה עשתה מהפלאפון שלי שיחה של חצי שעה עם המחנכת שלנו והשתחררנו. הלכתי לקניון פגשתי את דפנה וחן, הסתובבנו וחזרתי הביתה. קיבלתי 96 במגן בתנ"ך!!!:]

R a n d a l l

New member
תקשיבי,

אולי באמת רוח אלוהים ריחפה מעליך ועשתה לך מזל
אני גאה בך!!

dcohn

New member
תודה!:]

חחחח אולי זה בזכותך, אני זוכרת שבירכת אותי למזל בצורה תנכית (או משהו כזה
)

dcohn

New member
מווותקקקקק!! :]../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif#@^%#$&

תודה:]

Anni Lupu

New member
קיבלתי 81!

לא הייתי היום, אז דפנה לקחה בשבילי את המבחן. היא אמרה לי שדבורה כתבה שאני צריכה לחזור על חוק וחברה.

dcohn

New member
אני יודעת כי דפנה התקשרה אליך כשהיא היתה לידי

חחחח:) נו אבל 81 זה אחלה בחלה!:]

L i O r K u S h

New member
יש לי מחשב ואינטרנט!!!!!../images/Emo189.gif

אחרי איזה חודש בלי מחשב... סוף סוף הכל הסתדר :] הלכו כל התמונות והשירים
(כל האלבומים של בריטיני ספירס שהיו לי במחשב נמחקו)... צריך להתחיל לאסוף מאנשים..יאללה אנה לעבודה
טוב העיקר יש מחשב
ו94 בתנ"ך

אחח אמור להיות יום מושלם

קמתי ב-8 ככה דיברתי קצת עם שלומצ וזה הלכתי ב11 וחצי למתכונת בפיזיקה [בדרך עוד הספקתי להיכנס למחשבים ולתת לטלי את השוקולד המריר האלוהי הזה של ה60 אחוז קקאו] כוס אמא שלו זה היה המבחן הכי קשה שהיה עד עכשיו, הוא לא שם קינמטיקה,הוא שם שאלה קשה בטירוף עם אנרגיות, שאלה מעצבנת על כבידה. אף שאלה לא עשיתי מקודם. זה היה מבחן ממש מזויין אבל איכשו הצלחתי לעשות משו. וסיימתי חבילה של השוקולד לעיל:p זה ממכר בחיי עוד חצי שעה זזה לים עם חברות
כמה זמן לא הייתי בים פוו נשתזף ונרוץ יוו יהיה כיף ואז!!!!!!1 פאפגיו!!!!!!1 אנטירקוט או סינטה או מה שזה לא יהיה
איזה אושר!

היה מדהים../images/Emo45.gif

ים מטורף הלכנו ימינה לסיזונס אחרי הקאמל [ממ מי פה חיפאי שיבין על מה אני מדברת] פעם ראשונה שהייתי שם והיה מדהיםםם היה כ"כ כיף ואז אכלתי כמות פשוט מטורפת חח אני חייבת להעתיק שיחה יעריתי... אומר/ת: היה כ"כ טעים יעריתי... אומר/ת: זהו אפשר למות בשקט מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: חחח שמנהה! יעריתי... אומר/ת: תקשיבי זה כזה אכול כפי יכולתך יעריתי... אומר/ת: 11 סוגי בשרים יעריתי... אומר/ת: אכלתי כ"כ הרבה שאת לא יכולה להבין מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: האכול כפי יכולתך הזה זה משו חח יעריתי... אומר/ת: חחחח כן במיוחד למרובי יכולת כמוני יעריתי... אומר/ת: חח תקשיבי אני רוצה לספר יעריתי... אומר/ת: ככה יעריתי... אומר/ת: זה התחיל מכנפיים סתם בקטנה יעריתי... אומר/ת: אכלתי אחד יעריתי... אומר/ת: אח"כ היה פולקע פשוט מעולה יעריתי... אומר/ת: עוד אחד יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיעו פרגיות כאלה ברוטב מדהים יעריתי... אומר/ת: עוד אחד יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיעה סינטה יעריתי... אומר/ת: שניים מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: אני שונאת שאומרים פולקע חח זה כל כך אשכנזי שזה משו. יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיע נתחי אנטירקוט ברוטב בירה יעריתי... אומר/ת: חחחחחח נו מה אני אעשה אני אשכנזיה יעריתי... אומר/ת: קיצר שניים מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: טוב נו תחנקי. יעריתי... אומר/ת: אח"כ הגיע משו מפלצתי יעריתי... אומר/ת: נתח בשר כזה אנטירקוט יעריתי... אומר/ת: דמייני משהו ממש ממש גדול יעריתי... אומר/ת: זה זה יעריתי... אומר/ת: ואז הוא פרס לפרוסות ונתן לי יעריתי... אומר/ת: כאילו פאק אכלתי איזה חצי יעריתי... אומר/ת: בשלב הזה כבר לא יכולתי יותר לטעום כלום יעריתי... אומר/ת: כולי מלאה יעריתי... אומר/ת: ואז הגיעו צלעות כבש יעריתי... אומר/ת: לא וויתרתי יעריתי... אומר/ת: ואז! יעריתי... אומר/ת: מנה אחרונה מעין|| 26.6.07&22.10.07---->cause it's true, we're all a little INSANE!!! אומר/ת: נו?תפתיעי אותי חח יעריתי... אומר/ת: סופלה שוקולד ועוגה של שכבה באוניז גלידה קרמל ושוקולד מריר יעריתי... אומר/ת: שתיים אכלתי חחחחח טוב מלא זמן לא הייתי במסעדה בשרית כמו שצריך אז מותר לי להתלהב

למעלה