היום שלי- יום שני

היום שלי- יום שני

אכן ../images/Emo122.gif

אני גמורה מעייפות אבל הייתי חייבת לקום עכשיו כי אחרת לא הייתי מצליחה לקום...חחח עכשיו אני לא עושה שומדבר, ב11 יש לי תור לפיזותרפיה, אז אני אצא מהבית בטח באיזה 10:30 כדי להגיע בזמן. איזה מזל שזה חד פעמי
שאני אחזור הביתה אני אטפל בכביסות, וכל שאר היום אראה טלוויזיה כרגיל. הלך לי הדיוידי אז אין לי ממש מה לראות אבל נסתדר.

טוב, מסתבר שזה לא היה חד פעמי../images/Emo3.gif

אז הרגע חזרתי הביתה, אחרי שהייתי שם ושמו לי איזה משהו על הרגל ככה שאני לא יכולה עכשיו לקפל אותה :( אז לא נוח לי עכשיו. צריך ללכת גם שבוע הבא. מזל שהדבר הזה צריך להיות עליי רק יומיים
הסתובבתי קצת בעיר עם סבא
ראיתי את המורה שלי להיסטוריה מהחטיבה, עשינו קצת קניות וחזרנו הביתה. עכשיו אני די מוגבלת בתנועה, אז כנראה שאני אשב בסלון ולא אעשה כלום (כי לעלות לחדר תהיה לי קצת בעיה
) יום משעמם בתכלס.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בוקר טוב ../images/Emo13.gif

שיעור נהיגה שעה פסיכולוגיה הולכת להעביר שעה אצל החבר
פרזנטציה ללמוד,ללמוד ואולי להתחיל לעזאזל את הפרוג'קט כבר!!

לא היה לי כוח לזוז בכלל מהמיטה.

היתי צריכה היום להתחיל ללמוד מוקדם (לשון ומת' ) . קמתי ללכת אבל כבר אין לי עצבים אז נישארתי . כולם בחפירות עליי שאני ילך........ עדיף לישון =]]]]]]]]

שונאת לקבוע משו שמתבטל

במקום ללכת לגרנד עם מייו לקנות בגדים לאירוסים של אחותה [גאד זה מרגש!!!!!11111111] אני אתקע בשיעור אנגלית וביביסיטר חוצמזה היום היו שעתיים פיזיקה סבירות. שאלות מבגרויות על תנועה בקו ישר. אח"כ שעתיים ספרות משעממות תחת על המפתח. איך נתנו לסופר הזה נובל גאד. ואז שעה חזרה למבחן בתושב"ע וזיהוו

תמיר1991

New member
מה את צריכה שיעורי אנגלית?../images/Emo6.gif

למה לא ביקשת לעשות את שלושת השאלונים במכה ולגמור עם זה?

ביקשתי!!!

הבת זונה אפילו לא בחנה אותי היא אמרה שבגלל שיש פרוייקט ספרות כזה היא לא תתן לי ואפילו עירבתי פרוטקציה אבל לא הלך בינתיים נחזק דקדוק.. לא הצד החזק שלי:p

תמיר1991

New member
מה הבעיה שלהם אבל?../images/Emo2.gif את מדברת אנגלית

יותר טוב מהמורה שלך אחרי שנה בארה"ב
ודקדוק זה גם לא הצד החזק שלי או של רוב התלמידים, אבל למזלנו זה לא ממש דומיננטי בבגרות - ב- E זה לא משנה בכלל, וב- F-G זה אולי כמה נקודות, תלוי בבוחן

איזה קטע

ההודעה שלך מן עוררה אותי, אמרתי וואלה למה אני לא נלחמת על זה אז אני עושה שאלון E בחורף:p אולי נרשם גם ל-G F לא יהיה לי, יש לנו איזה פרויקט ספרות מטומטם והמורה שלי בריטית, ככה שברור שאני מדברת יותר טוב ממנה!:p

hkatsman

New member
כל המורות בארץ בריטיות

מישו צריך לרצוח את כל הבריטים האלה

P i x i e s

New member
לא להעליב!

יש לי מורה שנולדה בברזיל אבל גדלה בקנדה. קטעים עם המבטא שלה תאמינו לי...

tink 16

New member
../images/Emo203.gif המורה שלי לאנגלית אוסטרלית...

תנסי לדמיין אותה צועקת על תמר "שוש ילדה אני ארביץ לך!"

sky darkens

New member
אני שונא ימים כאלה.

לא ישנתי כל הלילה, ואז נרדמתי ב11 בבוקר, ועכשיו הכריחו אותי לקום כי יש לי עבודה. אני עובד היום מלא, משהו כמו עד 9 בערך, ובאמת שאני ארדם. אה, ואני גם לא אצא, ואז כשאני אלך לישון באיזה 10 בלילה, ב11 יתחילו טלפונים! יו.

mamasitaa

New member
אממ , סתם יום משעמם .../images/Emo182.gif

כמו כל יום של שביתה ... צריך לנקות ת'בית בלאט

B a m b o o k

New member
נאמ

קמתי ב8 וחצי כי אני אמורה להיות ב10 בבצפר לשיעור מתמטיקה. אני יוצאת לאוטובוס ושתי דקות לפני שאני מגיעה לבצפר חברה מתקשרת אליי "צליל איפה את? בדרך לבצפר למה? מה? לאיזה שיעור? מתמטיקה... אהה לא אמרו לך שהקדימו את זה ל8 עד 10?"]-:]-:]-: לא הולכת לבצפר עד שמסתיימת השביתה הזאת!$^%%$*^(&%^ אז חזרתי הביתה... מחשב, טלויזיה, עוזרת קצת לסתבא לסדר את הבית ואני מרגישה קצת כמו אמא שלי:| ובערב יש שמועות על כל מיני הופעות במרכז הצעירים.. (אביב גפן\עידן יניב\דנה אינטרנשנייל
) צריך לברר והכי הרבה נלך להפוך כי אין משו יותר טוב לעשות

למעלה