אני גמורה מעייפות אבל הייתי חייבת לקום עכשיו כי אחרת לא הייתי מצליחה לקום...חחח עכשיו אני לא עושה שומדבר, ב11 יש לי תור לפיזותרפיה, אז אני אצא מהבית בטח באיזה 10:30 כדי להגיע בזמן. איזה מזל שזה חד פעמי
שאני אחזור הביתה אני אטפל בכביסות, וכל שאר היום אראה טלוויזיה כרגיל. הלך לי הדיוידי אז אין לי ממש מה לראות אבל נסתדר.
אז הרגע חזרתי הביתה, אחרי שהייתי שם ושמו לי איזה משהו על הרגל ככה שאני לא יכולה עכשיו לקפל אותה אז לא נוח לי עכשיו. צריך ללכת גם שבוע הבא. מזל שהדבר הזה צריך להיות עליי רק יומיים
הסתובבתי קצת בעיר עם סבא
ראיתי את המורה שלי להיסטוריה מהחטיבה, עשינו קצת קניות וחזרנו הביתה. עכשיו אני די מוגבלת בתנועה, אז כנראה שאני אשב בסלון ולא אעשה כלום (כי לעלות לחדר תהיה לי קצת בעיה
במקום ללכת לגרנד עם מייו לקנות בגדים לאירוסים של אחותה [גאד זה מרגש!!!!!11111111] אני אתקע בשיעור אנגלית וביביסיטר חוצמזה היום היו שעתיים פיזיקה סבירות. שאלות מבגרויות על תנועה בקו ישר. אח"כ שעתיים ספרות משעממות תחת על המפתח. איך נתנו לסופר הזה נובל גאד. ואז שעה חזרה למבחן בתושב"ע וזיהוו
ההודעה שלך מן עוררה אותי, אמרתי וואלה למה אני לא נלחמת על זה אז אני עושה שאלון E בחורף אולי נרשם גם ל-G F לא יהיה לי, יש לנו איזה פרויקט ספרות מטומטם והמורה שלי בריטית, ככה שברור שאני מדברת יותר טוב ממנה!
לא ישנתי כל הלילה, ואז נרדמתי ב11 בבוקר, ועכשיו הכריחו אותי לקום כי יש לי עבודה. אני עובד היום מלא, משהו כמו עד 9 בערך, ובאמת שאני ארדם. אה, ואני גם לא אצא, ואז כשאני אלך לישון באיזה 10 בלילה, ב11 יתחילו טלפונים! יו.
קמתי ב8 וחצי כי אני אמורה להיות ב10 בבצפר לשיעור מתמטיקה. אני יוצאת לאוטובוס ושתי דקות לפני שאני מגיעה לבצפר חברה מתקשרת אליי "צליל איפה את? בדרך לבצפר למה? מה? לאיזה שיעור? מתמטיקה... אהה לא אמרו לך שהקדימו את זה ל8 עד 10?"]-:]-:]-: לא הולכת לבצפר עד שמסתיימת השביתה הזאת!$^%%$*^(&%^ אז חזרתי הביתה... מחשב, טלויזיה, עוזרת קצת לסתבא לסדר את הבית ואני מרגישה קצת כמו אמא שלי:| ובערב יש שמועות על כל מיני הופעות במרכז הצעירים.. (אביב גפן\עידן יניב\דנה אינטרנשנייל
) צריך לברר והכי הרבה נלך להפוך כי אין משו יותר טוב לעשות