היום שלי - יום שני

היום שלי - יום שני

לכל אלה שיש להם גשר - אתם זונות

יאללה אני אתחיל ../images/Emo13.gif

שעה 1:מתמטיקה. היום המורה קמה בבוקר והחליטה שבא לה לבדוק לכל הכיתה שיעורים ומחברות! הבעיה-אף אחד לא הצליח את השיעורים כי זה חומר שלא למדנו אבל היא חושבת שלמדנו. התוצאה- 2 ילדים מכל הכיתה עשו (ואני לא ביניהם)
שעה 2:לשון. סתם רגיל. שעות 3-4-5: מחשבים, לא משהו מיוחד, כתבנו כמה תוכניות. שעה 6: אנגלית. היא נתנה מלא שיעורים לחופש ואמרה לנו שאנחנו נצטרך לקרוא ספר של 200 עמודים ולעשות עליו בוק ריפורט
שעה 7: ספורט. רצנו והיה מגעיל...

amiti860

New member
היום שלי ../images/Emo13.gif

שעה ראשונה: היסטוריה. הגעתי חמש שניות לפני שהיא סגרה את הדלת
שעה שנייה: לשון. היה קרררררר בכיתה
כמו תמיד אבל חוץ מזה היה בסדר.
שעה שלישית +רביעית: ראינו כל השכבה סרט. נראה לי שישנתי קצת בסרט
שעה חמישית: היסטוריה
היה כל- כך משעמם
שעה שישית: אנגלית. המורה להיסטוריה לא רצתה לשחרר אותנו ובגללה איחרתי לבוחן
אני אקבל 30

DelbariX

New member
איחרת לבוחן בגלל זה?:X

לפחות נתנו לך עוד קצת זמן אחרי השיעור או משהו?.. על הפנים-_-

amiti860

New member
המורה הטיפשה נתנה 10 דק'

וזה לא משנה לה מתי התחלת בכלל

שלי../images/Emo110.gif

שעה 1: לשון.. רגיל:p שעה 2: ^^ שעה 3: מתמטיקה.. בוחן
[עאאאלק בוחן, כמעט שעתיים התבזבזו על זה!] נכנסתי לבלאקאאוט בטירוווף
פתאום לא הצלחתי כלום והתבלבל לי אז דילגתי לסוף וחזרתי להתחלה אחכ שוב ועשיתי והצלחתי.. ממש הייתי לחוצה ברמות מטורפות
ויש לי מלא טעויות שטותיות ביותר:// באסה.. שעה 4: מתמטיקה.. ^^^ ולקראת סוף השיעור למדנו.. שעה 5: הסטוריה.. יש לנו מחר בוחן
מקווה להצליח... שעה 6: ^^^ שעה 7: אנגלית.. היה צחוקים
שעה 8: ^^^

DelbariX

New member
אין אצלנו בחנים בגלל העיצומיםO:

פעם ראשונה שאנחנו חלק מהארגון/ההסתדרות (נו אלה שעושים תשביתות) :X

../images/Emo6.gif באמת?../images/Emo110.gif

אצלנו המורה שעשה תבוחן הוא לא בזה ולא בזה [XDD].. יענו הוא לא בשום ארגון כזה.. וכל השאר לא עושים בגלל העיצומים:)

DelbariX

New member
יאללה יאללה, רק שתדע

ש.. טוב אני אין לי מה להגיד כדי שתקנא גם.

chronophobia

New member
D.A.N.C.E ../images/Emo175.gif

מ-10. שעה שלישית ורביעית: מבוא לאלקטרוניקה. משעמם אבל לפחות אני מבינה משהו. ואני יותר אף פעם לא יושבת מול המזגן!!! שעה חמישית: טכנולוגיה. סתם הסתכלתי על השמיים וציירתי בספר. שעה שישית: ספורט. לא הייתה לי תלבושת אז סתם ישבתי וצחקתי על הפרצופים האדומים של כולם D: שעה שביעית, שמינית ותשיעית: ביורפואה. המורה עשה לנו בוחן על מה שהיינו צריכים לקרוא. אני כתבתי דברים כל כך מפגרים!!! אני מקבלת מקסימום 20. ואין לי מושג על מה הוא מדבר רוב הזמן.

היום שלי..

שעת אפס ושעה ראשונה - ביולוגיה, קיבלנו עבודה לסוכות שעה שנייה - של"ח שעה שלישית ורביעית - תנ"ך.. כמה דקות לפני הצלצול הגיע אלינו נציג מטעם האגודה למלחמה בסרטן, אחרי סוכות אנחנו מתרימים
שעה חמישית - ספורט. והמורה הבריזה.

למעלה