היום שלי- יום ו'.

היום שלי- יום ו'.

מקווה שמותר לפתוח שירשור כזה
אני בימי שישי לומדת, למרות שתשעים וחמש אחוז מהשכבה שלי לא (התיכון בביה"ס שלי לא לומד). יש לי שלוש שעות ערבית, מתשע עד 12... היום המורה החזירה לנו את המבחנים משבוע שעבר וקיבלתי 97
שיפרתי את הציון בשתי נקודות, במבחן הראשון קיבלתי 95 חחח עכשיו באתי אל המורה ושאלתי אותה כמה היא תיתן לי בתעודה (רמזתי לה שתיתן לי מאה), אבל היא אמרה שתיתן 95, איזו מעצבנת!
ועוד לדעתי מגיע לי 100, כי שנה שעברה לא ממש למדתי ערבית (למדתי, אבל הברזתי מכל השעורים ונכשלתי בהכול חחח) והשלמתי הכול ככה וזה סתם מעצבן

Right on Time

New member
כול הכבוד!!../images/Emo140.gif

אחלה ציון!!! כול הכבוד!!
אני אישית לא סובלת ערבית!!אני לומדת ערבית אבל לא לבגרות זה חובה אצלנו להמשיך ערבית בכיתה י'--ואני לא סובלת את זה חחחחחח אני מעריצה אותך על היכול הזאות ללמוד ערבית!!!. באמת מורה מעצבנת....

noname202

New member
היום שלי :p

שעה של"ח...הכניסו אותנו למקלט עם י'2 כי המורה שלהם יצאה ליש"מ והיה לנו שיעור משותף... אלי [המורה לשל"ח], אחרי השיעור הקודם שבו הוא השתמש ב"נשבר הזין", סיפר לנו היום על נזירות בלונדיניות יפהפהיות שנתקעו ע"י המוסלמים...
[אייאיי, המורים של ימינו..|גלגולעיניים|] אחרי זה היה ספורט. התחלנו עם 2 דקות ריצה והמורה סיפרה לנו שהיא אשכרה מתכוונת להמשיך איתנו עד ל8 דקות, כמו שהיה התכנון מההתחלה [עד עכשיו רצנו 5 וחצי :X]
אח"כ היו השלמות, והיא תקעה את כל הבנות באמצע על מזרונים ונתנה לנו תרגילים שאמורים לעזור לבטן, אבל לי הם רק תפסו את הצוואר ועשו לי כאב ראש מטורף... [כאילו, אני יכולה לעשות לך 100 כפיפות בטן רצופות, מה זה התרגילי וונאבי הדפוקים האלה?!Q#!?#~! גרר.] אח"כ היה שעתיים מוט"ב, עינוי טהור. המורה לא מבינה בכלל על מה היא מדברת. בעע. אח"כ הביתה...בשלוש צופים... עשינו שיחות אישיות עם החניכים, גילינו שיש שני חניכים שחשבנו שהם מסוכסכים והם לא...ומצד שני, שתי חניכות שחשבנו שהן החברות הכי טובות ומסתבר שהן די שונאות אחת תשניה :X אח"כ הייתה פעולת קבלת השונה, והיה די סבבה [6 חניכים !#@$@!$!] - למרות ששני חניכים לא הבינו בכלל למה עשינ את הפעולה... אחרי זה ישיבת שכב"ג, ואז גילינו שהים אל ים עומד להיות 4 ימים
איזה מאגניבב :]:]:] והלוואי שמוקי ואורנית יצאו בתור מנהלה :] יהיה טיול לפנים :] חח

טל קארי

New member
היום..../images/Emo214.gif

סיימתי שעה 4 כי ביטלו לנו לשון(!!!!!!!!!!!!!) אבל הייתי צריכה לחכות שעה כי לא הייתה לנו הסעה..:(:( ובשעה שהייתה דיברתי עם מישה שיצאתי איתו ואמרתי שזה נגמרD= הקלה,הקלה,הקלה,הקלה.

../images/Emo203.gifתעודות.היה בסדר למרות הכל ../images/Emo13.gif

החליטו להביא לנו שעה הפסקה+שעה שלישית D.J
היה ממש נחמד והיה ממש ממש נעים בחוץ!!! רקדנו עם גופיות והייתה מוזיקה טובה,מה שהשכיח את התעודות שציפו לבוא אחר כך
אנגלית -לא הייתה לי הפתעה אבל לפחות לא היה רשום לי למטה שאם אני לא אשקיע יותר אני ארד ל4 יחידות ככה שאני בסדר
סוציולוגיה- 91
באמת שאין לי מושג איך כל שאר המקצועות די טובים.... ממוצע 82.3

למעלה