היום שלי- יום ו'.

טל קארי

New member
נשארתי בבית:]

כי...שעתיים התבטלו לי..אז למה לבוא?! קמתי ב-[7:30 שעון ביולוגי] אכלתי, התאוששתי אחרי הבכי אתמול מהפרק האחרון של ה-O.C
{העונה הראשונה..כשראיין עוזב....בכיתי כשקריסטן בכתה..מסכנההה..=/} אח"כ עשיתי אימון קטן.. ואז התכוננתי למתמ"ט [מתכונת יום ה'] וזהו יום רגיל..

shula 1 6

New member
וואו,הרבה זמן לא הייתי פה..

פנימיה וזה... אממ אז קמתי ב6 וחצי..התארגנתי לאוטובוס ויצאנו אליו.. 3 שעות נסיעה לירושליים..
דווקא עבר די מה.. כרגיל התייבשנו איזה שלושת רבעי שעה לחכות למרגלית.. הגעתי לשילת במשו כמו 12 וחצי..טרמפ לישוב..ואני בבית.. סה"כ יום נסיעות מתיש

בקיצור-4 שעות מחשבים.

ולא בקיצור
התחלנו בשמונה, שעתיים מחשבים. בגלל שלא היה למורה את המקרן היום אז הוא הדפיס לנו את השאלות מהבגרות של שנת 2000, את החלק עם השאלות הארוכות יותר, ופתרנו שתיים או שלוש מהן בשעתיים הראשונות, כמובן עם הפסקות של העתקה וזה. המורה עשה עם עצמו חשיבה קטנה, והחליט שהוא רוצה אותנו לעוד שעתיים אז באמצע השעה השניה הוא הלך לברר אם הוא יכול, ואישרו לו...אז למדנו מחשבים עוד שעתיים, והמשכנו לפתור את השאלות של הבגרות...יש איזו שאלה שהמורה התחמק ממנה כל הארבע שעות, וכבר פתרנו את כל השאר אז לא נשאר לנו מה לעשות, ואמרנו לו "נו מה זה משנה אם תפתור או לא? זה יעזור לנו אם תפתור..." שכנענו אותו, וזה לקח בדיוק 10 דקות לפתור כולל העתקה XS פורמלית זה היה השיעור האחרון שלנו השנה, אבל הוא אמר שיש מצב שהוא יבקש שעות אחרי הבגרות (זתומרת אחרי ה10.5) בשביל שנתחיל ללמוד את החומר של שנה הבאה, נקווה שיתנו לו...מאוד יחסרו לי השיעורים איתו עד שנה הבאה
בא לי לנגן אבל רצוי לא לנגן פה בין 2-4 וכל הציוד שלי למטה ואין לי כוח לעלות אותו לחדר....חחחחח XD

B a m b o o k

New member
נשארתי בבית../images/Emo13.gif

התחלתי ללמוד קצת ללשון ועזרתי לאמא וסבתא

לא הלכתי לביצפר

במקום אמא העירה אותי 7 התארגנו ונסענו לדודים שגרים מחוץ לעיר. מחר לבן דודה שלי יש בר מיצווה אז באנו בבוקר לחעזור להם עם הכל וזה... עכשיו אני אצלם, נחדה מכל עבודות העיצוב

Double U

New member
היה כ"כ מגניב היום

שעה ראשונה שנייה: אנגלית. בשעה הראשונה היה אנסין שאלון E (והלך לי בו אחלה, אני מקווה). אח"כ היה Grammer ותוך כדי אכלנו עוגיות שוקולד צ'יפס ענקיות(!!!) שמישהי מהכיתה הכינה. היה מעולה (אם כי תחושה של פריכות יתר). שעה שלישית-רביעית: ביולוגיה. בשעה הראשונה צפינו בסרט על המערכת ההורמונלית ובשעה השנייה יצאנו לסיור קטן מחוץ לבית ספר בנושא האבקה בפרחים. דווקא היה ממש מעניין. אני מתחיל להתחרט שלא הרחבתי ביולוגיה... שעה חמישית: לשון. למדנו שורש תנייני. מיד אחרי בית ספר הלכתי עם אמא שלי והאחים שלי לקנות בגדים לקראת הבר מצווה של אחי (מזל טובבב
) ואח"כ אכלנו במקדונלדס.

%$#

0-1-ציור, לא ציירנו,אבל עברנו בתערוכה של יב'תים אני ממש אוהבת את כל הקטע הזה של להיכנס למניעים של למה עשו את הדבר הזה בעצם היה נחמד :] 2-לשון,חביב[וראיתי את הקצוות של מוקי,גם אני רוצהההההה] בהפסקה הלכנו לגיוסי ט'.. 3-ספורט,קיבלנו 100 בריקוד
[אבל זה בינתיים רק מהמורה שלנו..נראה מה המורה השניה תגיד] ועשיתי שוב פעם את המבחן של הבטן וואי אני כזאת חלשהההה בקושי עובר יש לי
אוף אין לי זמן בכלל להתאמן
אם רק היה לי זמן...ארר 4-5-היסטוריה,היא נתנה לנו שאלות וכל השעתיים פתרנו אותן לא משהו מעניין במיוחד הביתה,צופים פעולה חביבה.. שיחה חשובה :] ונחמדה ביותר ועוד מעט הולכת לטל וארר מה נסגר איתי? :[ שבת שלום.

Torn Up Letters

New member
[מאיה snow fairy]

היה בבי"ס סתם רגיל שכזה. אחרי בצפר אני ולילכי הלכנו עם המשפחה שלה לאכול באלאדין, ואח"כ אמא שלה הסיעה אותנו לתחנת אוטובוס ונסענו לתחנה המרכזית. הסתובבנו שם טיפה ואז לקחנו מונית לדיזינגוף סנטר [הרגשנו וואחד עצמאיות] למוטו-מיוזיק! אז הסתובבנו קצת בתוך הסנטר ואז גם קצת יצאנו החוצה וראינו בייקרים מגניבים עושים סלטות על רמפה ואת הדג נחש וכמובן את אסי עזר@!%#$%@#.
היה ממש ממש כיף^^ אני יצאתי עם חולצה חדשה ירוקה של לנור דה קיוט דד גירל ולילך יצאה עם תיק מגניב חדש. אה, ושתינו יצאנו עם תמונות מכונה מגניבות של שתינו ביחד
בקיצור, היה בן זונה. ועכשיו לילכי במקלחת, וכשהיא תצא אנחנו הולכות ליומולדת של חברה:] חפרתי.

נקרעה לי החצאית הכי יפה בעולם../images/Emo7.gif

טוב ששמתי לב בזמן וטוב שלבשתי חולצה ארוכה:p וחוצמזה גם איבדי את המעיללל!!!! אוף קרמיקה: סניור סקיפינג דיי, רוב האנשים לא הגיעו ESL: דיברנו על שליטה באקדחים. "כן, נניח, אם יערה תרצה לירות באיזה ערבי היא תוכל עלשות את זה ממש בקלות!"
פיזיקה: ההההההההאאא מבחן. היה די קשה. למישו יש מושגגגג מה גרום לקשת? שני תהילים [כתבתי ריפרקשיין, אבל מה עוד?] אלגרה: סטלה
. מוליי משעשע לנץ': היה כיף.. הסתובבתי עם שנון וקרלי ונועה שיעור חופשי: הסתובבתי עם קלי ESL: גרנו לראות סרט, שבחיי, עוד לא הבנתי על מה הוא מדבר.

noname202

New member
היום שלי...

בוקר. 9 - היסטוריה, אעע. [היא אמרה שבגלל שהיא ממש מאחרת לנו בלהחזיר תמבחנים היא מעלה חמש נקודות לכל אחד בציוןD: אם את מתעקשת, בכיף...] הפסקה - גיוסי ט'. היה שווה את זה - הגיעו 5 קורסניקים D: ^_^ 10 - של"ח...אני מניחה שהיה מעניין D: [לא השיעור, מוקי...שיש לה גוונים מדהימים בשיער
] שיחה עם ספיר, היה דווקא טוב. נגמר בחיבוק לקנות מתנה לקוקי, שוב הביתה... פעולה, היה דווקא אחלה. ישיבת שכב"ג, כתובת אש, הולכת ליומולדת של המשפחה חוזרת בשמונה הביתה, מכינה שרטוט לכתובת אש :/ [כוסאמא של גיא ;[] הולכת לטל, רואים "מישהו לרוץ איתו" וזהוD: יום מוזר.

למעלה