היום שלי - יום ד'

mikmikonet

New member
אחד הימים הכי עמוסים בעולם... ותלונות ../images/Emo7.gif

קודם כל, היו 4 שעות תנ"ך, היה אפילו מצחיק! וגם החזירו מתכונות- 95.5
וואו, הייתי כל כך גאה. אח"כ 3 שעות לשון
אני מתחילה לאבד עניין והבנה במקצוע שהייתי ממש טובה בו בתחילת השנה מזל שזו הבגרות האחרונה השנה. בסוף שעתיים/3 תולדות (אומנות), המתכונת עוד יומיים ואני אבודה בטירוף לא מבינה כלום כמעט. לסיכום, להלן השבוע והשבוע הקרוב: שישי---> מתכונת אומנות ראשון---> בגרות תנ"ך רביעי---> בגרות אומנות חמישי---> כנראה מתכונת בהסטוריה שזה מצב בלתי אפשרי, אומנות ויום אח"כ מתכונת בהסטורי על חומר שאני ממש לא מבינה ולא התחלתי ללמוד אותו אפילו. עם כל השאר עוד יכלתי להסתדר בדוחק. כשחברה שלי סיפרה לי על המתכונת בהסטוריה פשוט התחלתי לבכות. אני לא מאמינה, איזו אכזריות לעשות דבר כזה, מתכונת (ועוד הסטוריה, חומר שאני לא יודעת) יום אחרי בגרות (באומנות!!!) איך אני אספיק ללמוד להסטוריה לעזאזל?! פשוט בא לי... להיעלם

תמיר1991

New member
סתם יום. חופש בבית, התבטלות, או"פ ובחזרה פה.

ומחר בצפר, לשם שינוי
איך אתם?
תמיר.

../images/Emo203.gif נממ..

שעתיים ראשונות- ביולוגיה..מערכת הורמונלית בלה בלה מעיין:"מה אנחנו עושות פה לעזאזל במקום לישון? אנחנו לא מרחיבות גם ככה"
שעה היסטוריה- דיברנו סתם...היא קראה לכל אחד לדבר איתו על המתכונת שעה ספורט- לימור לא הגיעה אז עברנו על הריקוד של טל הנדלסמן[שהבריז
] שעה לשון- סיגל התחילה להכתיב סיכום על הכל..אני סוף סוך אשכרה מבינה דברים!! במקום כל החפירות שלה! שעה אנגלית- גל ונופר היו אמורות לעשות ספיץ' עם מצגת אז ירדנו למקלט מחשבים..אבל הטכנאי לא יכל לסדר את המחשב לא יודעת מה קרה..אז ישבנו שם סתם ודיברנו שעתיים היסטוריה- כמו השעה הראשונה..דיברתי עם אור על גלולות
...פנינה מגישה אותי על 75
מקווה שהבגרות תעבור קצת יותר טוב מזה.. שעה לשון- כמו השעה שהייתה קודם... כבר אף אחד לא לומד
סטודיו -7 עד 8 וחצי בלט + 9 עד 11 להקה [ג'אז] קריעת תחת!!!!

עוד שבוע לטסטטטטטטטטטט

חזרתי מטיול שווה ביותר בקראוון נוסע [RV]. היו נופים מדהימם כאלה, ממש עוצמתיים ויפים. וגם נכנסתי לאקויינוס [קפוא לאללה] וגם השתזפתי:] אם כי היו קטעי ממש רעים, כמו נניח העניין ההזוי הזה שאבא ציפה שאנ אשכרה אשןןןןן באחת מהמיטות האלה שתקועות בכוך בתקרה. וגם המקלחת
זרם לא מורגש פשוט בכולופן, חזרנ אתמול מאוחד אחרי נסיעה של 8 שעות, אז איחרתי היום לקרמיקה בטירוף אח"כ היה פיזיקה, המשיכו ניסוי מאתמול ולא הבנתי. הייתי זוג עם אניקה. עכשיו, היא הייתה בשיחה ממש ערה עם ג'ואי ואני ניסתי להבין את הניסוי, ככה שלא שמתי לב לשיחה, אבל הנהתי מדי פעם, ככה, ליתר ביטחון. קיצ, היא פתאום מגיעה אליי עם יציאה: "ווד יו דו דאט?!?!" ולא היה לי שמץץץ מה לענות. חח מסתבר שאני כן אעשה את זה! [היתי צריכה לענות NO נראלי, כי היא הייתה די מזועזעת כשראתה שאני ממשיכה לענות כן:p] לנץ' היה ממש ממש כיף, הייתי בחוץ עם נועה קרלי ונשון ותיכננו סמר פרטי משוגעת:p שיעור חופשי שדי לא ניצלתי, אז עכשיו אני צריכה ללכת וללמוד לבגרות בתנ"ך סעאמק ויש לי עוד רק שמונהההההההההההה ימים בבצפר שמונה לנצ'ים אחרונים זה קצת מדכא הייתי אומרת

למעלה