היום שלי- יום ב'!

FartherAway

New member
מרנין משהו. ../images/Emo12.gif

שעתיים מתמטיקה - העבירו אותי 2 מקומות והרחיקו ממני 2 אנשים.
ויפית עדיין מטומטמת. לפחות לא צריך להגיש את העבודה עד יום שישי. ספורט - הלכתי 2,000.
אני לא אוהב את אמנון בכלל. היסטוריה - מורה חדשה, עדיין לא החלטתי אם היא חמודה או לא. יש בוחן כל שיעור על השיעור שלפני. יש!-_- מתמטיקה - עברתי ליד הילד החדש, והוא כל הזמן אומר "אחי." תירו בי.

בואו נראה......

אני לא רואה את המקלדת ואני על הקלדה עיוורת ככה שאם יש טעויות אז אל תיקחו ללב
בבוקר איך שנכנסתי לבניין ראיתי את המורה לתנ"ך, דיבורים וזה ו"היום יש שיעור" והיא כולה נראית מאושרת מזה...חחח שעה ראשונה הייתה מתמטיקה, התחלנו אי שוויונים עם ערך מוחלט- עד כה זה אחד הדברים היותר קלים. מאה אחוז הולך להיות הרבהההה יותר קשה. שעה שניה תנ"ך. המורה הסבירה מה הולך להיות השנה (עומס מטורף) והתחלנו ללמוד, קראנו פרק והתחלנו דיונים וכאלה. הפסקה- היינו שתי חברות ואני אצל מורה מהחטיבה לדבר איתה, וחזרנו חמש דקות אחרי סוף ההפסקה ישר ל10 דקות של המחנכת...היא סלחה לנו כי היא אוהבת אותנו ויודעת שאנחנו לא נבריז או נאחר ליום לימודים או משהו. שעה שלישית גם תנ"ך, המשכנו את מה שהתחלנו בשיעור הקודם והיא אפילו נתנה שיעורים :( אה כן, והיא הודיעה לנו שתהיה לנו שעה שישית תנ"ך ביום שישי, והיא אמרה לנו שזה היה או זה או שנלמד עם מורה אחרת, אבל בגלל שהיא הייתה איתנו כבר שנה שעברה היא הרגישה שהיא צריכה לסיים איתנו לימודי תנ"ך ולא מורה אחרת, בעע. שעה רביעית מתמטיקה, אינדוקציה מתמטית. מעצבןןןן במיוחד. אבל בנתיים זה קל, כמו הכל. נראה לאן זה ילך. הפסקה לא מעניינת במיוחד. שעה חמישית מתמטיקה המשכנו אינדוקציות, לא הספקנו טריגו. הספיקה לתת לנו שיעורים גם באי שוויונים וגם באינדוקציות. שעה שישית ספורט- כולם החליפו בגדים (כל מי שהיה לה כמובן), המורה באה, מקריאה שמות ואומרת "אולי נצא החוצה? פה בפנים יותר חם מאשר בחוץ". אז יצאנו החוצה, ותמיד שיעור ראשון של ספורט זה הסברים. אז עשר דקות היא הזכירה לנו את החוקים והכל, ואז שחררה אותנו לכיתות כי היה חום איימים. חזרתי לתוך הביתספר, ניסיתי לברר אם אני ברשימה של פיזיקה אבל לא היה לאפחד מושג, גם לא למורה...אז פשוט לא הלכתי לשיעור, כי לא למדתי פיזיקה שנה שעברה אז איך אני אלמד השנה ועוד חמש יחידות?.... ביקשתי מחברות שיבדקו אם אני ברשימה ואם כן אז שיודיעו לי שאני אדע להוציא את עצמי ממנה כמו שעשיתי שנה שעברה. קצת חפרתי אבל חפיף. שיגיעו כבר התוצאות!!!!!

shiratel

New member
לי יש מורה שקוראים לה מירוואת!!!

)*&?%#&$@#@$)*@&#%^$#% מה זה השם הזה???

Double U

New member
יום קשה עבר על כוחותינו

שלוש שעות ראשונות - מתמטיקה
האמת שהיה די בסדר. חזרנו קצת על סדרה חשבונית, התקדמנו בהנדסית משנה שעברה והתחלנו ב006 את הקשר בין גרף הפונקציה לנגזרת. משהו כזה. יש שבוע הבא בדיוק מבחן על כל החומר של י'. כ"כ מעצבן. אני לא יודע איך אעבור את זה
שעתיים אנגלית - המורה שלנו חולה אז הביאו לנו מורה אחרת לאנגלית שהיה לה קול, מבטא וטון דיבור מעצבן. שלוש שעות כימיה - המורה הציגה את עצמה
נראית קצת אהבלה אבל היא נחמדה. משום מה יש לי הרגשה שהיא מעדיפה תלמידים שלה משנה שעברה, מקווה שאני טועה. וגם הספקנו לחזור על חלק מהחומר של כיתה י'. משעמםםםםםםםםםםםםםםם. אח"כ הלכתי למועצה וזהו!

R o n 2 5 6

New member
איזה יום ארוך היה..

שעתיים היסטוריה-לשם שינוי לא השתעממתי! דיברנו על מלחמת העלום הראשונה,בין הדברים היחידים שמעניינים אותי.היה סבבה,נראה מורה טוב.. צרפתית-מורה סטלנית בטירוף.לא ממש עשינו כלום,אבל קיבלנו כבר שיעורי בית
שעתיים מתמטיקה-לשם שינוי ירדנו מ-30 בנים בכיתה(וטוב שכך).דיברנו קצת על המבחן שיהיה בחמישי ותרגלנו ממש קצת. שעתיים אנגלית-שעמום.מורה נחמדה וטובה(בשונה משנים קודמות),אבל ממש משעממת.יהיה טוב.

מרטיייייטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט! ../images/Emo163.gif

הרבה שיעורים. המון שיעורים. מורה זונה, זונה זונה זונה. מניאקית. אבל היה היום כיף.
כתבו לי ביומן אנשים ומחר נמשיך. וויייייי

dcohn

New member
לא יום משהו

המורה לביולוגיה החליטה שנעשה בגרות גם השנה... אלא מה? שלא יהיה לנו בבגרות כלום על מע' העצבים ובכל זאת אנחנו חייבים להגיש את העבודה שהיא נתנה לנו לחופש בנושא מע' העצבים
פשוט טמטום. לונורא ישבתי היום עם 2 חברות די הרבה זמן על העבודה הזאת. אבל מילא, היה מהנה
(כל הצחוקים שבין לבין
)

sky darkens

New member
נמאס לי מלברוח כל הזמן.

שעתיים מתמטיקה: למורה קוראים סבטלנה, והיא הדבר הכי מצחיק שאי-פעם ראיתי. סה"כ היא אחלה מורה. יש לי עוד יומיים מבחן בביולוגיה, אחר-כך צריך לעשות את העבודה במתמטיקה ואחר-כך יש מבחן במתמטיקה. סעמק. שעה שלישית, ספרות: ידעתי שחייב להיות מקצוע-כאפות בכתה י'א, והנה מצאתי אותו. אין ספק שספרות השנה מחליף את מעגלי-שייכות של שנה שעברה. חוץ מזה שהמורה היא מסוג המורות האלה עם הטון המעצבן הזה. עם הדגש באות ל' וכל מיני כאלה. אין לי איך להסביר.
שעה רביעית, ספורט: בהתחלה היה אחד המצחיקים, איך לא.. שיעור ספורט עם אמנון. אחר-כך רצנו 2,000 - כאב לי הראש אחרי 4 סיבובים (מה שבד"כ לא קורה לי), אז אמנון אמר ללכת לשתות מים. שעה חמישית, מתמטיקה: כן, אחרי שיעור ספורט, מסריחים כולם - נכנסים לשיעור מתמטיקה. משהו כמו 6 ילדים עברו קבוצה, אז נשארנו 14 בערך והיה סבבה. נראה לי שהשנה הולך להיות לא רע בכלל במתמטיקה. אחר-כך בדרך הביתה גיליתי לידידה שלי (בטעות, יצאתי הכי טיפש בעולם) שיש לה מסיבת הפתעה. יאי. :-\ הלכתי לישון צהריים וביקשתי מאמא שלי להעיר אותי כי יש לי פגישה של המשלחת. שעה אחרי שהייתי אמור לקום היא נכנסת לחדר: "אוי, שכחתי להעיר אותך." ואזזזזזזזזזזזז, זה דפק לי את כל היום. קודם כל, הרגשתי חרא כי לא הלכתי ואז אנשים שחשובים לי וכל זה. חוץ מזה, לא יכולתי ללכת למסיבת הפתעה של הידידה כי זה לא יפה לא ללכת למפש של המשלחת אבל כן ללכת אליה. יווווווווווו!$@$!$!@!@$% ובנוסף לזה, בית-ספר מרגיש כמו מחבואים אחד גדול, ואני לא נהנה.

ליעתע

New member
מעייף ../images/Emo122.gif

ספורט שאיחרתי לשיעור כי האוטובוסים האלה מאחרים!! ואז תנך, היסטוריה, אנגלית, וגיאוגרפיה. פףףף עייפה. ומחר 3 שעות ג"ג ו3 מתמטיקה='[

למעלה