בואו נראה......
אני לא רואה את המקלדת ואני על הקלדה עיוורת ככה שאם יש טעויות אז אל תיקחו ללב
בבוקר איך שנכנסתי לבניין ראיתי את המורה לתנ"ך, דיבורים וזה ו"היום יש שיעור" והיא כולה נראית מאושרת מזה...חחח שעה ראשונה הייתה מתמטיקה, התחלנו אי שוויונים עם ערך מוחלט- עד כה זה אחד הדברים היותר קלים. מאה אחוז הולך להיות הרבהההה יותר קשה. שעה שניה תנ"ך. המורה הסבירה מה הולך להיות השנה (עומס מטורף) והתחלנו ללמוד, קראנו פרק והתחלנו דיונים וכאלה. הפסקה- היינו שתי חברות ואני אצל מורה מהחטיבה לדבר איתה, וחזרנו חמש דקות אחרי סוף ההפסקה ישר ל10 דקות של המחנכת...היא סלחה לנו כי היא אוהבת אותנו ויודעת שאנחנו לא נבריז או נאחר ליום לימודים או משהו. שעה שלישית גם תנ"ך, המשכנו את מה שהתחלנו בשיעור הקודם והיא אפילו נתנה שיעורים

אה כן, והיא הודיעה לנו שתהיה לנו שעה שישית תנ"ך ביום שישי, והיא אמרה לנו שזה היה או זה או שנלמד עם מורה אחרת, אבל בגלל שהיא הייתה איתנו כבר שנה שעברה היא הרגישה שהיא צריכה לסיים איתנו לימודי תנ"ך ולא מורה אחרת, בעע. שעה רביעית מתמטיקה, אינדוקציה מתמטית. מעצבןןןן במיוחד. אבל בנתיים זה קל, כמו הכל. נראה לאן זה ילך. הפסקה לא מעניינת במיוחד. שעה חמישית מתמטיקה המשכנו אינדוקציות, לא הספקנו טריגו. הספיקה לתת לנו שיעורים גם באי שוויונים וגם באינדוקציות. שעה שישית ספורט- כולם החליפו בגדים (כל מי שהיה לה כמובן), המורה באה, מקריאה שמות ואומרת "אולי נצא החוצה? פה בפנים יותר חם מאשר בחוץ". אז יצאנו החוצה, ותמיד שיעור ראשון של ספורט זה הסברים. אז עשר דקות היא הזכירה לנו את החוקים והכל, ואז שחררה אותנו לכיתות כי היה חום איימים. חזרתי לתוך הביתספר, ניסיתי לברר אם אני ברשימה של פיזיקה אבל לא היה לאפחד מושג, גם לא למורה...אז פשוט לא הלכתי לשיעור, כי לא למדתי פיזיקה שנה שעברה אז איך אני אלמד השנה ועוד חמש יחידות?.... ביקשתי מחברות שיבדקו אם אני ברשימה ואם כן אז שיודיעו לי שאני אדע להוציא את עצמי ממנה כמו שעשיתי שנה שעברה. קצת חפרתי אבל חפיף. שיגיעו כבר התוצאות!!!!!