היום שהיה

adishu

New member
הטעות התחילה בהתישבות לפני 35

שנים. היום מתקנים את הטעות. אנחנו חשבנו שאנחנו חזקים מכל מוסר אנושי. אבל לא, אנחנו לא חזקים. זה רודף אותנו ומאלץ אותנו לבצע צעדים קשים. וככל שנמשןך זאת זה יהיה יותר קשה. ואני מתכוון לשאר השטחים שנכבשו אחרי 67.

adishu

New member
למה את רוצה להרוס את המדינה?

לא כל מדינת ישראל באותה קטגוריה. בשטחים שכבשנו אחרי 67 אין לערבים זכויות. אנחנו לא יכולים לספח אותם. לכן הם צריכים מדינה משלהם. פשוט.

אמ

המספר הזה לא אומר לי כלום, אני מסתכלת על זה יותר בכיוון של "יהודים בני עמי" לעומת "האויב הערבי"

adishu

New member
הקיפוח והניצול מביאים עלינו את

המתאבדים. את זה את כן מבינה? אנחנו לא מאפשרים להם להקים מדינה והם מקיזים מדמינו.

feel6

New member
../images/Emo9.gif חחח מצחיקולה

אני איתך אני אומנם בחרתי שלא להתגייס לצבא אני בשירות לאומי אבל אני בטוחה שגם אם אני הייתי במקומך לא הייתי עוקרת יהודים מהבתים שלהם ואני מדברת מבחינה מצפונית!

ולדעתי

יהיה קשה להרוס את המדינה יותר ממה שהיא הרוסה עכשיו

TheOrion

New member
נו...

אז מה רע בהתנתקות? היא גם ככה לא תהרוס את המדינה יותר ממה שהיא הרוסה כבר

הרֵעוּת

New member
אנה,

כל הכבוד לך! בזכות אנשים כמוך נבנתה המדינה, והיא תמשיך להתקיים. תתעלמי מההודעות חסרות הטעם של עשרת האנשים במדינה שתמוכים בהתנתקות. אין להם יותר מדי מה לעשות, בניגוד לאנשי הימין שהולכים להפגין ולהביע את דעתם, אז הם מקללים אנשים דרך הנט. חזקי ואמצי!

נצמט

New member
דמוקרטיה???

זה נראה לך דמוקרטיה? שראש הממשלה רוצה להסיט את הנושא מהפשעים שלו ושל הבן שלו אז הוא מכין תוכנית כזאת??? את/ה יכול/ה להסביר לי למה פיטרו את בוגי ולא הסכימו לו להמשיך??? הרי הוא היה הרמט"כל בכל האינתיפאדה הזאת וכולם אמרו שהוא היה מצויין. אז אני אגיד לך פשוט בוגי אמר שלדעתו התוכנית לא תעזור לפתור כלום, ואפילו מבחינה בטחונית היא רק תהרוס אבל אריק שרון בשם "הדמוקרטיה" דואג לפטר אותו. וכל ההתנהלות שלו עד עכשיו יותר נראית לי דיקטטורה ולא דמוקרטיה!!!

טוב......

לצערי לא אוכל לענות יותר להודעות שלכם, הגיע הזמן ללכת לישון, מחר צבא מוקדם בבוקר, ואני גם יוצאת ביום ראשון להתנתקות... אשוב עוד שבועיים
בינתיים, שבוע רגוע עד כמה שרק אפשר-לכולנו.

למעלה