היום שהיה

היום שהיה

אז ככה... בבוקר נסעתי לבדיקה ברמב"ם זו הייתה בדיקת ENG בכל פעם ממלאים את אחת האוזניים במים חמים וקרים ובודקים את מידת הסחרור שאת חשה הרגשתי כל-כך מסוחררת והיו לי בחילות אחר-כך הייתי צריכה לחכות חצי שעה... ולאכול כי לפני הבדיקה צריך להיות בצום אז הבעלול קנה לי כריך עם אבוקדו שאני אוהבת ובקושי הצלחתי לאכול אותו מרוב שהרגשתי רע אחר-כך זה קצת נרגע.. ונסעתי להתמחות היום העבירו ישיבה בנושא: התערבות וטיפול באמצעות בעלי חיים
הציגו מחקר שמוכיח שאנשים חולים בכל הגילאים... מחלימים מהר יותר כאשר הם לוקחים לביתם אחריות לטיפול בכלב הידעתם זאת?! הסבירו איך העבודה באמצעות בעלי-חיים יכולה לעזור ביצירת הקשר הטיפולי עם המטפל ולהעלות עבודה על צרכים ראשונים.. שבוע הבא כמובן אני מעבירה ישיבה! חח יוצא שאני כבר מעבירה פעם בשבועיים ישיבות! וחוץ מזה הטילו עלינו אחת לחודש וחצי להעביר הרצאה שלמה עם רפרנס ומקורות תיאורטיים בנושאים הקשורים לגיל ההתבגרות: הנושא שלי כמובן מורכב: רכשית זהות ותהליך נפרדות כולל תפיסת ההורות המשתנה בגיל זה עם דינאמיקות משפחתיות פתולוגיות אבל אז בשעה האחרונה עם אחד המטופלים החלטתי לחוש שוב לא טוב ותקפו אותי שוב סחרחורות +האוזן שלי גירדה בטירוף מרוב כל המים שהזרימו אליה בכל מקרה .. לברכה אני כבר לא אלך היום רק מחר........... איזו בדיקה מעצבנת - מקווה להתאושש ממנה שלכם פיית השוקו המסוחררת

gaia20

New member
סוף היום ../images/Emo13.gif

מזל שהוא הגיע, אה?... נשמע שהיה יום לא קל בכלל ואני שמחה לשמוע שהוא עבר ונגמר
איך את מרגישה עכשיו? הישיבה שלך היתה בדיוק בנושא אותו אני רוצה ללמוד אחרי התואר הראשון, כבר שנים שיש לי בראש "טיפול בעזרת בע"ח"
שיהיה לך לילה נפלא וחלומות פז, בטח אחרי כל היום הזה את תשני כמו תינוק.........

ל3

New member
פייה מקסימה

באמת לא נעים אבל העיקר שזה מאחורייך- דרך אגב מה תוצאות הבדיקה? אני גאה בך על כל המשימות שאת עושה ואני בטוחה שאת עושה בהצלחה- כל הכבוד חיבוקי שירי

תודה שירי ../images/Emo24.gif

האם ייתכן שהסחרחורת עוד יציקו לי אחרי כל-כך הרבה שעות? הייתה ההפסקה והם שוב חזרו גם החום קצת עלה לי אז לא הלכתי היום לברכה מקווה שנרגיש כבר טוב........... אמן ושיהיה לילה קסום מלא בפיות
שלך פיית השוקו

עדיין לא מרגישה הכי טוב../images/Emo10.gif

וגם החום שלי עלה קצת.......... לא מבינה למה הסחרחורות שוב חזרו לאחר שכבר נעלמו כן הדרי נראה שהתחום של טיפול באמצעות בעלי-חים הולך ונכנס לתוך התחנות הטיפוליות
ויש לו הרבה מה לתרום- ידעת שממש בשנה האחרונה יסדו את האגודה לטיפול באמצעות בעלי-חיים? עד עכשיו אפילו לא הייתה אגודה ועכשיו יש! הבחור שהעביר את הישבה פשוט מקסים והוא הביא עמו את הכלבה שלו שכל הישיבה הייתה שרועה..... בהנאה בחדר שיהיה גם לך לילה נפלא.. נקווה שהפייה הקטנה תתן לי לישון קצת... כי......... מקודם שפכה על עצמה את כל החלב במיטה והייתי צריכה שוב לקלח אותה ולהחליף לה מצעים ולהכין לה בקבוק חדש שלךךךךך פיית השוקו

matyc

New member
מקווה שעכשיו את מרגישה יותר טוב

מה עם התוצאות יש כבר ??

בעע ENG ../images/Emo122.gif

בדיקה מזעזעת!!! אבל בזכותה גיליתי שיש לי איזה סוג של חולשה באוזן ... חולשה של איזה 40%. לא ממש הצלחתי להבין מה זה וכנראה גם איבדתי את התוצאה של הבדיקה (נעשתה לפני כמה שנים). בקיצור .... בעעעעע של בדיקה. תרגישי טוב מותק

למעלה