היום שהיה

היום שהיה../images/Emo140.gif

ביום שבת לקחנו את הפייה הקטנה בפעם הראשונה לג'ימבורי והיא נהנתה עד מאוד אבל היום הנוכחי הזה היה מתיש עד מאוד: זה התחיל בבוקר עם בדיקת שדה ראייה חוזרת כדי לוודא שהתוצאות הן אמינות , כאשר הגעתי לבית-החולים חשבתי ששכחתי את ההפניה בסוף הסתבר שהיא נפלה לי בהמתנה ללקיחת מדבקות בדלפק, מזל שהפקידה שם זיהתה אותי מהתקופה בה עשיתי קבוצה טיפולית ..... שהיא עזרה בארגונה הבירוקרטי.. ואמרה לי שנמצאה ההפניה שלי זה המשיך בזה.....שהמטופלת שהייתה אמורה להגיע אליי ב- 14:00 ביטלה ונמשך בכך שאחרי-הצהריים נסענו לקופת חולים שם המתנתי בתור לרופא נשים והפייה הקטנה השתגעה אחרי החיסון שנתנו לה לאבועבות רוח וכשכבר נכנסתי לרופא קרסו המחשבים כך שלא ניתן היה להוציא הפניות לבדיקות וכלום אז הרופא אמר לי לבקש מהרופא משפחה הפניות לבדיקות של אנזימי כבד לאור כל התרופות שאני לוקחת (אנטיביוטיקה, פלקוניל, נורמיטן והספורנקס שהאו נותן לי) כדי לראות אם אפשר להמשיך בטיפול בספורנקס כי אולי לא כדאי להמשיך להעמיס על הכבד........ וכשיצאנו ורציתי כבר להתחסן נגד שפעת אי אפשר היה כי היה צריך לקחת הפניה מרופא ולרופא משפחה שלי היה תור......... ענקי אז לקחנו את הפייה ונסענו לקופות החולים המקומית שם הסכימה האחות לעשות לי את החיסון בלי מרשם רופא משום שהייתה לה תוכנה שאישרה שאכן אני זכאית לכך עקב הלופוס ... אבל בשילב הבדיקות של הכבד אצטרך לחזור וגם בשביל בדיקות נוספות אוף! ואז לקינוח: ראיתי את סרטון האימה בכלבוטק על המשפחתון שניהלו בעל ואישה מבוגרים בו מראים איך השנים מתעללים פיזית ונפשית בילדים וזה עשה לי כל-כך רע איך באמת אנחנו כהורים יכולים לדעת שהילד מקבל את הטיפול המקסימלי כל הזמן? וממש עכשיו בלעתי את כדור האנטיביוטיקה האחרון שנותר לי וגילית שבכל בלעתי כדור של אנטיביוטיקה של בעלי שקיבל אותה אנטיביוטיקה בדיוק במאי לפני שנה וכתוב שם תאריך תפוגה 10/2007 כך שזה ממש גבולי נכון שירי? בקיצור יום רב תהופוכות ........ מחר אני בתחנה ומתחילה טיפול עם מטופלת חדשה וביום שלישי אני הולכת לראיון לתפקד הייעוצי שסיפרתי לכם עליו אני מקווה שבאמת הכוונה ללא יותר משני ימים כי מעבר לזה אני לא יכולה בשילוב עם הלימודים תאחלו לי בצלחה..........

matyc

New member
איזה יום עמוס העיקר שנגמר

מחזיקה אצבעות מעכשיו בהצלחה

gaia20

New member
פייייי אכן יום עמוס

אין אצלך רגע של שקט, אה? אקשן, אקשן ועוד אקשן.....
אני בהחלט מזדהה איתך בעניין נפילות מחשבים, היתי ביום חמישי האחרון בביטוח לאומי, וראה איזה פלא - כיאה לביטוח לאומי הכל מושבת. מחשב אחד נפל והפיל את כל השאר אחריו...... בקשר לסרטון בכלבוטק - לא מדובר שם בבעל ואישה, מדובר שם בחלאות אדם - בעצם תיקון, חלאות אדם זה כמו לתת להם מחמאה.....לא מבינה את זה, לא נתפס..... איך אפשר?
זה פשוט הסיוט של כל הורה.... לגלות שמישהו נגע לרעה ביצור כל כך חסר אונים.... אפרופו ילדים, היתי ביום שישי בביביסיטר על ילדה בת 5 ואחיה בן השנה ושלושה חודשים
(התחיל ללכת! כמו ברווזון!! זה כל כך משעשע, אני ואמא שלו עמדנו ולא הפסקנו להתפעל מההליכה המרשימה
), הוא נרדם כמעט מיד
, והיא (ישנה צהריים) הייתה זקוקה לפעילות נמרצת לפני השינה, שחקנו לוטו מיקי מאוס (ניצחה אותי, פעמיים!!! איזו השפלה
), ציירנו, הדבקנו, סיפור ואז הסכימה ללכת לישון עם קלטת
אבל הנקודה החשובה היא שנכנסתי כל 5 דקות לחדר של הקטן כדי להסניף אותו...
לא יכולתי להתאפק.... אוחחחחח תינוק כל כך יפה, רק לשמוע את הקולות שהוא מפיק עם המוצץ, אני מיד הופכת למרגרינה.....

היי הדרי../images/Emo24.gif

נשמע שהילדים הללו עשו כיף חיים איתך.......... אפשר להזמין אותך גם?
הפייה הקטנה תשמח מאוד........... אני מצטרפת לדעתך לגבי אותו בעל ואותה אישה, זה עורר אצלי כל-כך הרבה רגשות והיה לי קשה מאוד להירדם אחר-כך אלו אנשים אשר מעתיקים את תוקפנותם לילדים חסרי ישע ומתנהגים בצורה סדיסטית זה פשוט נורא

ל3

New member
פיונת יקרה

באמת יש אצלך כל הזמן אקשן וייי איזה יום עברת. העיקר שזה נגמר והכול בסדר. לגבי התוכנית אני לא ראיתי אותה רק את הפרומו וזה הספיק לזעזע אותי עד עמקי נשמתי. אני לא מבינה מאיפה בה הרוע הזה של אנשים- טיפת אנושיות איך אפשר לפגוע בילדים זה לא מובן לי ובחיים לא אבין את זה. לאנשים האלה מגיע להירקב בכלא עד סוף ימי חייהם!!!!!!!

gaia20

New member
תזכירי לי שוב

בת כמה הפרינססה שלך? בעיקרון אני מסכימה לבוא אבל תכיני אותה שאני לא אעמוד בעוד השפלה שמישהו ינצח אותי בלוטו מיקי מאוס....אז היא תצטרך לתת לי לנצח, לפחות פעם אחת שהאגו שלי ישתקם קצת......

../images/Emo23.gifהדרי.......

הפרינססה (הפייה הקטנה) בת שנה וחצי ו- 21 יום אין מצב שהיא תנצח אותך בלוטו .......אבל היא בטח תנצח אותך באליפות הסיפור החוזר על תירס חם בים בם בם.. והכלב פלוטו מקיבוץ מגידו........ בלי לשמוע את הסיפורים האלו כמה פעמים ביום זה פשוט לא עובד. היום הגעתי הבייתה ממש מאוחר ב- 19:45 וכהבאתי אותה הבייתה היא שתתה חמישה בקבוקים מלאים של מים כל אחד 160 סמ"ק אני חייבת לומר מחר למטפלת לדעתי לפעמים היא נותנת לה את הבקבוק בישביה ובישיבה היא עדין לא יודעת לשתות היא לא מרימה מספיק גבוה את הבקבוק אני מקווה שזה לא מעיד על איזה שהיא בעיה רפואית כמו סכרת ילדים כמויות המים שהיא שותה כי האמת שהאי שותה די הרבה בכל מקרה.......... היה לי כל-כך מעט זמן איתה היום....... ןהיא כל-כך שמחה לראות אותי כשבאתי היא רצה אליי וצחקה וקרנה מאושר........ .

gaia20

New member
כשאני עבדתי בפעוטון

היה שם ילד שפשוט היה מסתובב בגן עם הבקבוק מיים בפה, הוא לא היה מניח אותו לשנייה וכל כמה שניות לקח "שלוק"... אמא שלו הלכה איתו לבדוק אם יש לו סוכרת, אבל נמצא שהילד בריא כמו שור טפו טפו טפו.... בכל מקרה, בדיקה קטנה בקופת חולים תענה על השאלה.

היי הדרי../images/Emo24.gif

נראה שאת מתחברת מאוד לילדים בגיל הרך אתמול הקטנה שתתה חמישה בקבוקים של מים אבל היום היה בסדר ביקשתי מהמטפלת שתשים לב ותתן לה יותר לשתות אז היא שתתה היום בצורה סבירה

טאימאי

New member
בהצלחה פייה ../images/Emo140.gif

בקשר לאנטיביוטיקה אל תדאגי - זה עדיין במסגרת החודש הזה. בקשר לחיסון נגד שפעת שאלה לי אלייך מה פירוש זכאית בגלל לופוס? ובאיזו קופה את? [כי יכול להיות שהמדיניות משתנה מקופה לקופה}

היי טאימאי../images/Emo66.gif

אני בקופת חולים מאוחדת אבלנראה לי שכל החולים הכרונים בכל הקופות זכאים לחיסון לשפעת או לפחות כך הבנתי וזה כולל אותנו חולי הלופוס או אלו שבחשד גבוה למחלת הלופוס ולוקחים פלקוניל כמוני

טאימאי

New member
הבנתי, תודה ../images/Emo20.gif

פשוט אין חיסונים עכשיו וחשבתי שלגבי חולים כרוניים יש פרוצדורה אחרת - אבל כנראה שאין. רציתי לשאול אותך משהו לגבי מה שכתבת אליי בתגובה: כתבת אלה שנמצאים בחשד גבוה ללופוס - למה התכוונת? מה עושה את ההבדל בין חשש ללופוס ללופוס ודאי? לפי מה שהבנתי מדברייך אם אינני טועה את נמנית על הקבוצה שבעלת חשד גבוה ללופוס [ונוטלת אך פלקוניל?] מה לגבי בדיקות מעבדה האם הן אוששו את האבחנה או הותירו אותה בספק?

היי טאימאי../images/Emo65.gif

הראמטלוגית שלי עדין לא רוצה לשים לי את הכותרת של לופוס ב- 100% עד שהגעתי אליה עברתי המון המון רופאים שלא היוו בטוחים וחלקם אף טענו שאין לי לופוס יש לי את כל הסימפטומים המתאימים תחושה רעה בשמש ופריחות לאחר חשיפה לשמש, היה לי התקף רציני במרץ שבו בקושי תפקתי ופרחתי ואף אחד לא הבין מה קורה.. עד שהחלו לחשוד בלופוס אבל אני בעיקר סבלתי מסחרחורות עייפות, חולשה וכולי פחות מכאבי מפרקים ככל שעבר הזמן ובדקו שוב ושוב בדיקו מעבדה גילו בעצם ANA חיובי שוב ושוב לעיתים בעלייה עד 4.5 ולעיתים בירידה 2.00 ו- c3 יחסית נמוך 75 וכל השאר היה תקין רק כשה-c3 ירד ל- 60 (וה- c4 ירד גם הוא אבל עדין בגדר הנורמה) והרבה אחרי שקצת התאוששתי מההתקף שהיה במרץ החליטה הראמטולוגית שלי לנסות ולטפל בי בפלקוניל כדור אחד של 200 מ"ג יש אצלי גם מעין תופעות נוירולוגיות כאלו מעצבנות כמו סחרחורות , לעיתים תנועות לא רצוניות כאלו של שריר קופץ שזה מעצבן אבל כל הבדיקות הנוריולוגיות תקינות כך שלא בדיוק יודעים ממה זה נובע והראמטולוגית שלי טוענת שאולי זה סוג של ערנות יתר של הגוף עקב העובדה שכהלופוס אם הוא קיים לא מטופל , הגוף נמצא במצב של סטרס ומלחמה יש לציין שלראמטולוגית שלי אני הולכת באופן פרטי לחלוטין, גם כי היא מצויינת וןהכי חשוב סבלנית ואנושית וגם כי התייאשתי לחכות בתורים כל הזמן כמה חודשים לכל ראמטולוג והבריאות שלי לדעתי במקום ראשון כששהיא שמעה שרופאה פנימית ואימנולוג אמרו לי שלופוס היא מחלה שעושה הרבה יותר קולות בבדיקות דם היא התעצבנה ואמרה מה פתאום? את סובלת מכל-כך הרבה סימפטומים ויש פעמים שלופוס מתפתח לאטו וכדאי להתחיל לטפל לפני שיתחיל באלגן אמיתי ואולי למנוע אותו זהו........... וזה אחרי שנה וחצי של סבל בעצם מאז הלידה כאשר הייתה החמרה במרץ והתאוששתי בסביבות סוף יוני

למעלה