היום שאחרי?

מוצארט

New member
היום שאחרי?

כמו שאני רואה את זה עכשיו, אנחנו כמעט בודאות יורדים לליגה השניה. מה לדעתכם יקרה ביום שאחרי הירידה? מי ילך, מי ישאר, ומה יהיה איתנו האוהדים?

אנשים לא מגיבים?אתם בשוק?..

טוב,אז אני יענה... אנחנו לא יורדים.. זו תיהיה סכנין או בני יהודה..ויחד איתם הפועל חיפה. אם וחס וחלילה נירד,כמות הקהל שהיה לא ישאר ברובו,וז'ינו ימכור את הקבוצה..סוף סוף..,בנוסף,אני לא מאמין שניתפרק לתחתית של הלאומית,אבל לא יהיה קל לעלות... מכבי ב"ש תעלה לדעתי,ואם אנחנו נירד,אז הנה לכם עוד דרבי באר שבעי בליגה השנייה..

zilber z

New member
אם נרד ...

בראש אני אומר לעצמי שאני גומר אם הקבוצה אבל בפועל אני ילך איתם עד היום שאני ימות !! לא מזמן אמרתי שעדיף למות מאשר לרדת אבל כנראה שלפי המצב אהבה אמיתית לכאב נולדה נלך איתה עד יום מותי

ntii

New member
עאל הפנים חברים מצבנו בקנט

עד כמה שזה נראה אנחנו יורדים לא יעזור כלום

zuli4

New member
אני כבר התיאשתי..

נמאס כבר מהקבוצה החרא הזאת.. כל הכבוד לרמי אליהו שהעלה אותנו ליתרון קצת מוקדם..אבל מקרה אי אפשר לשמור 1:0 קטן??? פשוט קבוצה של אפסים..!!

אם נרד יהיה קשה מאוד לחזור

במיוחד עם זינו יישאר. נכון שהוא כבר הצליח פעם אחת אבל גם זה היה בפוקס (תחילת עונה מאכזבת עד שהביא את לופא). לכן, יש סיכוי גדול שאם נרד "נבלה" עוד כמה שנים טובות בלאומית אלא אם כן יבוא שינוי (אבל למה שיבוא?). בקיצור, נקווה שנצליח להישאר וששנה הבאה תהיה קבוצה נורמלית.

למעלה