היום שאחרי..

tatababa

New member
היום שאחרי..

כידוע, שוקולד הולך להיות הסינגל השלישי מתוך Body Language. השיר המתקתק כנראה יהיה הסינגל האחרון מהאלבום מספרים מקורות מחברת התקליטים. הסינגל הנבחר היה בחירה אישית של קיילי, אחרי שחברת התקליטים פשוט הרימה ידיים אחרי הכישלון של Red Blooded Woman להחזיר את האלבום במעלה המצעדים באופן משמעותי. קיילי, שציינה הרבה פעמים עד כמה שוקולד הוא הדבר הקרוב ביותר לשלמות באלבום ועד כמה היא אוהבת את השיר, בחרה אותו כדי לסיים את האלבום בדרך שלה (מסתבר..). בכל אופנס, זה לא רשמי אבל זה בהחלט הגיוני ומצער. אחרי שהשוקולד יימס, נקום לבוקר חדש נטול קפאין ונטול שפת גוף. it was good while it lasted, רן נ.ב : נחשו כמה קיבלתי במגן בכימיה?? 99!!!! אני בשוק אני בהלם אני ה-מום!

גלעד יא

New member
אני כנראה בדעת יחיד פה

אבל שוקולד הוא אחד השירים הפחות טובים בדיסק, לטעמי. אני שמח עבור קיילי שהיא זוכה להוציא את השיר כסינגל, ובעצם מה יש לה להפסיד מזה... אני רק מקווה שגרסת הסינגל / רדיו תהיה רמיקס קיצבי יותר וטוב יותר. לילה טוב

Siren

New member
לגמרי לא לבד

גם אני לא משתגע אחרי השיר. אגב, יש פרטים על הפרוייקט הבא של קיילי? סרט? שיר לפסקול? מופע?

אני מקווה מאוד כי אם חושבים על זה..

זה מאוד הגקיוני למה שקיילי תרצה להמשיך
זה לא סוף החוזה שלה
היא בטח רוצה להקים משפחה אבל-היי אם מדונה יכולה הלקים משפחה ועוד זמרות אחרות ולהמשיך לעסוק במוזיקה למה קיילי לא?

tatababa

New member
זה לא סוף החוזה שלה

החוזה המקורי היה שלושה אלבומי סטודיו + אלבום נוסף (האלבום הנוסף היה אמור להיות או אוסף להיטים, או אוסף רמיקסים או כל דבר שהוא לא אלבום סטודיו). בעקבות ההצלחה של CGYOOMH הצדדים שינו את החוזה והוסיפו עוד שני אלבומי סטודיו לעסק (אם אני לא טועה, זה היה שניים, לא בטוח במאה אחוז). ככה או ככה, גם אם קיילי תיקח הפסקה לטובת משפחה - זה לא אומר שהיא פורשת. פרישה הכוונה זהו לא להקליט יותר כלום. קיילי בטח תחזור עם עוד אלבום אחרי תקופה כלשהי של הפסקה - נראה לי מאוד לגיטימי. יש מצב שהיא תיקח פסק זמן ממוזיקה ותעבור לקולנוע... באמת יש ים של אפשרויות, ואני בטוח שמעניין יהיה לעקוב אחרי הבחירות העתידיות של קיילס.

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

גם אני חושבת שהיא תיקח הפסקה כאלו לכולנו זה ברור-אם לא מדובר בפרישה אז בטח תקופה ארוכה [מעניין כמה זמן זה יימשך] של הפסקה זוכרים את סוף שנותה תשעים
היא חזרה ב2000 בסופו של דבר... זו לא הייתה פרישה אז המממ....אולי גם ככה זה יהיה עכשיו
אחרי שוקולד היא תנוח קצת ותחזור נגיד[אל תיבהלו מהתאריך] ב2007
אני מאוד מקווה שזה לא יקח הרבה זמן אבל אם חושבים על זה... אתה אלבום לקח לה כמעט שנה לעשות אז אם היא עושה הפסקה היא לא תחזור בשנייה היא תעבוד על אלבום נוסף במשך תקופה.... ואז תחזור אז זה יקח למעלה משנתיים.... נזכרתי במשהו...בשאניה [TWAIN] שב97 נראה לי...המממ כן 97 יצא האלבום האחד לנפי האחרון לה הוא כ''כ הצליח עד שהיא היא חליטה לא להוציא נוסף ואז היא יצאה להפסקה ובמשך כמה שנים לאט לאט ובנינוחות עבדה על האלבום האחרון המעולה שלה "UP" אולי גם לקיילי זה יקרה
היא תנוח ותלאט לאט בלי למהר יותר מדי היא תיצור לנו אלבום חדש
כשיוצרים אלבוםב לי לחץ ומהירות-הוא חייב לצאת טוב לא
טוב קשה לי לקבוע את זה...ג'יי לו הקליטה את "דיט איז מי ....דאן" בשבועיים אז.....בללללההה

Fever2002

New member
אולי לחוזה הבא שלה

יהיה איזה עורך דין טוב שגם ידאג שהיא תופיע בארץ? אני תוהה מי זה יהיה...

Fever2002

New member
זה שיהיה עסוק

לתבוע פה מישהו שיעבור אותו בפסיכומטרי
וברצינות לשניה-הלוואי ותעבור.

Fever2002

New member
מחזיק לך אצבעות

ובכל מקרה זה לא ישנה את זה שאני מחזיק ממך (במיוחד כמומחה מוביל למדעי הקיילי)

גלעד יא

New member
בקשר לשאניה טווין

הסיבה שלקח לה חמש שנים לשחרר אלבום חדש היא בגלל שהאלבום הקודם (Come On Over) עדיין מכר בכמויות היסטריות (כמעט 20 מיליון עותקים בארה"ב בלבד, ולמעלה מ- 30 מיליון עותקים בעולם). אם האלבום מוכר, למה לעצור את זה בהוצאת אלבום חדש שממילא ימכור? אומנם האלבום החדש (Up) מכר פחות מחצי מהאלבום הקודם, אבל מכירות של 12-14 מיליון עותקים בעולם זה לא דבר שצריך להתבייש בו...

למעלה