היום שאחרי

היום שאחרי../images/Emo14.gif

רק אתמול זה נגמר ולא שחשבתי שאני אקום הבוקר כאילו כלום לא קרה ואני יודעת שיש עוד דגים בים וכו´ אבל ממש קשה לי עם זה. אפילו היה לי יותר נוח אם הוא היה יוזם את הסיום במקום להתקע עם רגשות האשם שבנוסף לכל החרא שאני מרגישה... ואני ממש מרגישה חרא, פיזית, יש לי מועקה נוראית בחזה
מה עושים? מה עושים ביום שאחרי? יום אחרי שתקעתי לעצמי יתד בלב?

כאחד שמכיר את הסיטואציה מקרוב

קחי את הזמן. כמוך, גם אני הייתי זה שסיים את הקשר עם המון מועקה בלב. הסתובבתי מדוכא די הרבה זמן ולקח לי כמה חודשים (כן כן חודשים, מה לעשות ? ) להתאושש. אבל זה עובר, ומותר לך להרגיש כמו שאת מרגישה, רק תזהרי לא לשקוע עמוק מידי בדכאון, תנסי לעשות דברים שאת אוהבת וקצת לחשוב על משהו אחר. ואנחנו כולנו פה להעביר אתך את הרגעים הקשים באמת

MemphisRaines

New member
מתמודדים

אל תתני לעצמך לשקוע התמודדי עם הרגשות לקחת החלטה אמיצה , החלטת שאת לא רוצה להשאר במקום שלא טוב לך למרות שהוא מוכר יש לזה מחיר מסוים , כאב , עצב , בדידות הדרך לצאת מהם היא להתמודד , לא לשבת רגל על רגל אבל גם לא לברוח יום אחרי שנפרדתי המחברה היה לי מאד קל על הלב , חשבתי שזהו זה זה עבר חלק כמה ימים אח"כ הרגשתי את הבדידות , הרגשתי שאני רוצה את השיחות בלילה , את הליטוף והחיבוק , לשמוע את הקול זה היה רשה ומצד שני ידעתי שהמערכת איתה מיצתה את עצמה וכל רגע נוסף עימה היה סבל לכי קדימה והכי חשוב לכי עם להב
שרון

greywolf

New member
ראשית כל ../images/Emo65.gif

ושנית, ואני מסתכן בסקילה, קבלי את הכאב. זה מזכיר, לדעתי, גם שהיה משהו טוב בעבר לפני הרע, וגם שעוד ההרגשה תעבור. כי הדבר היחיד שלא ניתן לעצור בהיסטוריה זה את התנועה של הזמן קדימה (חוץ מהמ"כ בטירונות שעצר אותו)

greywolf

New member
ראשית כל כל שאוכל לתת כדי לעודד הוא

היה צריך להיות בהודעה למעלה

../images/Emo14.gif

הקטע המצחיק בכל זה זה שאני בכלל לא חושבת על הרע שהיה, לא היה כל-כך הרבה רע, אני דווקא חושבת על הטוב. אני לא שונאת אותו (הלוואי ויכולתי), אפילו לא כועסת עליו. אין לי אף אחד להאשים מלבד את עצמי...

MemphisRaines

New member
אין מה לחשוב על הרע

להפך לזכור את הטוב ואת הכיף ויחד עם זאת להגיד לעצמך : היה טוב ויהיה יותר טוב והרבה יותר טוב שרון

למעלה