היום ראיתי סרט

Schnickelfritz

New member
היום ראיתי סרט

עם ליזה וויל (פריס, למי שלא יודע) והיא הייתה כזאת לא פריס שם
זה היה סרט נחמד דווקא, ולמרות שחשבתי שזה יהיה מוזר, ממש לא היה לי מוזר לראות אותה בתפקיד "לא פריס". אני לא זוכרת עכשיו איך קראו לסרט, אבל היא עישנה שם (ולא רק סיגריות), והייתה...... דיי ערומה... (לא ראו כלום, אבל עדיין). אין לי מושג אם זה סרט לפני תקופת גילמור או לא, אבל סתם רציתי לשתף.

לאנה

New member
ניצול שרשור!

מישהו יודע מאיזה פרק התמונה*המדהימה*הזאת?

לאנה

New member
עוד ניצול!

תקשיבו מה כתבו בפנאי פלוס: "ציון לגנאי - ´בנות גילמור´ מעייפת. אין תעוזה, אין מעוף, הכל בנאלי ומפוהק. חבל.

../images/Emo46.gif

אני *&^%$#@! אותו!!!
אני שונאת שהם מביאים את נטולי ההשכלה האלה כדי לכתוב.. כמו שהם כתבו בחוברת שקיבלו עם ראש על דניאל רדקליף שהוא נולד ב-31 ביולי.. כאילו - OMG!! הארי נולד בתאריך הזה, לא דניאל!
*סוקלת קשות*

לאנה

New member
דווקא פה הם צדקו.....

גם דניאל*איזה מותק!*נולד בתאריך הזה. אבל אני ממש לא סובלת את הכתבת של המדור בו היה כתוב את זה!, יש לה אופי ממש מגעיל והיא רעה איימים!

*קליאו*

New member
לא, זה נכון!../images/Emo105.gif../images/Emo88.gif

(לא קראתי את הקישור שלך) פעם שמעתי תאוריה על זה שבחנו המון המון אנשים בעלי כישרון לתפקיד, ואז שאלו אותם באיזה תאריך הם נולדו - ולא משנה מה זה היה - העיפו אותם. אז בא דניאל רדקליף, פישל בריבוע בוע, ובדיוק לפני שבאו להעיף אותו, שאלו - ומה תאריך יומולדתך? הוא אמר ה-31 ליולי וקיבלו אותו.
זו בערך התאוריה, לא זוכרת אותה.

לאנה

New member
נו, אז את מסכימה איתי.

הבאתי את הקישור כדי להוכיח לאופיר.....

YaLdoNet 4 EveR

New member
חחחח מאיה את רצינית?! ../images/Emo6.gif

חולת נייפש קטנה
כריס אמר שהוא בחן מיליון ילדים, וכל הזמן היתה לו כתבה על התוכנית הזאת שדניאל שיחק בה.. בו.. שהוא היה הקוסם הצעיר? לומשנה. אוקצור, היתה שם תמונה ענקית של דניאל, וכשכריס ישב לשולחנו (
) הוא קלט את עצמו בוהה בתמונה של דניאל ואז יענטו "מצאתי מצאתי" ואז בחנו את דניאל כמובן ובלה בלה בלה.. כריס אמר את זה בספיישל הארי פוטר אצל גיא פינס (נשארת ערה עד מאוחר כדי לראות את זה
) דרך אגב, גאוני מצד ג´יי לבחור להארי את התאריך שלה, כי זה גם בעקיפין לבחור את המזל שלו (ואני ממש מתעבת את האריות..
סליחה אם מישו פה אריה..
) ואז בעקיפין זה משפיע על האופי. אז ג´יי פשוט נותנת להארי את האופי שלה. ואם דניאל, שמשחק את הארי, נולד בתאריך הזה אז ~מה טוב~
אני גדולה מהארי ומדניאל רדקליף בשנה, חודש ויום!

mgirl

New member
רנדי וג´ון??

מאי.אר?!! או שזה היה רנדי וג´ואן? טוב, לא חשוב. אבל רנדי וג´ון?

Schnickelfritz

New member
חחח

זה רנדי וג´ואן, אבל לא מאי אר. זה משהו מבאפי, אני לא יודעת אם את רואה, אבל זה משהו מהעונה השישית שפשוט הרג אותי מצחוק (אני לא אהרוס למי שרואה).

like daa

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

באיזה ערוץ שודר הסרט עם פריס?

למעלה