היום ראיתי את...

היום ראיתי את...

מאיר טפירו בקניון מלחה! ראיתי אותו מלמעלה אז בעצם ראיתי רק את הקרחת והוא בידוק הלך להוציא כסף מהכספומט והוא לא הרבה יותר גבוה ממני מישו יודע מה הגובה המדויק שלו?

z dead

New member
1.88-1.92 :) משו באמצע..כנראה 1.90

כל פעם כתוב או 1.88 או 1.92...תתפשר על האמצע,והוא בהרבה יותר גבוה ממך. :)

AmiTutiT14

New member
נראה לי שהוא חי שם...

ראיתי אותו שם איזה כמה פעמים... גם את הזרים אני רואה שם הרבה.

Jordan232

New member
במוצאי שבת

לפני חודש בערך, ראיתי את אוסטין וג'נקינס קונים לג'נקינס נעליים מהחנות של נייקי. אוסטין תפס עם כל הגודל שלו איזה חצי חנות...

EA 4real

New member
אז מה

אני פעם עליתי במדרגותצ נעות ואז נתקעתי במישהו גבוה ואמרתי סליחה והוא אמר לי ואז הסתובבתי לראות מזה וזה היה טפירו!!

TheOrion

New member
ואני ראיתי את גוני גינצבורג

ואת שלמה שרף, באותו יום ולא בטלוויזיה P:

שiש

New member
אוי ויי

אני הולכת להתכחש לכך שסיפרתי לכם את זה, אבל פעם מזמן מזמן (מזמן!!!!) כשאלי אוחנה עוד היה שוס וכשאיציק זוהר עוד שיחק בבית"ר וכשאני עוד לבשתי ורוד (סתם ביטוי לצורך המחשת מצב הצבירה הצעיר והמטופש שלי) פגשתי את שניהם בקניון וביקשתי חתימה בשביל אחי, רק שלא היה לאף אחד מאיתנו עט אז איציק (אחוק שלי נהיה, "איציק") הלך לחפש בחנויות הקרובות עד שמצא עט ושניהם חתמו. זה נשמע לכם דבילי? חכו שתשמעו את זה: אחי אפילו לא רצה את החתימות, אז מכרתי(!) אותן לאיזה טמבלון מתלהב. חוצמיזה אני דווקא לא רואה הרבה שחקנים של הפועל בקניון, ואני דווקא גרה שם יותר מהם. (ולמה הקמצנים האלה תמיד יושבים במזון מהיר?)

AmiTutiT14

New member
מי למשל?

אגב, את הסיפור שלך עם קלי מקארתי אני תמיד אזכור. הוא מעולה!

שiש

New member
מי לא?

הם בד"כ יושבים שם בחבורה. (איזה סיפור עם קלי מקארתי?)

יחצאלה

New member
כן גם אני ראיתי אותו במלחה

מסכן שלא משחק אצלינו, יכלת לראות איך שנהנה מכל רגע, זה אחד השחקנים שלא אשכח לעולם.

למעלה