היום קשה

בדדי

New member
היום קשה

עוד שבת כזו אפור בחוץ אפור בפנים הלב פתאום מתכווץ מחשבות מעיקות כל הפחדים והחרדות... היום קשה לי והיום עדיין ארוך....... רוצה לתת לראש לנוח מהפיצוצים.... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

בדדי

New member
הלוואי

והיה לי כוח לקחת את כל הכדורים שיש לי בבית ולזרוק אבל אין לי יש לי צורך בנוכחות שלהם זה נותן לי ביטחון לדעת שאם אני ארצה יש לאן לברוח......... וזה משגע אותי.....ההתגרות הזאת שלי בעצמי. אוףףףףףףף איזה יום מעצבן!!!!

moryon

New member
בדדי.

כולנו צריכים את הביטחון הזה שלא משאירים אותנו כאן בכוח. אנחנו צריכים את הבטחון שאם ממש רע אז לא חייבים להישאר. אני מקווה בדדי שתהיי מספיק חזקה בשביל לא לתת לכדורים לקחת שליטה. אני כאן אם את צריכה. לא הולכת לשום מקום.

../images/Emo24.gif הנה ../images/Emo24.gif מה שהיית...

צריכה.. סליחה שאחרתי. יש גם ימים מעצבנים. הכי טוב בהם? הם חולפים ודי ... תעשי לו פוףףף ליום הזה למרות שעוד אפשר להציל טיפה מהסוף שלו... אוויר משגע בחוץ.. נקי, קריר, בתולי כמעט... בין העננים אפשר אפילו למצוא כוכב או שניים, בחיי
ובסך הכל... שבת שעברה לה בשקט יחסי למזלנו.. ההתגרות שלך היא המלחמה שלך - ובנתיים את מנצחת... ועל כל נצחון קטן אני מריעה לך.
יש לך אותנו
את זה לא שכחת, נכון?

בדדי

New member
יש

ימים שהכל עובר נראה ומרגיש קל.. ויש ימים שכל דקה היא נצח כל מחשבה חותכת בבשר ובלב... בימים כאלה נוכחות של אנשים מעצבנת והכל נראה חסר טעם ורק מחשבה אחת שולטת בראש ורק רצון אחד שדופק בראש דופק את הראש והמלחמה נגד עצמי קשה....

בדדי

New member
רע לי

פשוט רע לי כל כך... לכאורה אין סיבה אבל כואב לי כל כך... תודה לכן שאתן פה.... מרגישה אתכן איתי.....

למעלה