היום!!!! קצרים בשעה 21:50!!!!!!!!!!

tamar112

New member
היום!!!! קצרים בשעה 21:50!!!!!!!!!!

כ-ו-ל-ם לראות..!!!! סליחה שהטעתי אתכם.

tamar112

New member
אני לא בטוחה שזה היום בכל מקום כתוב

משהו שונה....תבדקו ותראו אם יש.... אם יש תתענגו על התוכנית ואם אין, תתחילו לבכות כמו תינוקות ותנסו להתגבר...חחח

CrazyYoYo

New member
אוי, איזו תוכנית מצחיקה../images/Emo6.gif

מורה: "תלמידים! מר גרינברג רוצה לדבר" מנהל: "ברוכים הבאים לבית הספר על שם לוי אשכול" *התקף לב* מורה: "טוב.. אז ברוכים הבאים לבית הספר על שם מר גרינברג"
והקטע שכל פעם מישהו מחליף את השני בזמן שריקי מפנטזת
אחת התוכניות הבהחלט יותר טובות!

tamar112

New member
אכן תוכנית א-ד-י-ר-ה-!-!-! ובכלל...

כל הקאסט שם מוכשר כל כך...בייחוד קרן!!! לא?! היא פצצת כישרון....הוא פשוט נוטף ממנה (הכישרון...) מי שראה את המערכון בין אחרונים זה עם ה"תיגרה כמו בסרטים"...אך... איזה נחת היא עושה! וגם בחמישייה כמובן...אין...אין כמו קרן מור המופלאה!!!

CrazyYoYo

New member
קרן../images/Emo47.gif

כן, בתגרה
"אולי תקחו משהו זר מעצבן ונג'ס" ובסוף היא זו שנשארת ללא פגע

tamar112

New member
לא משנה מה היא תעשה

היא פשוט הבן-אדם/השחקנית שאני הכי מעריכה, יותר מכל דבר אחר בעולם. הכישרון פשוט נוטף ממנה...כל דבר שהיא עשתה, היא פשוט עשתה מושלם...מישהו יכול לדמיין איך קצרים הייתה ראית בלי קרן? ואולי גם מוני...אבל באמת...? זה פשוט לא היה אותו דבר. או את החמישייה הקאמרית למשל...לא מעולה? כן. וגם הבורגנים!!!! שהיא אגב תוכנית מעולה...! הבורגנים!!! תחזרו!!!!! אם תראו את הפיספוסים בדיוידי תראו את חלק מהאילתורים שלה...מאיפה זה בא, אלוהים? קרן....כישרונית שכמותך!

RoieL

New member
לדעתי היא..

די פוסטמה
יש לי דעה כזו עליה מתקופת החמישיה הקאמרית
יכול להיות שזו השפעה מצד המשפחה, אבל.. אגב, צפיתי היום בכל ה- Dvd הראשון [שוב
], ונקרעתי מהקטע עם "אנחנו מצטערים שנפגעת מכבשה מעופפת.."...

tamar112

New member
אתה לא אוהבת את קרן?!?!?!?!?!?!?!?!

בושה לאנושות.....אני אנסה לעכל את זה ולסלוח....לא נראה לי שזה יילך..! תתחיל לשנות את הגישה ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יכולה לנסות לעזור לך עם זה....גם המשפחה שלך לא אוהבת אותה.? אבל אתה חייב להסכים שבתור שחקנית היא פשוט נפלאה! כן....הקטע הזה באמת מצחיק באופן הזוי שכזה.

RoieL

New member
זה מאוד מציאותי!../images/Emo46.gif

את רוצה להגיד לי שאף פעם לא עפה עליך כבשה בזמן שלכת ברחוב?
ו.. אני לא מאוד "אוהבת" את קרן

למעלה